hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ این یکی دیگه شایعه نیستکفتران شکر شخن و طوطیان شیرین سخن چنین روایت کرده اند که شیخ را دیشب خوابی گران برآمده که دوزخیان هیمه ای بر پا داشته اند و نیت که شیخ را بر آن افکنند ... شیخ را همی فریاد برآمد که العفو ، العفو و پاسخ برآمد که چنین بایدت که رضایت خلق بستانی. پس شیخ خواب برآشفت و در زمهریر جامه بدرانید و گرد شهر همی گشت و عفو بطلبید از خلق...:ws28: شمام تا دیر نشده عذر خاهی هاتو بکن ... امشب نوبت شماس خاب ببینی .....:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ شمام تا دیر نشده عذر خاهی هاتو بکن ... امشب نوبت شماس خاب ببینی .....:girl_in_dreams: مرا اندرزی بوده از قدیم که بر خاطر سپرده ام که شام سبک خورم تا خواب آشفته نبینم لذا از این مقوله مصونم .... 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ مرا اندرزی بوده از قدیم که بر خاطر سپرده ام که شام سبک خورم تا خواب آشفته نبینملذا از این مقوله مصونم .... جوجه رو آخر شب میشمرن ... حالا از ما گفتن بود و از شما نشنیدن ... 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ جوجه رو آخر شب میشمرن ...حالا از ما گفتن بود و از شما نشنیدن ... شنیدم هیلدا جون ولی باز از قدیم گفتن شب دراز است و منم بیدار بعدشم خسته و در خواب بی خبر از عالم اطراف عرش را کنم از صدای خر و پف لرزان سبک جدید شعره ... نبینم ایراد بگیریااااا 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ شنیدم هیلدا جون ولی باز از قدیم گفتن شب دراز است و منم بیدار بعدشم خسته و در خواب بی خبر از عالم اطراف عرش را کنم از صدای خر و پف لرزان سبک جدید شعره ... نبینم ایراد بگیریااااا نخابیده شب درازه .... نه بابا ایراد چیه شما سرت گرم باشه حرف در نیاری اصلن ساسی مانکن بخون ... 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ نخابیده شب درازه ....نه بابا ایراد چیه شما سرت گرم باشه حرف در نیاری اصلن ساسی مانکن بخون ... من و حرف درآوردن واسه دیگران .... خواهش میکنم هیلدا جون ... از این فرمایشات نفرمایید ، شما اینجوری فکر کنید از غریبه چه انتظاریه پس ... من حرف واسه کسی در نمیارم فقط نمیتونم حقایقو کتمان کنم 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ من و حرف درآوردن واسه دیگران ....خواهش میکنم هیلدا جون ... از این فرمایشات نفرمایید ، شما اینجوری فکر کنید از غریبه چه انتظاریه پس ... من حرف واسه کسی در نمیارم فقط نمیتونم حقایقو کتمان کنم اره شما که راس میگی ...... :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ این یکی دیگه شایعه نیستکفتران شکر شخن و طوطیان شیرین سخن چنین روایت کرده اند که شیخ را دیشب خوابی گران برآمده که دوزخیان هیمه ای بر پا داشته اند و نیت که شیخ را بر آن افکنند ... شیخ را همی فریاد برآمد که العفو ، العفو و پاسخ برآمد که چنین بایدت که رضایت خلق بستانی. پس شیخ خواب برآشفت و در زمهریر جامه بدرانید و گرد شهر همی گشت و عفو بطلبید از خلق...:ws28: كاملا حقيقت داشت. حالا به شوخي گفت اما حقيقت داشت. نميگم .... بخور .... بسوزان اما ميگم مردم آزاري نكن. بازم ميگم همه دوستان من رو ببخشن. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ شایعه شده انجمنم واسه سال جدید میخواد یه گردگیری حسابی بکنه و همه چیو نو کنه 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ شایعه شده اسی در یک کودتا،ادمین را از قدرت خلع میکنه و ادمین از الان به فکر فتـــــنه رفته. مدارکش هم موجوده،اما پس از فتـــــنه 90 ادمین رو خواهم کرد. 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ شایعه شده در سال 90 کهنه اندیشان نو می اندیشند! 7 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ شایعه شده یه سری no-andish هستن اسم خودشون رو نواندیش گذاشتن .... 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ شایعه شده که ادمین سابق فقط به خاطر پاره ای مسائل قدرت رو واگذار کرده وگرنه در پس پرده همه کاره خودشه 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ شایعه شده ادمین سابق میخواد عیدی بده 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ چرا من هیچ استعداد تو شایعه پراکنی ندارم! خداااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ شایعه شده امریکا میخواد حمله کنه به انجمن. 2 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ شایعه شده امریکا فقط ادمین اسبق رو میخواد اگه تحویلش بدیم کاری به تالارا نداره 3 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ شایعه ای هست که میگه ادمین جدید همون ادمین قبلی هست در لباس جدید!!! 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ شایعه شده فرانسه و بریتانیا نیز به طور پنهان در حمله سایبری هنگام تحویل سال به انجمن دست داشته اند ... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ شایعه شده امسال ادمین هم میخواد سال جدید را نام گذاری کنه !!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده