رفتن به مطلب

شایعات انجمن نو اندیشان

Amin

ارسال های توصیه شده

این یکی دیگه شایعه نیست

کفتران شکر شخن و طوطیان شیرین سخن چنین روایت کرده اند که شیخ را دیشب خوابی گران برآمده که دوزخیان هیمه ای بر پا داشته اند و نیت که شیخ را بر آن افکنند ... شیخ را همی فریاد برآمد که العفو ، العفو و پاسخ برآمد که چنین بایدت که رضایت خلق بستانی.

پس شیخ خواب برآشفت و در زمهریر جامه بدرانید و گرد شهر همی گشت و عفو بطلبید از خلق...:ws28::ws28::ws28:

شمام تا دیر نشده عذر خاهی هاتو بکن ... امشب نوبت شماس خاب ببینی .....:girl_in_dreams:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 442
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

شمام تا دیر نشده عذر خاهی هاتو بکن ... امشب نوبت شماس خاب ببینی .....:girl_in_dreams:

مرا اندرزی بوده از قدیم که بر خاطر سپرده ام که شام سبک خورم تا خواب آشفته نبینم

لذا از این مقوله مصونم ....:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مرا اندرزی بوده از قدیم که بر خاطر سپرده ام که شام سبک خورم تا خواب آشفته نبینم

لذا از این مقوله مصونم ....:ws28:

جوجه رو آخر شب میشمرن ...

حالا از ما گفتن بود و از شما نشنیدن ...:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
جوجه رو آخر شب میشمرن ...

حالا از ما گفتن بود و از شما نشنیدن ...:banel_smiley_4:

شنیدم هیلدا جون ولی باز از قدیم گفتن شب دراز است و منم بیدار :ws3: بعدشم خسته و در خواب :ws3: بی خبر از عالم اطراف :ws3: عرش را کنم از صدای خر و پف لرزان :ws28:

سبک جدید شعره ... نبینم ایراد بگیریااااا :ws3::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شنیدم هیلدا جون ولی باز از قدیم گفتن شب دراز است و منم بیدار :ws3: بعدشم خسته و در خواب :ws3: بی خبر از عالم اطراف :ws3: عرش را کنم از صدای خر و پف لرزان :ws28:

سبک جدید شعره ... نبینم ایراد بگیریااااا :ws3::ws28:

نخابیده شب درازه ....:ws3:

نه بابا ایراد چیه شما سرت گرم باشه حرف در نیاری اصلن ساسی مانکن بخون ...:whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نخابیده شب درازه ....:ws3:

نه بابا ایراد چیه شما سرت گرم باشه حرف در نیاری اصلن ساسی مانکن بخون ...:whistle:

من و حرف درآوردن واسه دیگران ....

خواهش میکنم هیلدا جون ... از این فرمایشات نفرمایید ، شما اینجوری فکر کنید از غریبه چه انتظاریه پس ...

من حرف واسه کسی در نمیارم فقط نمیتونم حقایقو کتمان کنم :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من و حرف درآوردن واسه دیگران ....

خواهش میکنم هیلدا جون ... از این فرمایشات نفرمایید ، شما اینجوری فکر کنید از غریبه چه انتظاریه پس ...

من حرف واسه کسی در نمیارم فقط نمیتونم حقایقو کتمان کنم :ws28:

اره شما که راس میگی ...... :JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه
این یکی دیگه شایعه نیست

کفتران شکر شخن و طوطیان شیرین سخن چنین روایت کرده اند که شیخ را دیشب خوابی گران برآمده که دوزخیان هیمه ای بر پا داشته اند و نیت که شیخ را بر آن افکنند ... شیخ را همی فریاد برآمد که العفو ، العفو و پاسخ برآمد که چنین بایدت که رضایت خلق بستانی.

پس شیخ خواب برآشفت و در زمهریر جامه بدرانید و گرد شهر همی گشت و عفو بطلبید از خلق...:ws28::ws28::ws28:

كاملا حقيقت داشت. حالا به شوخي گفت اما حقيقت داشت. نميگم .... بخور .... بسوزان اما ميگم مردم آزاري نكن.

بازم ميگم همه دوستان من رو ببخشن. :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

شایعه شده اسی در یک کودتا،ادمین را از قدرت خلع میکنه و ادمین از الان به فکر فتـــــنه رفته.

مدارکش هم موجوده،اما پس از فتـــــنه 90 ادمین رو خواهم کرد.

• Like 6
لینک به دیدگاه

شایعه شده که ادمین سابق فقط به خاطر پاره ای مسائل قدرت رو واگذار کرده وگرنه در پس پرده همه کاره خودشه :banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

شایعه شده فرانسه و بریتانیا نیز به طور پنهان در حمله سایبری هنگام تحویل سال به انجمن دست داشته اند ...

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...