هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان گل و گلاب من یه سوالی دارم آیا اگر اسکناسی گوشه نداشته باشه،دیگه اعتبار نداره؟برای من سوال شده و همیشه هم سر این موضوع با تاکسی داران عزیز بحث دارم مثلا اگر ی 100 تومانی گوشه نداشته باشه دیگه 100 تومانی نیست؟دیگه ارزش نداره؟دیگه نمیشه باهاش خرید کرد؟ ممنون و موفق باشید 11 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان گل و گلاب من یه سوالی دارم آیا اگر اسکناسی گوشه نداشته باشه،دیگه اعتبار نداره؟برای من سوال شده و همیشه هم سر این موضوع با تاکسی داران عزیز بحث دارم مثلا اگر ی 100 تومانی گوشه نداشته باشه دیگه 100 تومانی نیست؟دیگه ارزش نداره؟دیگه نمیشه باهاش خرید کرد؟ ممنون و موفق باشید ببینید بالاخره گوشه هم جزئی از پوله اگه جزء نباشه در کل ، کل ناقص میشه دیگه اگر هم کل ناقص باشه که دیگه ارزشی نداره فهمیدین؟ 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ آخه به ی نفر پول میدیم مثلا بعد طرف میگه گوشه نداره خوب نداشته باشه مگه مهمه که داشته باشه یا نداشته باشه؟ 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ آخه به ی نفر پول میدیم مثلا بعد طرف میگه گوشه نداره خوب نداشته باشه مگه مهمه که داشته باشه یا نداشته باشه؟ گفتم دیگه کلا ایرانیها چیز ناقص رو نمیپسندن 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ گفتم دیگهکلا ایرانیها چیز ناقص رو نمیپسندن کلا اعصابه آدم رو خورد می کنن سر یه گوشه 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ کلا اعصابه آدم رو خورد می کنن سر یه گوشه خوب اعصاب ندارن دیگه چه میشه کرد:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ این پولت گوشه نداشته بید جیگر !!!! ربطی به گوشه و مرکز و..... نداره. اکثر مردم ایران شعور نگهداری سالم اسکناس در کیف پول را ندارند. یکی پولش تو جورابشه،یکی مچاله تو جیب شلوارش،یکی هم تو چیزش...... به هر حال اگر بانک همه پولهای کهنه را جمع آوری کنه،شاید بهتر باشه خود بانک پول کهنه را به زور میگیره چه برسه راننده تاکسی!!!!! 6 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ گوشه چی...... اگه اسکناس رو مخدوش کرده باشه جوری که رقمش خونده نشه و معلوم نباشه خوب آره........ ولی غیر از اون بهانه است......... از طرفی بعید میدونم جایی مثله ایران اینقدر اسکناس ها رو مخدوش کنند و بد نگهداری کنند..... 7 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ اسكناس فقط يه ورقه نيست! با نبودن هر يه قسمتش ارزشش از بين ميره البته خب بانك بايد اين اسكناسهارو بگيره...اينكه نميگيره يه مخدار عجيبه 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ از طرفی بعید میدونم جایی مثله ایران اینقدر اسکناس ها رو مخدوش کنند و بد نگهداری کنند..... اون که البته.......:ws2: 1 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ گوشه چی...... اگه اسکناس رو مخدوش کرده باشه جوری که رقمش خونده نشه و معلوم نباشه خوب آره........ ولی غیر از اون بهانه است......... از طرفی بعید میدونم جایی مثله ایران اینقدر اسکناس ها رو مخدوش کنند و بد نگهداری کنند..... کاملا موافقم...!! 4 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ منم با این مشکل دارم. ارزشش کم نمیشه ولی چون وزنش کم میشه دیگه نمیگیرنش! 5 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ ببینم خود شما اگه یه پول بدون گوشه بهت بدن قبول میکنی 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ مگه اسکناس چقدره که گوشه هم نداشته باشه؟ ولی در کل ارزش پول از بین نمیره ... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ ای بابا مردم ما همش یاد گرفتن از دیگران ایراد بگیرن...راننده ها که انگار همشون طلب کارن...یکی نیست بهشون بگه که خود شما این پولای درب و داغونو میدین دست ملت...ولی این که متاسفانه تو ایران فرهنگ نگه داری از پول جا نیافتده رو خوب گفتین... 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ ای بابا مردم ما همش یاد گرفتن از دیگران ایراد بگیرن...راننده ها که انگار همشون طلب کارن...یکی نیست بهشون بگه که خود شما این پولای درب و داغونو میدین دست ملت...ولی این که متاسفانه تو ایران فرهنگ نگه داری از پول جا نیافتده رو خوب گفتین... :w16: 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ ارزش به ذات است نه گوشه و كنار بهانه بهانه است جهت خالي نبودن عريضه است بهانه بهانه است اسباب تخليه خشم است او بايد نگه دارند ، نگه نميدارد او بايد ترميم و تعويض كند ، ... ما هم بهانه ، بهانه گرفتيم گر كسي نكرد آن كار كه بايد كند ، ما صبر را پيشه كرده فرهنگ را از خود بسازيم 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ من اگر پول بهم بدن که گوشه نداشته باشه قبول می کنم چون دلیلی نداره که نگیرم پول،پوله دیگه چه فرقی داره 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان گل و گلاب من یه سوالی دارم آیا اگر اسکناسی گوشه نداشته باشه،دیگه اعتبار نداره؟برای من سوال شده و همیشه هم سر این موضوع با تاکسی داران عزیز بحث دارم مثلا اگر ی 100 تومانی گوشه نداشته باشه دیگه 100 تومانی نیست؟دیگه ارزش نداره؟دیگه نمیشه باهاش خرید کرد؟ ممنون و موفق باشید قربونت برم الان با 10000 هزار تومنی گوشه دار هم نمیشه خرید کرد بعد تو چطوری میخوای با 100 تومنی اونم گوشه ندارش خرید کنی؟؟؟!!! 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ قربونت برم الان با 10000 هزار تومنی گوشه دار هم نمیشه خرید کرد بعد تو چطوری میخوای با 100 تومنی اونم گوشه ندارش خرید کنی؟؟؟!!! ما اینیم دیگه...... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده