Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ مطمئنی سال 1289 زندگی نمی کنی؟ نه ، کاملا مطمئنم :smiley (18): آره خوب بیس صورتش خوب بوده..خوب هم کار شده روش... خرج شده براش..کار مقبول از آب دراومده :ws54: اره راس میگی ولی خوب شد بینیشو عمل کرده وگرنه خیلی ضایع بود و شاه دافم نمیشد 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ :w58: چرا جدی میگیری؟؟؟من شوخی کردم اگه یه مردی صداشو بالاتر از صدای من ببره هم چین میزنم له شه و پخش شه تو دیوار :w00: ایول!!!!!:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ :w58: چرا جدی میگیری؟؟؟من شوخی کردم اگه یه مردی صداشو بالاتر از صدای من ببره هم چین میزنم له شه و پخش شه تو دیوار :w00: دیگ داغ آبگوشت فرو کن تو حلقش 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ الان میان به جرم فمینیستی پرتمون میکنن بیرون 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ ایول!!!!!:aghosh: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v دیگ داغ آبگوشت فرو کن تو حلقش پیشنهاد خیلی خوبیه ....دستت درد نکنه در آینده اجراش میکنم 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ الان میان به جرم فمینیستی پرتمون میکنن بیرون فمنیسم بودن یه افتخار نه جرم هیچ کاری نمی تونن بکن:w00: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ فمنیسم بودن یه افتخار نه جرمهیچ کاری نمی تونن بکن:w00: منظورش آقایون این انجمن ِ لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ فمنیسم بودن یه افتخار نه جرمهیچ کاری نمی تونن بکن:w00: تکبیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر :dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ دوستان عزیز عکسای دیگه ای هم از این عباس اقا بود ولی به لحاظ اخلاقی صحیح ندونستم ارائه بدهم 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ دوستان عزیز عکسای دیگه ای هم از این عباس اقا بود ولی به لحاظ اخلاقی صحیح ندونستم ارائه بدهم بذار می خوایم ببینیم لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ خوب شاید مشکل ژنتیکی داشته و حلش کرده . به نظر من کارش درست بوده. محل تاسف هم نداره. انسانها باید آزاد باشن و آزادانه تصمیم بگیرند. باید راحتش گذاشت. 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ تاسف نداره كه مثلا تحصيل كرده اي اينا هورموناي بدنشون مشكل داره ميل و گرايششون زننوس اما ظاهرشون مردونهمثل مداد نوكي ظاهرشون مثل خودكار اما مدادن صداشون نازك هست يه مقدار عملم ميكنن نازك نازك ميشه تازه از زنا هم زنترن هم ميلشون هم عشوه گرياشون من نزديك اينجور ادما رو ديدم و دوستم هستم باهاشون تازه اصلا شك نميكني قبلا مرد بودن تازه ادم ميهمه تو هر مجلس زنونه اي كه ميري چند تا مرد بودن قبلا:icon_pf (34): اگه تو سنين كم عمل شن ظرافت هيكلشون مثل يه دختر ميشه اما سنين بالا نه ازدواجم ميتونن بكنن فقط بچه دار نميشن چون رحم ندارن 4 لینک به دیدگاه
Lord Kevinz 1447 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ دوستان عزیز عکسای دیگه ای هم از این عباس اقا بود ولی به لحاظ اخلاقی صحیح ندونستم ارائه بدهم اگه نمیتونی بذاری،با پ خ برام ارسال کن.میخوام ببینم. 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ اگه نمیتونی بذاری،با پ خ برام ارسال کن.میخوام ببینم. اخلاقیات که خصوصی و عمومی نداره همیشه ثابتند 4 لینک به دیدگاه
Lord Kevinz 1447 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ اخلاقیات که خصوصی و عمومی نداره همیشه ثابتند من که بد تر از این هم دیدم. پ خ کن حاجی. لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ من که بد تر از این هم دیدم. پ خ کن حاجی. اواتارت عکس دانیل رادکلیفه ؟ اینو دیدی : http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=37926 لینک به دیدگاه
Lord Kevinz 1447 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ اواتارت عکس دانیل رادکلیفه ؟ اینو دیدی : http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=37926 نه نیست.فقط یکم شبیهش هست. لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ بابا گناه داره...شاید مشکل فنی داشته... آخه شما از کجا می دوینید هی حرف در میارید براش.:w00:من یه فیلم مستند دیدم در همین مورد...واقعا" جالب بود.... راست میگه بابا به احتمال خیلی زیاد مشکلات فنی داشته. اون فیلم رو منم دیدم . متاسفانه توی ایران با اینجور آدما با دید تمسخر آمیزی نگاه میکنن... لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ مشکل فنی این آقای خانوم شده این نیس که تمایل داره خانوم بشه بیشتر اشکال از کله ایشونه اصل کاری اون بود که باید درست میشد 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ بالاخره مشکلش از بالاست یا پایین؟؟ و یا شایدم از بالا پایین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده