just work 12355 سازنده ارسال شده در 14 اسفند، 2010 بالاخره مشکلش از بالاست یا پایین؟؟ و یا شایدم از بالا پایین نمیدونم والا اون داستان خاطراتم که توی امضامه رو بخون تا یه چیزایی دستت بیاد رستگاری در ... 1
VINA 31339 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 مشکل فنی این آقای خانوم شده این نیس که تمایل داره خانوم بشه بیشتر اشکال از کله ایشونه اصل کاری اون بود که باید درست میشد نه سارا بعضيا مشكل جنسي دارن واقعا هوروناشون مختل كار ميكنه نمیدونم والا اون داستان خاطراتم که توی امضامه رو بخون تا یه چیزایی دستت بیاد رستگاری در ... ببين دوجنسه بودنبا همجنس باز بودن فرق داره اون كه دوجنسه هست بيمار جسميه اونكه همجنس باز مشكلش روحيه(هر چند من جايي خوندم بعضيا نيم كره راستشون بزرگتره واسه همينه)اما در كل اكثرا از رو هوا هوس ميرن همجنس بازي:icon_pf (34): 3
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 نه سارا بعضيا مشكل جنسي دارن واقعاهوروناشون مختل كار ميكنه ببين دوجنسه بودنبا همجنس باز بودن فرق داره اون كه دوجنسه هست بيمار جسميه اونكه همجنس باز مشكلش روحيه(هر چند من جايي خوندم بعضيا نيم كره راستشون بزرگتره واسه همينه)اما در كل اكثرا از رو هوا هوس ميرن همجنس بازي:icon_pf (34): منظورم مشکل ج نبود منظورم واضحه این اقا خانوم شده دیگه چرا بعدا عکسای شخصیشو اینجوری داده بیرون ...اونم اینجوری با این وضع زندگی شخصیش چه ربطی به دیگرون داره 3
pianist 31130 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 منظورم مشکل ج نبود منظورم واضحه این اقا خانوم شده دیگه چرا بعدا عکسای شخصیشو اینجوری داده بیرون ...اونم اینجوری با این وضع زندگی شخصیش چه ربطی به دیگرون داره منظورت همون مشکل جنسیه دیگه؟؟ 1
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 از عباس آقا تا شاه داف !جل الخالق ! عکس بعد از اینو خوبه نذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داشت بدتر میشد رفیق 3
just work 12355 سازنده ارسال شده در 14 اسفند، 2010 عکس بعد از اینو خوبه نذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟داشت بدتر میشد رفیق چرا ؟
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 عجب ... این پای کیه تو تصویر؟ منم تو کف همینم....تازه لاک هم داره 2
maryam_alien 9906 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 شاید عکسهاشو خودش پخش نکرده.... مثلا تو موبایلش یا کامپیوترش بوده بعد یه بی وجدانی پخش کرده 4
Ehsan 112349 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 شاید عکسهاشو خودش پخش نکرده.... مثلا تو موبایلش یا کامپیوترش بوده بعد یه بی وجدانی پخش کرده خیلی بده که ناموس مردم امنیت نداره!!!!!!!!!!!!! :icon_pf (34): 3
maryam_alien 9906 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 خیلی بده که ناموس مردم امنیت نداره!!!!!!!!!!!!! :icon_pf (34): جدی گفتم!!! برام جالبه چرا ما هنوز نمیتونیم قبول کنیم بعضیها این جوری دنیا میان.. روحشون اون چیزی نیست که ظاهرشون نشون میده...... آدم باید خودش رو بذاره جای کسانی که طبیعت این ظلم رو در حقشون کرده 6
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 منم تو کف همینم....تازه لاک هم داره لاکشم به پاش نمیاد:viannen_38: ولی هیکل خودش و دستاش خیلی زمخته اصن ظریف نیس 4
jonny depp 8297 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 منم تو کف همینم....تازه لاک هم داره بیشتر رنگش به حنا می مونه تا لاک:banel_smiley_52: 2
danielo 15240 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 3 حالت داره یا عکس فیک هست یاد. جنسه هست یا طرف گی هست. که من سومی را بیشتر احتمال میدم 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 اینا بیماری دارن. tran s e x ual دست خودشون نیست.دو جنسی هم نیستن.کاملا مرد هستن ولی روحیات زنانه دارن اونم بخاطر مغزشون هست. بعضی ها با عمل دختر میشن. یک فیلم مستند ازشون دیدم خیلی جالب بود.خونواده ها معمولا طردشون می کنن.یکیشون می گفت آرزو دارم دوست پسر داشته باشم.بیشتر تعدادشون هم توی تهران زندگی می کنن 5
VINA 31339 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 منظورم مشکل ج نبود منظورم واضحه این اقا خانوم شده دیگه چرا بعدا عکسای شخصیشو اینجوری داده بیرون ...اونم اینجوری با این وضع زندگی شخصیش چه ربطی به دیگرون داره كاملا درست ميگي سايد يكي ديگه اينكارو كرده ميدوني كه الان ادم بي وجدان زياده 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 3 حالت داره یا عکس فیک هست یاد. جنسه هست یا طرف گی هست. که من سومی را بیشتر احتمال میدم مورد سوم یعنی چی؟؟؟ اینا بیماری دارن. tran s e x ualدست خودشون نیست.دو جنسی هم نیستن.کاملا مرد هستن ولی روحیات زنانه دارن اونم بخاطر مغزشون هست. بعضی ها با عمل دختر میشن. یک فیلم مستند ازشون دیدم خیلی جالب بود.خونواده ها معمولا طردشون می کنن.یکیشون می گفت آرزو دارم دوست پسر داشته باشم.بیشتر تعدادشون هم توی تهران زندگی می کنن یعنی چی؟ تمایلات زنونه دارن ولی دوجنسی نیست؟! 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری