SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ حال منو بگیری............:persiana__hahaha: حالا يادت باشه به موقش كه گرفتم بهت ميگم. يادت باشه نارحت نشي هان 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ حالايادت باشه به موقش كه گرفتم بهت ميگم. يادت باشه نارحت نشي هان اسپم غیر طراحانه ممنوعه ... :w00: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ میشه دخیخا بگید برنامه ریز چیکار میکنه؟!من قاطی کردم کی چیکارس!!!؟؟؟ ببین خواهر! میخوام یه چیزی بگم در مورد برنامه ریزا شیر فهم بشی: برنامه ریزا یه مشت آدم چاقن که فقط بلدن به طراحای شهری ایراد بگیرن که چرا این چیزی که میگی بر اساس نتیجه گیری های آماری نیس. طراحای شهری یه سری آدم باحال و مشتین که حال میکنن همیشه به برنامه ریزا ضد حال بزنن که آخه این چیزایی که من میگم که اصلا نمیشه با آمار بررسی کرد! 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ ببین خواهر! میخوام یه چیزی بگم در مورد برنامه ریزا شیر فهم بشی: برنامه ریزا یه مشت آدم چاقن که فقط بلدن به طراحای شهری ایراد بگیرن که چرا این چیزی که میگی بر اساس نتیجه گیری های آماری نیس. طراحای شهری یه سری آدم باحال و مشتین که حال میکنن همیشه به برنامه ریزا ضد حال بزنن که آخه این چیزایی که من میگم که اصلا نمیشه با آمار بررسی کرد! علاوه بر چاق بودن،عبوس و عینکی و ... هم هستن. طراحا هم سوسولن 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ طراحا هم سوسولن آخه من کجام سوسوله؟ :w00: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ آخه من کجام سوسوله؟ :w00: تو که آخرشی .........طراح!!!! البته بگم برنامه ریزا جذبشون بیشتره!! 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ تو که آخرشی .........طراح!!!!البته بگم برنامه ریزا جذبشون بیشتره!! برنامه ریزا سوسکن ... :smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ خب بچه ها کم کم فکر موضوع هفته بعد هم باشین... لینک به دیدگاه
Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ آخه من کجام سوسوله؟ :w00: راس میگه بیشتر شبیه بچه تخصاس! سلام من Archi ام دوست جیمی Neutron:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ راس میگه بیشتر شبیه بچه تخصاس!سلام من Archi ام دوست جیمی Neutron:icon_pf (44): خوش اومدی ارچی.................هم شهریم هستیمکه!:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ راس میگه بیشتر شبیه بچه تخصاس!سلام من Archi ام دوست جیمی Neutron بیا اینم شاهد! 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ بیا اینم شاهد! باجه بابا ..............سوسول نیستی ،تخسی! 1 لینک به دیدگاه
Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ خوش اومدی ارچی.................هم شهریم هستیمکه!:icon_gol: سلام ما چاکر همشهریامونم هستیم 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ بابا موضوع بگین واسه هفته بعد تا نزدمتون! :w00: لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ باجه بابا ..............سوسول نیستی ،تخسی! حالا شدی دختر خوب! 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ بابا موضوع بگین واسه هفته بعد تا نزدمتون! :w00: خودت بوگو خو........... 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ موضوع هفته بعد: ویژگی اصلی یه طراح شهری خوب چی میتونه باشه؟ کیا موافقن؟ 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ موضوع هفته بعد: ویژگی اصلی یه طراح شهری خوب چی میتونه باشه؟ کیا موافقن؟ بد نیست! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ برنامه ریزا سوسکن ... :smiley (18): برنامه ریز نیستم ولی میدونی که برنامه ریز یه چیز دیگس معتاد :w00: واسه موضوع هم الان حسابی خسته ام، فردا میام نظر میدم الان فقط واسه اسپم اومده بودم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ به نظر من این ویژگی ها رو یه طراح خوب باید داشته باشه: قدرت درک و تحلیل بالا قدرت تصور و درک فضایی قوی (اینکه هر چیزی رو 2،2 تا 4تا نبینه) فضول بودن و پر رو بودن دید قوی و همه جانبه نسبت به محیط یه معمار، جامعه شناس، تاریخ شناس و اقتصاد دان نسبتاً خوب 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده