EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ بهنوش بختیاری بازیگر سینما و تلویزیون با انتشار دردنامهای از شایعههایی که اخیرا درمورد او منتشر شده، انتقاد کرد. به گزارش خبرآنلاین، متن کامل این یادداشت را در ادامه میخوانید. نمیدانم این نوشته را باید چگونه آغاز کنم؟ نمیدانم؟! نمیدانم باید با اشک شروع کنم یا با بغض یا با فریاد یا ... نمیدانم؟! اینقدر مستاصل و آزردهام که نمیدانم چه بگویم. انگار دیگر فقط خداست که صدای ما را میشنود. انگار فقط و فقط اوست و همه در گوشهایشان پنبه گذاشتهاند و هرچه میخواهند انجام میدهند بدون اینکه نگرانیای از عواقبش داشته باشند. ایداد و بیداد. ای داد و بیداد از شمایی که هرچه میخواهید میکنید و ککتان هم نمیگزد! ای داد و بی داد از شمایی که بارها خواهش من و امثال من را دیدهاید و باز هم دوست دارید به زندگی خصوصی ما سرک بکشید! ای داد و بیداد از شمایی که وقتی سوژهای ندارید درباره دیگران دروغپردازی میکنید و به این هم فکر نمیکنید که این دروغی که از سر تفریح و بیخبری گفتهاید شاید زندگی کسی را به خطر بیندازد. ای داد و بیداد از شمایی که تفریحتان شده به لجن کشیدن عدهای که فکر میکنید به همین راحتی آمدهاند شاید ستارهای شدهاند در رسته کاری خودشان! ای داد و بیداد از شمایی که برای خودتان میبرید و میدوزید و... خدایا لااقل تو صدای دردمند مرا در این روزهای عزیز بشنو به حق همان امام بزرگی که جانش را در راه آرمانهایش داد تا امثال من امروز بفهمند که اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید. دریغ از شمایی که خودتان را پیرو حسین(ع) میدانید و برایش عزاداری میکنید اما در همان مجالس ما را هم نُقل نَقل خودتان میکنید که مثلا شنیدهای فلانی را در فلان جا گرفتهاند و... و انگار نمیدانید که ای دل غافل ما اصلا که هستیم که بخواهیم در چنین مجالسی دربارهمان صحبتی پیش بیاید. ایداد و بیداد از شما. چند سال پیش تعدادی از عکسهای شخصی و خانوادگی من را مثل خیلی دیگر از هنرپیشهها روی اینترنت گذاشتند و برای هم با گوشیهای موبایلشان بولوتوث کردند و مثلا من را در یک میهمانی دیدند. این که چه؟ این به چه کار شما میآید؟ پس ماجرای حریم خصوصی و احترامی که دین ما برای دیگران قائل شده چه میشود و هزارتا سئوال دیگر از این دست. خدا میداند که این اتفاق چه دردسرهایی را برای من بوجود آورد که الان هم که به یادشان میافتم ناراحت میشوم. خدا را شکر در همان روزها با همکاری نیروی محترم انتظامی بخشی از مشکلاتم حل شد، اما آنهایی که باید هیچ وقت پیدا نشدند تا بشود مجازاتشان کرد. اصلا اگر هم پیدا میشدند مجازاتشان چه فایدهای داشت وقتی همهمان در این چرخه بیمار مشارکت میکنیم. قبل از هر اظهار نظری لطفا همین الان به حافظه گوشیهای موبایلتان سری بزنید و ببینید چندتا از این دست فیلمها و عکسها را دارید و بعد سر و صدا راه بیندازید. حالا امروز شایعه درست کردهاند که فلانی را به همراه دیگرانی که شاید ورزشکار بودهاند در میهمانیای در لواسان آن هم در روزهای نزدیک به ماه محرم گرفتهاند. با این یکی چه کنم؟ با این تهمتی که خودم هم تا همین چند روز پیش از ماجرایش خبری نداشتم. منی که لااقل به شعائر دینیام در حد و اندازه خودم احترام میگذارم آیا باید اینگونه مورد سئوال بروم؟! فکرش را بکنید سر صحنه فیلم جدیدتان هستید و همسرتان هم در مسافرت به سر میبرد. ناگهان به شما زنگ میزند و از آن طرف تلفن تمام ماجرا را تعریف میکند که مگر تو سر کار نبودی و این اخبار چیست و... باقیاش ماجراهایی است که میتوانید خودتان حدس بزنید. چرا باید با اعصاب و روان یک خانواده این طور بازی شود که حتی کار پدر و مادرم به بیمارستان کشیده شود. ای داد و بیداد از شما که ندانسته در مورد دیگران قضاوت میکنید. دیگر نمیدانم چه باید گفت تنها امیدوارم و تقاضا دارم از هر مسئولی که به این ماجرا رسیدگی کند و البته یک تقاضای بزرگ هم از شما مردم دارم. اینکه اینقدر به راحتی با آبروی بقیه بازی نکنید فقط به جرم اینکه مثلا فلانی هنرپیشه است و شما فکر میکنید آدم بی دین و ایمانی است. هرچند که بعد از همه این اتفاقات فکر میکنم این تقاضا مثل آب در هاون کوبیدن است و بس. و همین میشود که تنها برایم یک کار میگذارد که داد و بیدادم را پیش خداوند بزرگ ببرم تا شاید او به داد دل امثال چون منی برسد. :sigh: . 40 لینک به دیدگاه
yigid 52 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ ما این طوری هستیم ؟ این تازه یکی از موضوعات مورد علاقه ی خیلی هاست . عادت کردیم که تا یکی معروف می شه یا اوضاش بهتر می شه به هر نحو ممکن جلوشو بگیریم . یا این که این که همدیگه رو تحقیر می کنیم یا حداقلش مسخره می کنیم . این طوری می شه که هیچ وقت نمی تونیم با هم باشیم . منتظر فرصتیم که هم دیگه رو بزنیم زمین . زیر پاشو خالی کنیم . :ws46: 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ عجب واقعا ناراحت شدم اونکسی که اینکارارو میکنه واقعا چه لذتی میبره ؟ها؟:w00::w00::w00::w00: 1 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ به نظر من همیشه همچین شایعاتی درباره ی مشاهیر بوده و خواهد بود ولی من فکر میکنم خانوم بختیاری و حتی خانوادش باید این مسئله رو درک کنن و از نظر شخصیتی قویتر عمل کنن... به هر حال مملکتمون اینقدرا هم بی در و پیکر باشه که هر شایعی رو بدون دلیل و مدرک قبول کنن!!! 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ به نظر من همیشه همچین شایعاتی درباره ی مشاهیر بوده و خواهد بود ولی من فکر میکنم خانوم بختیاری و حتی خانوادش باید این مسئله رو درک کنن و از نظر شخصیتی قویتر عمل کنن... به هر حال مملکتمون اینقدرا هم بی در و پیکر باشه که هر شایعی رو بدون دلیل و مدرک قبول کنن!!! نظر شما متین اما فکر نمی کنین بعضی از این شایعات چنین تکان دهنده هستن که ریشه های محکم ترین زندگی ها رو هم متزلزل و حتی نابود می کنن ؟؟ و در ضمن شما خودتون و یه عده قشر تحصیل کرده و .... رو در نظر نگیر اکثر جامعه ما از عوام تشکیل شده که این ها هم از روی زود باوری و ..... نمی تون تفاوت بین شایعه و حقیقت رو متوجه بشن و البته باید این هم در نظر گرفته بشه که توی همین شایعه هاست که حیثت و آبروی افراد به بازی گرفته می شه :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ نظر شما متین اما فکر نمی کنین بعضی از این شایعات چنین تکان دهنده هستن که ریشه های محکم ترین زندگی ها رو هم متزلزل و حتی نابود می کنن ؟؟ و در ضمن شما خودتون و یه عده قشر تحصیل کرده و .... رو در نظر نگیر اکثر جامعه ما از عوام تشکیل شده که این ها هم از روی زود باوری و ..... نمی تون تفاوت بین شایعه و حقیقت رو متوجه بشن و البته باید این هم در نظر گرفته بشه که توی همین شایعه هاست که حیثت و آبروی افراد به بازی گرفته می شه :icon_pf (34): ممنون و متشکر حرفای شما شاید درست باشه , ولی آیا با اشک و بغض و آه ایشون و بعضا ما این مشکل حل میشه؟! در ضمن هر کاری سختیای خودشو داره و از اونجایی که مشاهیر همیشه تو مرکز توجه قرار دارن باید این موضوع رو درک کنن و با اون کنار بیان. *خیلی ساده لوحانست اگه فکر کنیم با همچین بیانیه هایی مشکل شایعه پراکنی حل میشه* پس من فکر میکنم باید به فکر راه حل بود و با گریه و زاری مشکلی حل نمیشه . همین. .......... 3 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانیاین رو هم بدونید تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها این همه بازیگر زن توی این مملکت دارند فیلم بازی می کنند چطور از هیچکدوم از اونها نه خبری منتشره میشه نه عکس خصوصی لو میره ونه هزار چیز دیگر... ولی فقط چند نفر هستند که عکسهاشون لوه میره و همچین اخباری در مورد شان منتشره میشه!! باز هم میگم تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها این حرفم کاملا درسته ...! مرسی ! 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ حالا کسی این عکسها رو داره بزاره واسه دانلود ما هم ببینیم بعد نظرمون رو بگیم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ من نمی دونم عکس شخصی یه نفر به چه درد بقیه می خوره؟ پخشش می کنن که چی بشه؟ که بگن هاااااااااا فلان بازیگر و دیدی؟ اینجوری لباش می پوشه...موهاش فلان مدله و.... آخه یکی نیست بگه: خب، به تو چه ربطی داره؟ مشکل توئه؟ زشته اینکارا.... آخرش که چی؟ 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ کسی دنبال عکس شخصی کسی نیستبلکه این بعضی ها هستند که دوست دارند که مردم عکسهاشون را ببینند. فکر می کنید این نامه بخاطر ناراحتی از لو رفتن عکس های خصوصیه نه بخاطر ترس از محرومیت و از دست دادن کارشونه:icon_pf (34): یعنی اون زمانی که با ن.... داشت حرکات موزن انجام میداد باید فکر اینجا را هم می کرد چه راحت در مورد طرف نظر میدید و قضاوت میکنید! چقدر میشناسیدش؟؟ 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اگر من و شما برای دیدن و داشتن این فیلمها و عکسها اشتیاق نشون ندیم کم کم بازارشم کساد میشه.... خیلیا رو میشناسم که وقتی همچین فیلمایی از زندگی خصوصی یا مهمونی خصوصی همچین کسایی بهشون پیشنهاد میشه که ببینن قبول نمیکنن! بابا به ما چه آخه اون تو فلان مهمونی چه شکلی رقصیده....چه شکلی لباس پوشیده چی کار کرده! درمورد خودمونم این موضوع ودوست داریم؟!!!!!!!:icon_razz: هرکسی حق داره تو زندگی شخصی خودش هر مدلی دوست داره بگرده به دیگران چه ارتباطی داره! 8 لینک به دیدگاه
haj morteza 502 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ حالا همه شدن معلم اخلاق! خدایی اگه الان به شما بگن فیلم یه بازیگر اومده بیرون دنبال فیلمش نمیرین؟؟ یکم به خودمون بیایم! 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ حالا همه شدن معلم اخلاق! خدایی اگه الان به شما بگن فیلم یه بازیگر اومده بیرون دنبال فیلمش نمیرین؟؟ یکم به خودمون بیایم! اگه میبینی دارم همه رو محکوم میکنم چون من جز اون دسته ام که ....خیر نمیبینم! به من چه تو زندگیه مردم چی میگذره! فیلم اون خانم هنرپیشه ای که چن سال پیش اومد بیرون تقریبا تو موبایل و خونه همه بود ولی نه من نه هیچ کدوم از اطرافیانم ندیدیمش... فیلم عروسیه خانم بروفه بیرون اومد بازم همینطور! کسایی که باید به خودشون بیان کسایین که از سرک کشیدن تو زندگیه دیگران حس فضولیشون ارضا میشه! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ حالا همه شدن معلم اخلاق! خدایی اگه الان به شما بگن فیلم یه بازیگر اومده بیرون دنبال فیلمش نمیرین؟؟ یکم به خودمون بیایم! نه من نمیرم،تا حالا هم نرفته ام...... حتی وقتی اون فیلم زهرا امیرابراهیمی آمد،رفیقم گفت بدم ببینی تو موبایلمه...... همونجا موبایلش را ازش گرفتم و پاکش کردم و بهش گفتم بی غیرت.......:w00: 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ نه من نمیرم،تا حالا هم نرفته ام...... حتی وقتی اون فیلم زهرا امیرابراهیمی آمد،رفیقم گفت بدم ببینی تو موبایلمه...... همونجا موبایلش را ازش گرفتم و پاکش کردم و بهش گفتم بی غیرت.......:w00: :ws31: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ کسی دنبال عکس شخصی کسی نیستبلکه این بعضی ها هستند که دوست دارند که مردم عکسهاشون را ببینند. فکر می کنید این نامه بخاطر ناراحتی از لو رفتن عکس های خصوصیه نه بخاطر ترس از محرومیت و از دست دادن کارشونه:icon_pf (34): یعنی اون زمانی که با ن.... داشت حرکات موزن انجام میداد باید فکر اینجا را هم می کرد شما فکر می کنید خودشون از عمد می خوان عکساشون پخش شه؟ که چی بشه مثلا" 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده