★napadid★ 2337 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 دخترام با عمل خوشگل میشن دیگه هرکی عمل کنه اینطوری میشه دخترا دلشون به چی خوشه؟ سوت+غلط کردم 4
Waffen 15120 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 شما هنوز دارین روی این مرزنده بحث می کنید مرزنده چیه ؟ دخترام با عمل خوشگل میشن دیگههرکی عمل کنه اینطوری میشه دخترا دلشون به چی خوشه؟ سوت+غلط کردم :ws28::ws28: خوب تو که ازشون میترسی چرا میگی ؟ 1
★napadid★ 2337 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 مرزنده چیه ؟ :ws28::ws28: خوب تو که ازشون میترسی چرا میگی ؟ حرفمونو میزنیم دیگه نمیشه نگه داشت تو گلو خفه میشه آدم در هر صورت حقیقت رو باید گفت 2
mina_srk 1982 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 اهههههههههههههههههه چقدر زشتن اینا!!!! اییییییییییییییشششششششششششش:w00:
jonny depp 8297 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 اونجا که خوابیده رو زمین یکم شبیه اون نیست ؟ نه زیاد شبیه اش نیست از این سوسول النگو به دستها دوست داری ؟ :w58: :ws28::ws28: آره 1
maryam_alien 9906 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 خدایی بینیش خوب شده، نه؟ ببین ابروهاشم تا به تا نیست لبهاشم خیلی خوب شده
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 من از این عکسش خوشم اومد خیلی از این مدل پسرا خوشم میاد :jawdrop::jawdrop::jawdrop: اینکه دختره؟؟؟واقعا خوشت میاد؟؟ 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 :jawdrop::jawdrop::jawdrop:اینکه دختره؟؟؟واقعا خوشت میاد؟؟ آره من از همه چی پسرا بدم میاد قیافه اخلاق و رفتار واسه همین پسری با قیافه و اخلاق رفتار دخترونه رو دوست دارم (همجنسگرا نیستم) 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 آره من از همه چی پسرا بدم میاد قیافه اخلاق و رفتار واسه همین پسری با قیافه و اخلاق رفتار دخترونه رو دوست دارم (همجنسگرا نیستم) :jawdrop::icon_pf (34):اوضاعت بده خدایی:icon_pf (34): 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 :jawdrop::icon_pf (34):اوضاعت بده خدایی:icon_pf (34): اگه همه دخترا اینجوری باشن اوضاع دخترا خوب میشه این ما هستیم که به پسرا رو میدیم روشون زیاد شده و اگر نه هیچی نیستن
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 آره من از همه چی پسرا بدم میاد قیافه اخلاق و رفتار واسه همین پسری با قیافه و اخلاق رفتار دخترونه رو دوست دارم (همجنسگرا نیستم) خب هرکی یه نظری داره ولی من ازینجور آدما خوشم نمیاد من دوس دارم پر از ابهت باشن مثلا وقتی میان خونه بگن ضعیفهههههههههههههه غذا چی داریم و زنه بگه مثلا آبگوشت داریم و این مرده بیخودی بهونه بگیره بگه مگه نگفتم ابگوشت درس نکن گفتم اش درس کن و یه دادو هواری سر ضعیفش بزنه و........ دیگه همین!!! 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 اگه همه دخترا اینجوری باشن اوضاع دخترا خوب میشهاین ما هستیم که به پسرا رو میدیم روشون زیاد شده و اگر نه هیچی نیستن نه..این راه حل نیست..یه جورایی به بیراهه رفتنه...راه خانوما فقط اینه که به حق و حقوق واقعی و مسلم خودشون اگاه بشن... 3
maryam_alien 9906 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 خب هرکی یه نظری داره ولی من ازینجور آدما خوشم نمیاد من دوس دارم پر از ابهت باشن مثلا وقتی میان خونه بگن ضعیفهههههههههههههه غذا چی داریم و زنه بگه مثلا آبگوشت داریم و این مرده بیخودی بهونه بگیره بگه مگه نگفتم ابگوشت درس نکن گفتم اش درس کن و یه دادو هواری سر ضعیفش بزنه و........ دیگه همین!!! خدا منو مرگ بده!!!! :jawdrop: 6
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 لبهاشم خیلی خوب شده تو اون عکس اخریه چشاش قشنگ شده ماشالا چه استعدادی تو ارایش کردن داره، این عباس آقا 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 خدا منو مرگ بده!!!! :jawdrop: من شیفته توازن طرز فکر این خانومهام:icon_pf (34): 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 خدا منو مرگ بده!!!! :jawdrop: خدا نکنه شما خوشت نمیاد؟ 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 خب هرکی یه نظری داره ولی من ازینجور آدما خوشم نمیاد من دوس دارم پر از ابهت باشن مثلا وقتی میان خونه بگن ضعیفهههههههههههههه غذا چی داریم و زنه بگه مثلا آبگوشت داریم و این مرده بیخودی بهونه بگیره بگه مگه نگفتم ابگوشت درس نکن گفتم اش درس کن و یه دادو هواری سر ضعیفش بزنه و........ دیگه همین!!! مطمئنی سال 1289 زندگی نمی کنی؟
maryam_alien 9906 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 تو اون عکس اخریه چشاش قشنگ شده ماشالا چه استعدادی تو ارایش کردن داره، این عباس آقا آره خوب بیس صورتش خوب بوده..خوب هم کار شده روش... خرج شده براش..کار مقبول از آب دراومده من شیفته توازن طرز فکر این خانومهام:icon_pf (34): :ws54: 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 من شیفته توازن طرز فکر این خانومهام:icon_pf (34): به قول سیمون هر چی بدی سرچشمه اش از مردهاست ما زن ها باید سرچشمه ی بدی بخشکونیم 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 من شیفته توازن طرز فکر این خانومهام:icon_pf (34): :w58: چرا جدی میگیری؟؟؟من شوخی کردم اگه یه مردی صداشو بالاتر از صدای من ببره هم چین میزنم له شه و پخش شه تو دیوار :w00: 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری