.FatiMa 36560 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 خو چرا میخای یخچال فلان مارکو ببری یا بسار مارکو وقتی طرف یه خونه 30 متری بگیره اندازه همون جهاز میخری دیگه یه تخت یه میز تحریر با دو تا صندلی یه مبل دو تا فرش حلهوسایل خونه هم که مامانم هی میره کاسه ماسه میخره هر وقت میریم بازشون میکنیم ایول دمت گرم :ws28: 1
سمندون 19440 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 من مرده شما زنده .... خواهیم دید .... من با نظرت مواقفم . تجربه ثابت کرده که معمولا دخترها یا پسرا همه اولش میگن فلانو بهمانو اینا بعدش اکثرا تاکییییییییید می نمایم اکثرا زیرش میزنن و به نجوی کارشونو توجیه میکنن. ولی یه چی جالب بگم.دختر خاله من از اول با شوهرش دوست شدن بعد عقد از اول اینا قرار گذاشتن که مهریه و جهیزیه آن چنانی و ....... نداشته باشن . و همینطور هم شد و به هر چی گفته بودن عمل کردن مهر 121 گل مریم 121 گل ییاس.جهاز هم الان 2 تایی با هم هر جی لازم دارن میگیرن .یه جشن خیلی ساده و باحال و دوست داشتننی داشتن.در صورتی خانواده هر دو فوق مایه دار هستن .ولی 2 تایی خواستن و شد:4chsmu1: 5
asiabadboy 510 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 من با نظرت مواقفم .تجربه ثابت کرده که معمولا دخترها یا پسرا همه اولش میگن فلانو بهمانو اینا بعدش اکثرا تاکییییییییید می نمایم اکثرا زیرش میزنن و به نجوی کارشونو توجیه میکنن. ولی یه چی جالب بگم.دختر خاله من از اول با شوهرش دوست شدن بعد عقد از اول اینا قرار گذاشتن که مهریه و جهیزیه آن چنانی و ....... نداشته باشن . و همینطور هم شد و به هر چی گفته بودن عمل کردن مهر 121 گل مریم 121 گل ییاس.جهاز هم الان 2 تایی با هم هر جی لازم دارن میگیرن .یه جشن خیلی ساده و باحال و دوست داشتننی داشتن.در صورتی خانواده هر دو فوق مایه دار هستن .ولی 2 تایی خواستن و شد:4chsmu1: کلاس فکر خیلی مهمه بانو .... از زمین کنده شدن و پرواز کردن کار ساده ای نیست .... این دوتا حساب خودشونو از بقیه جدا کردن و موفق خواهند شد به امید حق .... 2
سمندون 19440 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 کلاس فکر خیلی مهمه بانو .... از زمین کنده شدن و پرواز کردن کار ساده ای نیست .... این دوتا حساب خودشونو از بقیه جدا کردن و موفق خواهند شد به امید حق .... به نظر من مهم اینه که ادم اون چیزی که واقعا دوست داره انجامش بده رو انجام بده با یه دلیل محکم برا خودش و طرفش.بقیه مهم نیستن . همین . 3
asiabadboy 510 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 به نظر من مهم اینه که ادم اون چیزی که واقعا دوست داره انجامش بده رو انجام بده با یه دلیل محکم برا خودش و طرفش.بقیه مهم نیستن . همین . در واقع دنباله رو نباشن و به زندگی دیگران نگاه نکنن .... روح بزرگی میخواد بانو .... روحی که حرف مردم در برابرش سوزن و بادکنک نباشه .... سوزن و بالن باشه .... 2
VINA 31339 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 من مرده شما زنده .... خواهیم دید .... حالا میبینیمن در کل با تجمل مخالفم اتاقمم هر کی میبینی میگه عین میته من دوست ندارم بریزمو اسراف کنم اگه داشته باشم میرم میدم واسه یکی یه تیکه جهازشو میخرم نداشته باشمم میرم سر خونه زندگیمیم الکی چرا فشار بیارم :ws28: ما میگیم اینا ادمو تو رودربایستی میزارن 2
ooraman 22216 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 بچه ها چی شد بالاخره از دیشب! تکلیف مارو روشن کنید ازدواج کنیم یا نه! 1
کتایون 15177 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 بچه ها چی شد بالاخره از دیشب! تکلیف مارو روشن کنید ازدواج کنیم یا نه! میدونی که هیچوقت به نتیجه نمیرسیم...همه میگن که بده اما کیه که عمل کنه...:icon_pf (34): 2
ooraman 22216 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 میدونی که هیچوقت به نتیجه نمیرسیم...همه میگن که بده اما کیه که عمل کنه...:icon_pf (34): من خودم جز اوناییم که باهاش موافق نیستم ولی نمیشه اینطوری مطلق نظر داد.... 1
کتایون 15177 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 من خودم جز اوناییم که باهاش موافق نیستم ولی نمیشه اینطوری مطلق نظر داد.... نه آخه واسه چی مخالف باشیم سعی کنیم اصلاحش کنیم زندگی با آدمی که دوسش داریم خیلی قشنگه...اما به شرط اون که درست شروع بشه و صبر کنیم تا آمادگیشو داشته باشیم نه این که یهو بریم وسط گود... 3
ooraman 22216 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 نه آخه واسه چی مخالف باشیم سعی کنیم اصلاحش کنیم زندگی با آدمی که دوسش داریم خیلی قشنگه...اما به شرط اون که درست شروع بشه و صبر کنیم تا آمادگیشو داشته باشیم نه این که یهو بریم وسط گود... منافقم منم با اصل ازدواج مخالف نیستم ...آدمش یافت می نشود! 1
کتایون 15177 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 منافقممنم با اصل ازدواج مخالف نیستم ...آدمش یافت می نشود! من عقیده ام اینه که قراره با آدمی ازدواج کنی که از جنس خودت نباشه و آرامش ار تعاریف زندگیت پاک بشه همان به که مجرد بمونی... 1
ooraman 22216 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 من عقیده ام اینه که قراره با آدمی ازدواج کنی که از جنس خودت نباشه و آرامش ار تعاریف زندگیت پاک بشه همان به که مجرد بمونی... :w16: ما چقدر همش باهم موافقیم ...برو یه مخالف صدا کن بیاد یه کم باهاش دعوا کنیم حال بیایم اینجوری که مزه نمیده! 1
کتایون 15177 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 :w16:ما چقدر همش باهم موافقیم ...برو یه مخالف صدا کن بیاد یه کم باهاش دعوا کنمی حال بیایم اینجوری که مزه نمیده! آره یه ذره مخالفت کن باهام دیگه...ایهاالناس مخالف می طلبیم... 1
کتایون 15177 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 صبرم سر اومد...مثل این که امشب کسی نمیاد...من رفتم:bigbed:...شب برشما خوش
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 اون دوتا وسیله ی سنگین چی بود؟ تریلی و کامیونه مگه فرهننننننننننننننگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! والا چه می دونم منم جدید خورد به گوشم!مدای جدیده دیگه یکی یکی داره میاد منظورش دو تا وسیله سنگین جهازه یحتمل...مثل یخچال یا گاز مثلا... 1
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 منظورش دو تا وسیله سنگین جهازه یحتمل...مثل یخچال یا گاز مثلا... فکر نکنما....یخچال و گاز که جزء جهزیه ی دختره.... 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری