رفتن به مطلب

عکس های پسرایرونی که رسما دختر شد !!! متاسفم

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 129
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:w58:

مورد سوم یعنی چی؟؟؟:ws52:

یعنی چی؟ تمایلات زنونه دارن ولی دوجنسی نیست؟!:ws52:

دوستان بهتون توصیه ی اکید میکنم در مورد اینجور افراد حتما داستان " رستگاری ... " منو که توی امضام هست بخونید تا متجه این قشر بشین ...

• Like 1
لینک به دیدگاه
دوستان بهتون توصیه ی اکید میکنم در مورد اینجور افراد حتما داستان " رستگاری ... " منو که توی امضام هست بخونید تا متجه این قشر بشین ...

نکنه منظورش هم جنسگراس؟:JC_thinking:

من خوندم و خیلی دوس دارم بدونم بقیش چی میشه؟و اون عکسا چی بودن؟:hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
همونای که بلوتوث کردی و بهش گفتی از 12 به بعد نگاشون کنه و بعدش رفتی تولد:ws52:

همونجا توضیح دادم چی بود عکسا

خودشم که بعدا وقتی از تولد برگشتم و جلو در دانشگاه اومده بود گفت چی بوده ...

عکسای خوبی نبود

عکسای همخوابگی یه پسر با یه پسر دیگه

عکسای ....

هنوز وقتی یادم میفته سرم تیر میکشه ...

شاید یکی از دلایلی که فعلا ادامش نمیدم یاداوری همون روز منحوسه ...

• Like 1
لینک به دیدگاه
:w58:

یعنی چی؟ تمایلات زنونه دارن ولی دوجنسی نیست؟!:ws52:

آره فیزیک مردونه هست ولی روحیات زنونه

عمل تغییر جنسیتشونم خیلی سخته .ازدواج می کنن ولی نمی تونن بچه دار شن

• Like 2
لینک به دیدگاه

ببين اينطوري قضاوت نكن بعضيا واقعا از نظر فيزيك بيمارن:ws44:با سالميم دليل نداره ديگرانو واسه دردي كه خودمون لمسش نكرديم متهم كنيم

• Like 2
لینک به دیدگاه
بچه ها اینو ببینین

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

جالبه انجمن هم دارن

مرسي

واقعا سخته مخصوصا با نگاهاي غير عادي مردم بهشون

با نگاهاي بدمون اعتماد به نفس ازشون ميگيريم:ws44:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مرسي

واقعا سخته مخصوصا با نگاهاي غير عادي مردم بهشون

با نگاهاي بدمون اعتماد به نفس ازشون ميگيريم:ws44:

آره منم موافقم.جوری بهشون نگاه می کنیم که انگار تقصیر خودشونه بیمارن.

• Like 3
لینک به دیدگاه
آره منم موافقم.جوری بهشون نگاه می کنیم که انگار تقصیر خودشونه بیمارن.

اره من با يكي از اين افراد اشنام هميشه ميگه خدا چرا منو همچين كرده

الانم زن شده ميگه هم به چشمه يه بدكاره نگامون ميكنن كلي غصه ميخوره ادم دلش ميسوزه:ws44:

• Like 4
لینک به دیدگاه

درود

من عکس ها را ندیدم

ولی موضوع جدیدی نیست و بحث و جدل جدیدی نیست

متاسفانه سطح نگرش و سطح فرهنگی ما به قدری پایین است و ذهن های بخش بزرگی از جامعه ی ایرانی بقدری دچار جمود است که هر چقدر توضیح بدهی می گویند مرغ یک پا دارد

در جامعه ای که بلندپایه ترین مقام اجرایی ان وجود بیش از 10 درصد جامعه ی جنسی خود را انکار می کند از آحاد جامعه جز این بحث ها نمی توان انتظار داشت

شما چه بخواهید و چه نخواهید علم ثابت نموده که قریب به 7 % یک جامعه ی نرمال از پستانداران( و نه تنها انسان ) هم جنس گرا هستند و نیز علم ثابت کرده که نزدیک به 3% جامعه ی نرمال پستاداران علا رغم داشتن دستگاه تناسلی کامل جنس خویش تمایل به بروز رفتار های جنس مخالف دارد (ترنس ها)

و نیز بر اساس یافته های علمی نزدیک به 50% جامعه بشری دو جنس گرا هستند(بایسکشوال ها)

و تنها 40 % جامعه گرایش مطلق به جنس مخالف دارد

اما از انجا که قرن هاست به خاطر تفکرات دینی تک جنس گراها(strght ها) بر جوامع حاکمیت دارند حقوق جنسی دیگر افراد را پایمال می کنند

برای تمام کسانی که تکفیر می کنند دعا می کنم که روزی در دام عشق هم جنسی گرفتار شوند تا به جان و دل بچشند آنچه بر امثال این بنده ی خدا روا می کنند

• Like 5
لینک به دیدگاه
درود

من عکس ها را ندیدم

ولی موضوع جدیدی نیست و بحث و جدل جدیدی نیست

متاسفانه سطح نگرش و سطح فرهنگی ما به قدری پایین است و ذهن های بخش بزرگی از جامعه ی ایرانی بقدری دچار جمود است که هر چقدر توضیح بدهی می گویند مرغ یک پا دارد

در جامعه ای که بلندپایه ترین مقام اجرایی ان وجود بیش از 10 درصد جامعه ی جنسی خود را انکار می کند از آحاد جامعه جز این بحث ها نمی توان انتظار داشت

شما چه بخواهید و چه نخواهید علم ثابت نموده که قریب به 7 % یک جامعه ی نرمال از پستانداران( و نه تنها انسان ) هم جنس گرا هستند و نیز علم ثابت کرده که نزدیک به 3% جامعه ی نرمال پستاداران علا رغم داشتن دستگاه تناسلی کامل جنس خویش تمایل به بروز رفتار های جنس مخالف دارد (ترنس ها)

و نیز بر اساس یافته های علمی نزدیک به 50% جامعه بشری دو جنس گرا هستند(بایسکشوال ها)

و تنها 40 % جامعه گرایش مطلق به جنس مخالف دارد

اما از انجا که قرن هاست به خاطر تفکرات دینی تک جنس گراها(strght ها) بر جوامع حاکمیت دارند حقوق جنسی دیگر افراد را پایمال می کنند

برای تمام کسانی که تکفیر می کنند دعا می کنم که روزی در دام عشق هم جنسی گرفتار شوند تا به جان و دل بچشند آنچه بر امثال این بنده ی خدا روا می کنند

حالا نفرین نکن! گناه دارن! :ws3:

دعا کن به اشتباهشون پی ببرن :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
حالا نفرین نکن! گناه دارن! :ws3:

دعا کن به اشتباهشون پی ببرن :ws37:

این نفرین نیست

به گفته ی ارسطو(نقل به مضمون) : عشق بین دو هم جنس کمال عشق و محبت است

من دعا کردم که به کمال برسند

(از جنبه ی جنسی اگر بگذریم همواهر عشق مرید و مراد کامل ترین عشق ها بوده

توجه کنید به شمس و مولانا)

پ.ن:

استاد شمیسا در کتاب "شاهد بازی در ادبیات فارسی" با بررسی دقیق و موشکافانه در میان دیوان اشعار شعرای ایران زمین نشان می دهد که عشق در پیش این عزیزان همواهر عشق به هم نوع بوده و بیش از 90% شعر های تغزلی فارسی در وصف هم جنسان است

البته این کتاب پس از انتشار بلافاصله جمع آوری شد و استاد شمیسا را مجور کردند همانند گالیله توبه کند:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...