ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ از این مرض به حقیقت شفا نخواهم یافت که از تو درد دل ای جان نمیرسد به علاج 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ جان بي جمال جانان ميل جهان ندارد هر كس كه اين ندارد حقا كه آن ندارد 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ درويش نمى پرسى و ترسم كه نباشد انديشه ء آمرزش و پرواى ثوابت 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ تا فضل و عقل بيني بيمعرفت نشيني يك نكته ات بگويم خود را مبين كه رستي 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ يار من باش كه زيب فلك و زينت دهر از مه روى تو و اشك چو پروين منست 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ تا بگويم كه چه كشفم شد از اين سير و سلوك به در صومعه با بربط و پيمانه روم 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ من و شمع صبحگاهى سزد ار بهم بگرييم كه بسوختيم و از ما بت ما فراغ دارد 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ دمي با غم بسر بردن جهان يكسر نمي ارزد به مي بفروش دلق ما كزين بهتر نمي ارزد 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ در غريبى و فراق و غم دل پير شدم ساغر مى ز كف تازه جوانى به من آر 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ رندان تشنه لب را آبي نميدهد كس گويي ولي شناسان رفتند از اين ولايت 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ تو شمع انجمنى يك زبان و يكدل شو خيال و كوشش پروانه بين و خندان باش 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ شراب تلخ ميخواهم كه مردافكن بود زورش كه تا يك دم بياسايم ز دنيا و شر و شورش 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ شاهدى از لطف و پاكى رشك آب زندگى دلبرى در حسن و خوبى غيرت ماه تمام 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ ما را ز خيال تو چه پرواي شراب است خم گو سر خود گير كه خمخانه خراب است 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ تو نازك طبعى و طاقت نيارى گرانيهاى مشتى دلق پوشان 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ نفس باد صبا مشك فشان خواهد شد عالم پير دگرباره جوان خواهد شد 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ دام سخت است مگر يار شود لطف خدا ورنه آدم نبرد صرفه ز شيطان رجيم 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ ما محرمان خلوت انسیم غم مخور با یار آشنا سخن آشنا بگو 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ واعظ شهر چو مهر ملك و شحنه گزيد من اگر مهرنگارى بگزينم چه شود 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ دعای صبح و اه شب کلید گنج مقصودست بدین راه و روش میرو که با دلدار پیوندی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده