Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ شایعه پراکنی بر علیه خانم ها باعث پرتاب شدن شما به قعر جهنم میشود وحید . زیاد گیر نده عزیزم :zadan::zadan: گیر کجا بود مگه من گیره دارم:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ من دو ساعت نبودما ببین چه حرفای چیزی زده این شاهین:w00:شاهیییییییییین خونت حلاله:w00: بابا چي گفته بود مگه؟؟ اين بچه ذاتش خرابه...دست خودش نيست 3 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ من دو ساعت نبودما ببین چه حرفای چیزی زده این شاهین:w00:شاهیییییییییین خونت حلاله:w00: شقایق جون بزن این شاهین رو نصفش کن :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ شقایق جون بزن این شاهین رو نصفش کن :viannen_38: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ بلههههههههههههههههه همین اقا وحید نمیدونی چه مارمولکیه این تیکت رو قبول دارم من دو ساعت نبودما ببین چه حرفای چیزی زده این شاهین:w00:شاهیییییییییین خونت حلاله:w00: به من چهههههههه دههههههههههه:icon_pf (12)::viannen_38: بابا چي گفته بود مگه؟؟ اين بچه ذاتش خرابه...دست خودش نيست الهه برو تاپیک بودا رو بخون شقایق جون بزن این شاهین رو نصفش کن :viannen_38: عمر من الان بیمه بدنه شخص ثالث حضرت ابوالفضل و امام شدم با یک تعریف لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ این تیکت رو قبول دارم به من چهههههههه دههههههههههه:icon_pf (12)::viannen_38: الهه برو تاپیک بودا رو بخون عمر من الان بیمه بدنه شخص ثالث حضرت ابوالفضل و امام شدم با یک تعریف الهام... لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ الهام... ایش مهم مفهومه تو که گرفتی این بچه بازی ها یعنی چی؟ اصلا سوسن خانوم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ مثلا بفهمی طرفت خیانت کرده جه فایده داره؟ ادم خودش خورد میشه تازه داروش ایهام داره الان مرد با زن خودش ............. خو بازم چیزش کم میشه اون دارو مگه تشخیص میده چرا کم شده:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ مثلا بفهمی طرفت خیانت کرده جه فایده داره؟ ادم خودش خورد میشهتازه داروش ایهام داره الان مرد با زن خودش ............. خو بازم چیزش کم میشه اون دارو مگه تشخیص میده چرا کم شده:icon_pf (34): بچه از این تاپیک برو بیرون چشم و گوشت باز میشه:w00: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ بچه از این تاپیک برو بیرون چشم و گوشت باز میشه:w00: eeeeeee این طرز برخورد سنتی چیه که با بچم میکنی بزار بمونه دیگه در این عصر ارتباط نمیشه چیزی رو از بچه ها پنهون کرد میره از تو اینترنت تحقیق میکنه اطلاعاتش از تو بیشتر میشه بعد جلوش سوتی میدی بد ضایع میشی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ بچه از این تاپیک برو بیرون چشم و گوشت باز میشه:w00: دیگه باید کم کم یاد بگیرم دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده