hilda 13376 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 این یکی دیگه شایعه نیستکفتران شکر شخن و طوطیان شیرین سخن چنین روایت کرده اند که شیخ را دیشب خوابی گران برآمده که دوزخیان هیمه ای بر پا داشته اند و نیت که شیخ را بر آن افکنند ... شیخ را همی فریاد برآمد که العفو ، العفو و پاسخ برآمد که چنین بایدت که رضایت خلق بستانی. پس شیخ خواب برآشفت و در زمهریر جامه بدرانید و گرد شهر همی گشت و عفو بطلبید از خلق...:ws28: شمام تا دیر نشده عذر خاهی هاتو بکن ... امشب نوبت شماس خاب ببینی .....:girl_in_dreams: 2
bpcom 10070 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 شمام تا دیر نشده عذر خاهی هاتو بکن ... امشب نوبت شماس خاب ببینی .....:girl_in_dreams: مرا اندرزی بوده از قدیم که بر خاطر سپرده ام که شام سبک خورم تا خواب آشفته نبینم لذا از این مقوله مصونم .... 2
hilda 13376 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 مرا اندرزی بوده از قدیم که بر خاطر سپرده ام که شام سبک خورم تا خواب آشفته نبینملذا از این مقوله مصونم .... جوجه رو آخر شب میشمرن ... حالا از ما گفتن بود و از شما نشنیدن ... 1
bpcom 10070 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 جوجه رو آخر شب میشمرن ...حالا از ما گفتن بود و از شما نشنیدن ... شنیدم هیلدا جون ولی باز از قدیم گفتن شب دراز است و منم بیدار بعدشم خسته و در خواب بی خبر از عالم اطراف عرش را کنم از صدای خر و پف لرزان سبک جدید شعره ... نبینم ایراد بگیریااااا 2
hilda 13376 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 شنیدم هیلدا جون ولی باز از قدیم گفتن شب دراز است و منم بیدار بعدشم خسته و در خواب بی خبر از عالم اطراف عرش را کنم از صدای خر و پف لرزان سبک جدید شعره ... نبینم ایراد بگیریااااا نخابیده شب درازه .... نه بابا ایراد چیه شما سرت گرم باشه حرف در نیاری اصلن ساسی مانکن بخون ... 1
bpcom 10070 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 نخابیده شب درازه ....نه بابا ایراد چیه شما سرت گرم باشه حرف در نیاری اصلن ساسی مانکن بخون ... من و حرف درآوردن واسه دیگران .... خواهش میکنم هیلدا جون ... از این فرمایشات نفرمایید ، شما اینجوری فکر کنید از غریبه چه انتظاریه پس ... من حرف واسه کسی در نمیارم فقط نمیتونم حقایقو کتمان کنم 1
hilda 13376 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 من و حرف درآوردن واسه دیگران ....خواهش میکنم هیلدا جون ... از این فرمایشات نفرمایید ، شما اینجوری فکر کنید از غریبه چه انتظاریه پس ... من حرف واسه کسی در نمیارم فقط نمیتونم حقایقو کتمان کنم اره شما که راس میگی ...... :JC_thinking: 1
SH E I KH 18713 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 این یکی دیگه شایعه نیستکفتران شکر شخن و طوطیان شیرین سخن چنین روایت کرده اند که شیخ را دیشب خوابی گران برآمده که دوزخیان هیمه ای بر پا داشته اند و نیت که شیخ را بر آن افکنند ... شیخ را همی فریاد برآمد که العفو ، العفو و پاسخ برآمد که چنین بایدت که رضایت خلق بستانی. پس شیخ خواب برآشفت و در زمهریر جامه بدرانید و گرد شهر همی گشت و عفو بطلبید از خلق...:ws28: كاملا حقيقت داشت. حالا به شوخي گفت اما حقيقت داشت. نميگم .... بخور .... بسوزان اما ميگم مردم آزاري نكن. بازم ميگم همه دوستان من رو ببخشن. 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 شایعه شده انجمنم واسه سال جدید میخواد یه گردگیری حسابی بکنه و همه چیو نو کنه 5
Ehsan 112346 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 شایعه شده اسی در یک کودتا،ادمین را از قدرت خلع میکنه و ادمین از الان به فکر فتـــــنه رفته. مدارکش هم موجوده،اما پس از فتـــــنه 90 ادمین رو خواهم کرد. 6
morta 3323 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 شایعه شده یه سری no-andish هستن اسم خودشون رو نواندیش گذاشتن .... 5
bpcom 10070 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 شایعه شده که ادمین سابق فقط به خاطر پاره ای مسائل قدرت رو واگذار کرده وگرنه در پس پرده همه کاره خودشه 6
حانی 3371 ارسال شده در 24 خرداد، 2011 شایعه شده امریکا فقط ادمین اسبق رو میخواد اگه تحویلش بدیم کاری به تالارا نداره 3
SPEEDY 3334 ارسال شده در 24 خرداد، 2011 شایعه ای هست که میگه ادمین جدید همون ادمین قبلی هست در لباس جدید!!! 4
bpcom 10070 ارسال شده در 24 خرداد، 2011 شایعه شده فرانسه و بریتانیا نیز به طور پنهان در حمله سایبری هنگام تحویل سال به انجمن دست داشته اند ... 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 24 خرداد، 2011 شایعه شده امسال ادمین هم میخواد سال جدید را نام گذاری کنه !!!! 2
ارسال های توصیه شده