Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ فکر نکنما....یخچال و گاز که جزء جهزیه ی دختره.... همون دیگه!میگه شیربها به جای اینکه پول و طلا تعیین کنی که شایدم هیچ وقت ندی! دو تیکه سنگین جهیزیه رو تقبل کن! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ همون دیگه!میگه شیربها به جای اینکه پول و طلا تعیین کنی که شایدم هیچ وقت ندی! دو تیکه سنگین جهیزیه رو تقبل کن! عع...چه جالب...شیربها اینا رو بلد نیستم. ولی همش مسخره بازیه یه جورایی....نه؟ 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ عع...چه جالب...شیربها اینا رو بلد نیستم.ولی همش مسخره بازیه یه جورایی....نه؟ منم خیلی کم دیدم خانواده هایی رو که رسم شیربها دارن ارههههههههه خیلی مسخره بازیه...خیلی زیاد!! 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ اصلا" مهریه و اینام مسخره بازیه...مگه خریدو فروشه؟ دیدی بعضیا کل می ندازن؟ هر چی بیشتر بهتر! 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ اصلا" مهریه و اینام مسخره بازیه...مگه خریدو فروشه؟ دیدی بعضیا کل می ندازن؟ هر چی بیستر بهتر! فرهنگمون خیلی مورد داره در این زمینه اما اسیب اصلی رو قوانینی که کلا علیه زن هستن میزنن بیشتر زنها مهریه رو یه جور تکیه گاه میبینن که در مقابل بی عدالتی های قانون بهش پناه ببرن افسوس که درست در وقت نیاز این تکیه گاه پوشالی از اب درمیاد! 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ دو تا وسیله سنگین همون تلویزیون و یه وسیله برقی دیگه است ما به داداشمون میخوایم سشوار اتو موشو به عنواد دو وسیله برقی بدیم 3 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ خب مثلا اینه شمعدون نخریم دخترخانم خونه شوهرش کچل میشن؟اینا فقط هزینه های اضافی وسربار هستند خیلی چیزا هست که میشه کنارگذاشت این مثل این میمونه که بگی دانشگاه نرو خرج داره مگه با لیسانس نمیشه رفت سرکار ارشد خرج اضافس! دانشگاه رفتن تو کشور ما خرج داره ولی وقتی نیازه که درس بخونی قید خرجشو میزنی. عروس گرفتنم همینجوره یه جشن عروسی ساده هم که بخوای بگیری کلی باید خرج کنی آینه شمعدونم یه جور یادگاریه بدون آینه شمعدون کچل نمیشیم ولی خوب آینه شمعدون قشنگه دیگه ما دخترا دوس داریم البته نیازی نیست خیلی گرون باشه ولی آینه شمعدون باشه 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ هر چیزی آداب و رسومی داره .نمیشه که آیینه شمعدون نگرفت یا بدون جشن عروسی رفت سر خونه و زندگی.ولی بنظرم تمام اینا به فرهنگ خانواده مقابل و البته به درک و شعور طرفت بستگی داره. 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ این مثل این میمونه که بگی دانشگاه نرو خرج داره مگه با لیسانس نمیشه رفت سرکارارشد خرج اضافس! دانشگاه رفتن تو کشور ما خرج داره ولی وقتی نیازه که درس بخونی قید خرجشو میزنی. عروس گرفتنم همینجوره یه جشن عروسی ساده هم که بخوای بگیری کلی باید خرج کنی آینه شمعدونم یه جور یادگاریه بدون آینه شمعدون کچل نمیشیم ولی خوب آینه شمعدون قشنگه دیگه ما دخترا دوس داریم البته نیازی نیست خیلی گرون باشه ولی آینه شمعدون باشه هر چیزی آداب و رسومی داره .نمیشه که آیینه شمعدون نگرفت یا بدون جشن عروسی رفت سر خونه و زندگی.ولی بنظرم تمام اینا به فرهنگ خانواده مقابل و البته به درک و شعور طرفت بستگی داره. حرفاتون درست ولی ایا بین یک حرکت سمبلیک ونمادین با یه ورشکستگی دراغاز زندگی نمیشه تفاوت قائل شد؟ نمیشه با یه ایینه شمعدون چندهزار تومنی زندگی رو اغازکرد بجای این همه هزینه های سرسام اور واضافی؟ قیاستون هم شرایطش یخورده نابرابره ها دی: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ این مثل این میمونه که بگی دانشگاه نرو خرج داره مگه با لیسانس نمیشه رفت سرکارارشد خرج اضافس! دانشگاه رفتن تو کشور ما خرج داره ولی وقتی نیازه که درس بخونی قید خرجشو میزنی. عروس گرفتنم همینجوره یه جشن عروسی ساده هم که بخوای بگیری کلی باید خرج کنی آینه شمعدونم یه جور یادگاریه بدون آینه شمعدون کچل نمیشیم ولی خوب آینه شمعدون قشنگه دیگه ما دخترا دوس داریم البته نیازی نیست خیلی گرون باشه ولی آینه شمعدون باشه حالا کجا بدرد میخوره یه گوشه میمونه خاک میخوره دیگهرسم رسوم بیخودیه حرفاتون درست ولی ایا بین یک حرکت سمبلیک ونمادین با یه ورشکستگی دراغاز زندگی نمیشه تفاوت قائل شد؟نمیشه با یه ایینه شمعدون چندهزار تومنی زندگی رو اغازکرد بجای این همه هزینه های سرسام اور واضافی؟ قیاستون هم شرایطش یخورده نابرابره ها دی: این چند صد هزار تومانیا چه مدلی انمن یه بار یکی دیم 170 تومان خیلی خوشگل و گنده بود اینا چند هزار تومانی از اونام گنده ترن؟ بعد کجا جاش میدن حالا جاش هیچی تمیز کردنشم سخته 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ هر چیزی آداب و رسومی داره .نمیشه که آیینه شمعدون نگرفت یا بدون جشن عروسی رفت سر خونه و زندگی.ولی بنظرم تمام اینا به فرهنگ خانواده مقابل و البته به درک و شعور طرفت بستگی داره. به نظرم به مبلغ کم هم می شه سر و ته این رسم و رسوم رو هم آورد. آینه و شمعدون 100-200 هزارتومنی وجود خارجی نداره؟ 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ بی خیال این هزینه ی ایینه شمعدون شین بچه ها...مشکل چیز دیگه ایه... 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ بی خیال این هزینه ی ایینه شمعدون شین بچه ها...مشکل چیز دیگه ایه... امیدواریم این مشکلات روزی با خواست خودمون به صورت ریشه ای حل بشه بازسازی فرهنگ یه پروسه بسیار زمانبر وبصورت وحشتناکی قابل تعرض هست ممنون 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ امیدواریم این مشکلات روزی با خواست خودمون به صورت ریشه ای حل بشهبازسازی فرهنگ یه پروسه بسیار زمانبر وبصورت وحشتناکی قابل تعرض هست ممنون من هم امیدوارم ازدواجها اسان بشه و مونع ازدواج برطرف بشه و از طرف من الان 50% قضیه حله میمونه 50 % سمت خانما 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ من هم امیدوارم ازدواجها اسان بشه و مونع ازدواج برطرف بشه و از طرف من الان 50% قضیه حله میمونه 50 % سمت خانما :اونوقت چندمی منظورته؟:w888: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ :اونوقت چندمی منظورته؟:w888: بله من دوست دارم اول باشم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ بله من دوست دارم اول باشم تو همون یکی و نگه دار بسته:w00: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ تو همون یکی و نگه دار بسته:w00: مادرجان برو به بچه ها برس چرا نمیذاری جوانها ازدواج کنند؟ همین شماها هستید که جلوی ازدواج جوانان را میگیرید همین شماها هستید باعث افسردگی جوانها میشوید همین شماها هستید که که با ازدواج اسان مخالفید پ.ن: با لحن بلوتوث بخونید.... 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ مادرجان برو به بچه ها برس چرا نمیذاری جوانها ازدواج کنند؟همین شماها هستید که جلوی ازدواج جوانان را میگیرید همین شماها هستید باعث افسردگی جوانها میشوید همین شماها هستید که که با ازدواج اسان مخالفید پ.ن: با لحن بلوتوث بخونید.... :w888::w888: برو پیر مرد نوه هات و ببر پارک خودتو قاطی ما جوونا نکن 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ مادرجان برو به بچه ها برس چرا نمیذاری جوانها ازدواج کنند؟همین شماها هستید که جلوی ازدواج جوانان را میگیرید همین شماها هستید باعث افسردگی جوانها میشوید همین شماها هستید که که با ازدواج اسان مخالفید پ.ن: با لحن بلوتوث بخونید.... من قهوه تلخ میخوااااااام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده