شقایق31 40377 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 باید حس قشنگی باشهایشالا تجریه میکنم خیلی دلم میخواد خیلی سخته خیلی زیاد 3
from_hell 10964 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 یک چیزی همیشه عجیب بوده. ما همه مادر داریم. اکثریت مردمان دنیا مادرشان را می شناسند و چیزی به اندازه همین تعداد به اندازه من و تو مادرشان را دوست دارند! اکثریت آن ها هم همین احساس قدسیت من و تو را نسبت به مادرشان دارند!این عجیب است. یعنی این همه دنیا زن دارد و این همه مادر وجود دارد پس یعنی به همین تعداد قدیس در دنیا هست؟! عجب بهشتی بوده زمین و ما نمی دانستیم! از خانومای انجمن یه سوال دارم: چقدر دوست دارید مادر بشید یا اصلا دوست دارید مادر بشید؟ مامانم رو دوست دارم... اما اصلن دوست ندارم مادر باشم... هیچ وقت دوست نداشتم و نخواهم داشت... اصلن من آدم این همه مسئولیت نیستم... 4
El Roman 31720 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 اینهمه میگن درد زایمان من اونروز یه فیلمی از زایمان دیدم زنه داشت میخندید 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 اینهمه نیگن درد زایمان من اونروز یه فیلمی از زایمان دیدم زنه داشت میخندید بشین بینیم بابا نمیتونم بگم خدا سرت بیاره چوت نمیشه ولی الهی یک شب دلپیچه بگیری با کمر درد شدیدتا بفهمی چه دردی داره هر چند یک هزارم اون درد هم اذیت نمیکنه 7
shaden. 18583 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 اینهمه میگن درد زایمان من اونروز یه فیلمی از زایمان دیدم زنه داشت میخندید 3
El Roman 31720 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 بشین بینیم بابا نمیتونم بگم خدا سرت بیاره چوت نمیشه ولی الهی یک شب دلپیچه بگیری با کمر درد شدیدتا بفهمی چه دردی داره هر چند یک هزارم اون درد هم اذیت نمیکنه به جان خودم داشت میخندید، اصلا انقدر سرحال بود خودش میخواست کمک دکتره کنه بگیره بکشه بیرون حتما اون خیلی .... عوضش ما میریم سربازی 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 به جان خودم داشت میخندید، اصلا انقدر سرحال بود خودش میخواست کمک دکتره کنه بگیره بکشه بیرون حتما اون خیلی .... عوضش ما میریم سربازی احتمالا از اون زایمانهای بی درد که ایران فقط اسمش اومده داشته 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 احتمالا از اون زایمانهای بی درد که ایران فقط اسمش اومده داشته زایمان با هیپنوتیزم با حضور شوهر تو چندتا بیمارستان ایران هست که میگن دردش خیلی کمه ولی قیمتش خداتومنه 4
El Roman 31720 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 کجا دیدی؟بده ما هم ببینیم شاید ترسمون کمتر شه پاکش کردم، ولی رو یوتوب پره چندشناکه
farnosh 139 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 پاکش کردم، ولی رو یوتوب پره چندشناکه اگر چندشناکه چرا دیدی؟ پس چرا شما پسرا این قدر دنبالشید؟ 2
El Roman 31720 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 اگر چندشناکه چرا دیدی؟پس چرا شما پسرا این قدر دنبالشید؟ دیدنش چندشناک نیست کاره دکتره چندشناکه ما دنبال زائو شدنیم؟ 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 دیدنش چندشناک نیست کاره دکتره چندشناکه ما دنبال زائو شدنیم؟ بسه از این حرفای بد تو تالار ازاد ول ندید 4
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 دسته گلی برای مادر مردی مقابل گل فروشی ایستاد. او میخواست دسته گلی برای مادرش که در شهر دیگری بود سفارش دهد تا برایش پست شود. وقتی از گل فروشی خارج شد٬ دختری را دید که در کنار درب نشسته بود و گریه میکرد. مرد نزدیک دختر رفت و از او پرسید : دختر خوب چرا گریه میکنی؟ دختر گفت: میخواستم برای مادرم یک شاخه گل بخرم ولی پولم کم است. مرد لبخندی زد و گفت: با من بیا٬ من برای تو یک دسته گل خیلی قشنگ میخرم تا آن را به مادرت بدهی. وقتی از گل فروشی خارج میشدند دختر در حالی که دسته گل را در دستش گرفته بود لبخندی حاکی از خوشحالی و رضایت بر لب داشت. مرد به دختر گفت: میخواهی تو را برسانم؟ دختر گفت: نه، تا قبر مادرم راهی نیست! مرد دیگرنمیتوانست چیزی بگوید٬ بغض گلویش را گرفت و دلش شکست. طاقت نیاورد٬ به گل فروشی برگشت٬ دسته گل را پس گرفت و ۲۰۰ کیلومتر رانندگی کرد تا با دست خودش آن را به مادرش هدیه بدهد! شکسپیر میگوید: به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم میآوری، شاخه ای از آن را همین امروز بیاور 11
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 اگر به من بگويی هشتاد بار دور دنيا بچرخ ميگويم : هشتاد بار دور مادرم ميچرخم چون مادرم دنيای من است ..... 14
El Roman 31720 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 وفادارترین زن ها نه مو طلایی ها هستند، نه مو خرمایی ها و نه مو مشکی ها بلکه مو خاکستری ها هستند! 16
Ssara 14641 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2012 ادعای عشق می کنیم اما فراموش کرده ایم رنگ چشمان مادرانمان را.... 7
ارسال های توصیه شده