Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ شنیدم خبر نامهربونیه اسماعیل موصق بوده مطمئنی موثقه؟؟؟ لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ شایعه شده بود فردی به نام Aminnepo از انجمن خداحافظی کرده. البته منابع خبری ذکر کننده این شایعه اظهار کردتد که این خبر را دو روز پیش در امضای فرد نام برده مشاهده کردند. ظاهرا شایعه ای بیش نبوده. از قدیم گفته اند مرده و حرفش. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ شایعه شده بود فردی به نام Aminnepo از انجمن خداحافظی کرده. البته منابع خبری ذکر کننده این شایعه اظهار کردتد که این خبر را دو روز پیش در امضای فرد نام برده مشاهده کردند. ظاهرا شایعه ای بیش نبوده. از قدیم گفته اند مرده و حرفش. خدا از دهنت بشنوه :a030: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ شایعه شده بود فردی به نام Aminnepo از انجمن خداحافظی کرده. البته منابع خبری ذکر کننده این شایعه اظهار کردتد که این خبر را دو روز پیش در امضای فرد نام برده مشاهده کردند. ظاهرا شایعه ای بیش نبوده. از قدیم گفته اند مرده و حرفش. خدا از دهنت بشنوه :a030: امید در خواب بیند خدافظ دانه گهی لپ لپ خورند گه دانه دانه!!!!!!!! من عمرا برم:ws3: من برم به برق کی میرسه؟؟؟؟؟؟:w00::w00::w00: امید؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:banel_smiley_4::banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ شایعه شده بود فردی به نام Aminnepo از انجمن خداحافظی کرده. البته منابع خبری ذکر کننده این شایعه اظهار کردتد که این خبر را دو روز پیش در امضای فرد نام برده مشاهده کردند. ظاهرا شایعه ای بیش نبوده. از قدیم گفته اند مرده و حرفش. شایعه شده فردی به نام maryam_k سعی در ریختن طرحی برای سخت شدن شرایط برای aminnepo کرده که اون از انجمن خداحافظی کنه! لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ امید در خواب بیند خدافظ دانهگهی لپ لپ خورند گه دانه دانه!!!!!!!! من عمرا برم:ws3: من برم به برق کی میرسه؟؟؟؟؟؟:w00::w00::w00: امید؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:banel_smiley_4::banel_smiley_4: نترس برق بی صاحاب نمی مونه تو برو ببببین دنیا گلستون میشه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ شایعه شده فردی به نام maryam_k سعی در ریختن طرحی برای سخت شدن شرایط برای aminnepo کرده که اون از انجمن خداحافظی کنه! اخه بیرون کردی این امین نپتون هم نیاز به برنامه داره :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ شایعه شده فردی به نام maryam_k سعی در ریختن طرحی برای سخت شدن شرایط برای aminnepo کرده که اون از انجمن خداحافظی کنه! :w02::w02: نترس برق بی صاحاب نمی مونه تو برو ببببین دنیا گلستون میشه حتما گل کاکتوس؟؟؟؟؟/:ws3::ws3: اخه بیرون کردی این امین نپتون هم نیاز به برنامه داره :banel_smiley_4: :banel_smiley_4::banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ حتما گل کاکتوس؟؟؟؟؟/:ws3::ws3: پس میری دیگه خدا رو شکر انجمن از دست این کاربر راحت شد.............. لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ پس میری دیگه خدا رو شکر انجمن از دست این کاربر راحت شد.............. چون من دوس دارم گل میمون یا خرزهره بشه نمیرم!!!!!11 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ تکرار می شود از قدیم گفته اند مرد است و حرفش. مثل درست است، نامردمان زیاد شده اند. باید تجدید نظر کند شکسپیر در شخصیت کلئوپازا… و من دست بر کمر با شمشیر مرصع ِ آویزان دروغی دیگر را ، به میلیونها دروغ ِ پیران دیگر وقایع اضافه میکنم ! لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ اخه بیرون کردی این امین نپتون هم نیاز به برنامه داره :banel_smiley_4: این شایعات چه راحت تکذیب میشه!!! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ تکرار می شود از قدیم گفته اند مرد است و حرفش.مثل درست است، نامردمان زیاد شده اند. باید تجدید نظر کند شکسپیر در شخصیت کلئوپازا… و من دست بر کمر با شمشیر مرصع ِ آویزان دروغی دیگر را ، به میلیونها دروغ ِ پیران دیگر وقایع اضافه میکنم ! اگه خیلی ناراحتین برم طبق قولی که به مهدی مدیر تالار برق دادم تا سه هفته دیگه هستم تا یه جانشین پیدا کنه واسم وگرنه انقدر بیکار نیستم که واستم بهم بگن نامرد:banel_smiley_4: این شایعات چه راحت تکذیب میشه!!! والا!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ شنیدم یکی از دوستان بالا درخت گیر کرده کسی نمیخواد بیارتش پایین 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ اگه خیلی ناراحتین برمطبق قولی که به مهدی مدیر تالار برق دادم تا سه هفته دیگه هستم تا یه جانشین پیدا کنه واسم وگرنه انقدر بیکار نیستم که واستم بهم بگن نامرد:banel_smiley_4: والا!!!!!!!! سوسول......... :ws28: شنیدم یکی از دوستان بالا درخت گیر کرده کسی نمیخواد بیارتش پایین :ws28::ws28::ws28: :ws28: :ws28: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ اگه خیلی ناراحتین برمطبق قولی که به مهدی مدیر تالار برق دادم تا سه هفته دیگه هستم تا یه جانشین پیدا کنه واسم وگرنه انقدر بیکار نیستم که واستم بهم بگن نامرد:banel_smiley_4: والا!!!!!!!! شایعه شده نپو بخاطر حرف یکی دو نفر میخواد بره! امیدوارم یه شایعه باقی بمونه! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ شایعه شده نپو بخاطر حرف یکی دو نفر میخواد بره! امیدوارم یه شایعه باقی بمونه! :ws21::ws21::ws21: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ :ws28::ws28::ws28: :ws28: :ws28: نشنیدم اما دیدم بعضیا به جا کمک کردن میخندن :w00: بیارش پایین خوووووووو:167: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ نشنیدم اما دیدم بعضیا به جا کمک کردن میخندن :w00: بیارش پایین خوووووووو:167: زنگ بزن 110 بگو به اتیش نشونی بگه بیاد کمکت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده