Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2010 شایعه شده خیلی ها از پیشرفت انجمن نواندیشان نگرانن و دوست دارن نواندیشان رو زمین بزنن :167:
Amin 6457 مالک ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2010 اینکه واقعیت داره .قرار شداینجا فقط شایعات مطرح بشه .محمد جان شما اخطار گرفتید .
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 1 خرداد، 2010 شایعه شده قراره یه مدیر امضا انتخاب بشه که امضای همه کاربرا رو هر هفته چک کنه حتی اونایی که هیچ پستی هم تو انجمن ندارن
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 3 خرداد، 2010 شایعه شده قراره به انجمن نواندیشان حمله بشه :banel_smiley_90:
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 3 خرداد، 2010 شایعه شده قراره به انجمن نواندیشان حمله بشه :banel_smiley_90: اين يكي رو قبول دارم و تا همين الان هم كمي شروع شده فقط بايد اتحاد رو حفظ كنيم ! شايد به زودي بيانيه صادر كردم !!
Amin 6457 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2010 شایعه شده تالار مکانیک باز قراره بهترین تالار انجمن بشه چون کاربراش خیلی فعال هستند
Fahim 9563 ارسال شده در 18 خرداد، 2010 همین الان شایعه شده که تمام کاربرای نو اندیشان مسخ شدن به گزارش های رسیده از واحد مرکزی خبر ش. ا.ن (شایعات انجمن نواندیشان) از یک ساعت پیش تا به اکنون هیچ تاپیک جدیدی ایجاد نشده است .
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 23 خرداد، 2010 شایعه شده بین مدیر ارشد ها دعواست که بعضی هام می خوان قهر کنن برن :w00:
Amin 6457 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2010 این یکی که واقعا شایعه هستش من که به نوبه خودم با کسی دعوام نشده اما ابوذر مشکوک میزنه که اون هم اهل این حرفا نیست چون بیچاره داغونه از وقتی شنیده باید بره جبهه ببخشید سربازی محمد هم که اون قدر ظریفه که تیریپش به دعوا نمی خوره مونا هم که اهلش نیست . فقط این مهدی ارشد برق که داداشه محمد ممکنه قهر کنه بره
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 23 خرداد، 2010 این یکی که واقعا شایعه هستش من که به نوبه خودم با کسی دعوام نشده اما ابوذر مشکوک میزنه که اون هم اهل این حرفا نیست چون بیچاره داغونه از وقتی شنیده باید بره جبهه ببخشید سربازی محمد هم که اون قدر ظریفه که تیریپش به دعوا نمی خوره مونا هم که اهلش نیست . فقط این مهدی ارشد برق که داداشه محمد ممکنه قهر کنه بره اتفاقا به نظرم عاقلترین مدیرها همون مهدی همش میگفتم خشنی اینم از خشانته :w00: ابوذرهم که لره وقتی عصبانی بشه کسی جلو دارش نیست دختر ها رو قاطی نکن :167: محمد که فعلا سری نمیگم ممکنه منم بیرون کنه :w410:
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 23 خرداد، 2010 شایعه شده قراره یه مسابقه شایعه پراکنی تو انجمن راه بیفته واسه انتخاب بهترین شایعه.
Turtoise 876 ارسال شده در 23 خرداد، 2010 شایعه شده من میخوام بشم همکار مدیر کل!!!!! تازه محمد هم تایید کرده!
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 24 خرداد، 2010 شایعه شده گروه جناح راستی یه تحرکاتی تو پروفایل یکی از کابرها به اسم ساوارنا داشتن از این تحرکاتشون بر میاد که می خوان به جای فالگیر با زن نشسته قبلی ساوارنا رو به سمت فالگیر کبیر انجمن انتخاب کنن
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 12 مرداد، 2010 شایعه شده که عده ای ناشناس از طریق ایمیل به کاربران سعی در تشویش اذهان عمومی دارن :thumbsdownsmiley:
ارسال های توصیه شده