Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ می دونم همتون بعد از دیدن لبخند میزنید... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یادتون میاد ؟ 32 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ الان روی صورتم یک لبخند ژکوند ، نقش بست !!!!! 8 لینک به دیدگاه
amin_architect22 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ دست گلت درد نکنه خیلی باحال بود یاد قدیما بخیر.. پیر شدیماااااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ آخی ........... یادش بخیر .. دستت درد نکنه .. 7 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ اوووووخی عسیسم من اینو زیاد به یاد نمیاوردم اما خیلی شور و نشاط پیدا کردم بعد از دیدنش:w14: 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ آخی...چه زود گذشت...یادش به خیر... 5 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ چه روزگاری بودا یادش بخیر. مرسی ولی من وقتی بچه بودم و اینو میدیدم همیشه خجالت میکشیدم! آخه فکر میکردم این بچه که داره قدم میزنه، لباس تنش نیست و لخت داره راه میره!!! 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ ولی من وقتی بچه بودم و اینو میدیدم همیشه خجالت میکشیدم! آخه فکر میکردم این بچه که داره قدم میزنه، لباس تنش نیست و لخت داره راه میره!!! از بچگی منحرف بودی،همینه که کارتون را هم سانســور میکنند !!!!! 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ از بچگی منحرف بودی،همینه که کارتون را هم سانســور میکنند !!!!! :ws28: 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من یادم نمیاد اینو..به سنم قد نمیده 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه چه باحال بود یاد اون موقع ها که جیگیلی بودیم بخیر...... هییییییییییییییییی........جوونی کجایی 5 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ آهنگ: وق وق وق وق وق وق وقوق وق وقوق ! همینطور الی آخر آخرش هم: برنامه کودک و نوجوان! 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ البته من که سنم قد نمیده ولی خب قشنگ بود و بامزه این بچه لباس ژیمناستیک تنش بود؟ 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من اینو یادم نیس ولی اون قطاره یادمه چقدم دوسش داشتم :girl_in_dreams: 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من اینو یادم نمیاد سنم بهش نمیرسه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده