رفتن به مطلب

بعد میگن ازدواج کنین!!

ارسال های توصیه شده

تو دور و بر ما ازدواجا اینطوری آنچنانی نبوده ولی آدم تو دوستاش می بینه ما خودمون خیلی اینطوری نیستیم!شاید خود دختر پسر راضی باشن ولی خانواده ها عموما راضی نمی شن...

می دونی فقط مشکلم مال پسر نیست که خرج آینه شمعدو نو اینا حالا بشه 8 ملیون البته می دونم زیاد می شه مثلا!

بابای دختر باید 30، 40 ملیون بده واسه جهیزیه

خدایی من خودم که راضی نیستم بابام گنا داره خو همون خونه باشم خرجم کمتره!

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 153
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

عشق یه چیزی مثل کشک و دوغه بابا!!

شاید وقتی مشکلات سر راه هستن دور زدن اونا و مسیر رو تغییر دادن پاک کردن صورت مساله تلقی بشه اما واقعا در این شرایط با این اوضاع اقتصادی و کاری و همه چی! فعلا بهتر باشه هیچ تصمیمی نگیریم راجع به ازدواج به خصوص که اگه به این موضوع مثل انجام وظیفه برخورد میکنیم ...جوری که چون همه این کار رو میکنن پس ما هم باید بکنیم اگه همه روال تهیه و تدارک مفصل و ....رو طی میکنن ما هم باید بکنیم و ...

من با این طرز فکر مخالفم نه صرفا خود ازدواج...ازدواج باید اساس خیلی عمیق تر و دقیق تری داشته باشه لازمه اش هم اینه ادم اول خودشو با همه کمبود ها و نقاط مثبتش بشناسه و بپذیره

در اخر بیخیال بابا مجردی خیلیییییییی بهتره!!!

• Like 7
لینک به دیدگاه
سلام:icon_gol:

من توزندگیم رفقای خیلی خیلی محدودی دارم

علیرغم دوستی با خیلی از ادما اونایی که واقعا دربدوخوب زندگی میشه بهشون تکیه کنی وحداقل های رفاقت را براورده کنن (این تجربه شخصی منه وتو زندگی ادم خیلی از این خوش مرام بازی ها دراورده میشه ولی همین ها هم زمین که سفت باشه دنبال یه زمین نرمتر میگردن! باورکنید)

بگذریم

بحث سراینه که این رفیق شفیق ما یه سه سالی از من کوچیکتره ولیسانسشم گرفته وتازه خدمتشم تموم کرده وبا یکی از دوستاش تو یه کاری مشغولند

از بچه کارمندای خوش فهم وخلاصه نه تریپ بچه مثبتی ولی واقعا خوش ذهنی هست

خلاصه این دوست ما با یه دخترخانمی چندسال بود دوست بودن واین قضیه بینشون به قراردادی واقعی تبدیل شده تا منتظر گردش ایام باشند تا کی دست وبالشون به پولی گرم بشه وبرن سراغ رسمیت بخشیدن به روابط عاطفیشون

اون شب اومد درخونمون وگفت تموم شد

به همین سادگی به همین خوشمزگی!

درعرض یکی دوروز با توجه به اینکه دختره یکی دوتا خواستگار سمج داشته وباباهه هم موافق شوهر دادن دختره خلاصه اقا پسر قصه ما تحت فشار قرار میگیره ومیره یه ضرب خواستگاری ودرجیک ثانیه بساط رسمیت وعقد وفلان روبراه میشه وخلاصه به سلامتی ومبارکی

یه چیزی از من میخواست که فورا چشمی گفتم وقول دادم دراولین فرصت ردیف کنم براش

صحبت به مسایل مادی که رسید فرمودن فقط برای انگشتر وسرویس وایینه وشمعدان یعنی سه قلم جنسی که با سه کلمه تموم میشه اونم با کلی مراعات از طرف دختر قصه ما هشت میلیون پیاده شده

بعد میگن ازدواج کنید!

اخه من ایینه شمعدان رو میخوام ببرم بزارم بالای قبرم؟

سنت این چیزاش واقعا مزخرفتر از هر چیز قابل ذکریه

اخه گل پسر داستان ما که پشتوانش خودشه وخودش ودرامد ماهیانه دربهترین حالت نیم میلیون از کجا باید این هزینه هارو جبران کنه

حالا یه ماشینی داشت که اونو فروخته وفعلا با خط 11 سیر میکنه ولی مگه هزینه ها فقط به همینا ختم میشه؟

اصلا این دختر وپسر که باهم همه رقمه تفاهم داشتن وباهم کنار میان اینه قصشون بقیه که تو هزارتوی چشم وهم چشمی گیر میکنند چیکارباید کنن؟

من به حرفش خندیدم ولی طنز نیست میگفت فقط برای شیرینی این چندروز اخیرش بالای دویست هزار تومن خرج کرده که اصلا شاید به چشم ادم نیاد

خب

نظر شما چیه؟

وقتشو زیاد کنن تعدادشو زیاد هزینه هاشو کم خوبه بد نیست سجاد نهههههههههههه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
کلن راضیم کلن کلن ......... شکلک فریاد بعد گریه فروغ جان

:ws28:نه دیکه قرار شد راستشو بگی...راستی یه عکس از گل پسرت میذاری؟:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
همینه دیگه

نفس حمید از جای گرم درمیاد هی میگه برو ازدواج کن:w00:

بابا من تو خرج روزم موندم هشت میلیونم کجا بود:ws3:

حالا کدوم دختری پیدا میشه با این هشت میلیون کنار بیاد:banel_smiley_4:

همون عذب بمونیم ودخترامون هم بترشن بهتره فکر کنم:ws28:

خب این میشه دورباطلی که خودمون داریم بهش بال وپر میدیم

اگه پدرومادرامون میخواستن که رو ما این کارارو تست نمیکردن

باور کن دراینده هم من وتو عین بقیه وپدرومادرامون عمل میکنیم

چرا از حضرت رسول ص درس نمیگیری

هم ازدواج کرد هم پولدار شد

:icon_pf (44):

• Like 5
لینک به دیدگاه

پیامبر سن 18 سالگی بود خدیجه 40 ساله رو گرفت:ws43:

تو این دوره کدوم پسری این کار و میکنه:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

همیشه مادر پدرا بهترین رو واسه بچه هاشون می خوان...در این هیچ شکی نیست.

اما به نظر من همه چیز نیاید تکمیل تکمیل باشه....خونه و ماشین و کار و پول و....

همه چی در سطح ایده آل باشه...

اگر پای حرف خیلی از مادر پدرها بشینید با اینکه خودشون تو زندگی هیچی نداشتن ( شاید) ولی به همه چی رسیدن ( ایده آل های خودشون) بعد اگه بگید: شمام هیچ چی نداشتیذ....اما به همه چی رسیدید پس بذارید نا هم همین جوری باشیم....90% می گن: نه. ما سختی کشیدیم...سرمون به سنگ حورده، نمی خوایم برای تو اینجوری شه ( مخصوصا" اگه دختر باشه)

به هر حال مادر پدرن...دلشون راضی نمی شه.....

اما قضیه ی سرویس طلا و جهیزیه ی آنچنانی و مراسم و.... بیشتر به خاطر مردمه تا خود شخص.

خدایی خانوما اون سرویس طلای n میلیون تومنیشونو چند بار استفاده می کنن؟ همیشه گردنتونه؟ یا تو بانک تو صندوق اماناته؟

آهان اینو یادم اومد... دید ملت یه کاری می کنن بعد می گن رسمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop:

آخه این رسم رو از کجا آوردی؟

• Like 9
لینک به دیدگاه

والا ما که به مامانمون گفتیم هر وقت فرداش دفاع پایان نامه دکتری بود، میتونی بری دختر خوب پیدا کنی!

حالا که اینطوریه! باید یه فکری کنم!

• Like 4
لینک به دیدگاه

حمید یه کاری میکنی بازم برم سراغ نقد تاریخ

بیخیال داداش

فعلا که تو مملکت گل وبلبل اسلامی اینه وضعیت وای به حالمون بخوایم کلی هم...

دی:

• Like 5
لینک به دیدگاه
حمید یه کاری میکنی بازم برم سراغ نقد تاریخ

بیخیال داداش

فعلا که تو مملکت گل وبلبل اسلامی اینه وضعیت وای به حالمون بخوایم کلی هم...

دی:

خوب ما باید به سنت پیامبر عمل کنیم یا نه؟

ما باید در جوانی یه زن پولدار بگیریم که پیر هست و 3 تا شوهر عوض کرده و وقتی به قدرت و پول رسیدیم اون وقت خود ملت دختر 7 ساله تقدیم میکنن مثل عایشه دختر ابوبکر

و رستگار هم میشیم:ws3:

چقد خوبه

• Like 6
لینک به دیدگاه
خوب ما باید به سنت پیامبر عمل کنیم یا نه؟

ما باید در جوانی یه زن پولدار بگیریم که پیر هست و 3 تا شوهر عوض کرده و وقتی به قدرت و پول رسیدیم اون وقت خود ملت دختر 7 ساله تقدیم میکنن مثل عایشه دختر ابوبکر

و رستگار هم میشیم:ws3:

چقد خوبه

نمیدونم الان بخندم یا گریه کنم

همون بهتر برم تو فضای اهنگ پینک فلوید وغرق بشم تو دنیای خودم:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

این که دلیل ازدواج نکردن نشد

این دختر خانوم خیلی متوقع بوده دوست شمام نبابید بیشتر از توانش کاری می کرد

من یه دوست دارم که خیلی خانومه کلی خواستگار داشت خواستگاراشم همه خوب و خوش قیافه و پولدار بودن اما با پسری ازدواج کرد که هیچ کس فکرشو نمی کرد اصلا بزاره اون بیاد خواستگاریش ولی اومد و ازدواج کردن

وقتی پرسیدم چرا؟ گفت دوستش داشته و پسر خوب و با عرضه ایه و می تونه زندگی بسازه منم چیزی نگفتم

پسره نه پولدار بود ، نه خیلی خوش قیافه ، نه ... عروسی هم نگرفتن ، خونشونم فسقلی اول خیلی کوچیک بود و ...

اما الان که سه سال بیشتره از ازدواجشون گذشته هم پول دارن هم خونشون بزرگه هم با عشق و علاقه دارن زندگی می کنن

من که می رم خونشون هوا برم می داره که ...:icon_redface:

• Like 5
لینک به دیدگاه
این که دلیل ازدواج نکردن نشد

این دختر خانوم خیلی متوقع بوده دوست شمام نبابید بیشتر از توانش کاری می کرد

من یه دوست دارم که خیلی خانومه کلی خواستگار داشت خواستگاراشم همه خوب و خوش قیافه و پولدار بودن اما با پسری ازدواج کرد که هیچ کس فکرشو نمی کرد اصلا بزاره اون بیاد خواستگاریش ولی اومد و ازدواج کردن

وقتی پرسیدم چرا؟ گفت دوستش داشته و پسر خوب و با عرضه ایه و می تونه زندگی بسازه منم چیزی نگفتم

پسره نه پولدار بود ، نه خیلی خوش قیافه ، نه ... عروسی هم نگرفتن ، خونشونم فسقلی اول خیلی کوچیک بود و ...

اما الان که سه سال بیشتره از ازدواجشون گذشته هم پول دارن هم خونشون بزرگه هم با عشق و علاقه دارن زندگی می کنن

من که می رم خونشون هوا برم می داره که ...:icon_redface:

فرمایش شما کاملا متین ولی فک کن مثلا برای خرید سرویس رفته باشین وبه جای اینکه از حداقل سرویسهای هشت میلیون به بالا شروع کنه چیزی رو خواسته که هم خدارو داشته باشه هم خرمارو

درکل من با تمامیت این پروسه مشکل دارم وهیچ کدومش رو تایید نمیکنم

اخه این کارا یعنی چی

یه حلقه به نشان شراکت ویه مهمونی خیلی خیلی ساده مثل همون مهمونی هایی که انگلیسی ها میگن صرف چای عصرانه

دی:

وبعد واقعا شراکت وزندگی مشترک

خداییش الان بیشتر خیمه شب بازی هست تا ازدواج

عروس بزک میکنن پونصد هزار تومن

دوماد پیرایش میکنن سیصد هزار تومن

فیلمبرداری یه میلیون

خب این زندگیه

خب نخواستیم

دی:

• Like 6
لینک به دیدگاه

خوب اینا که تقصیر دختر خانمه نبوده که هزینه ها بالاست تورمه

تا میای دو قلم جنس بخری یهو میبینی میلیونی خرج کردی

خوب پس دیگه اگه آینه شمعدون نخری چی باید بخری؟؟؟

هرچیزی یه حساب کتاب داره عروس گرفتنم آینه شمعدون می خواد

بفرما دیگ حلقه هم نخر دیگه

• Like 2
لینک به دیدگاه

دید ملت یه کاری می کنن بعد می گن رسمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop:

آخه این رسم رو از کجا آوردی؟

واسه همین اون بالا گفتم: خودم کردم که لعنت بر خودم باد :ws27:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...