ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ در آسمان نه عجب گر به گفته حافظ سرود زهره به رقص آورد مسیحا را 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ اى صاحب كرامت شكرانه ء سلامت روزى تفقدى كن درويش بينوا را 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ اى دل ار سيل فنابنياد هستى بر كند چون ترا نوح است كشتى بان ز طوفان غم مخور 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ روز و شب خوابم نمیآید به چشم غم پرست بس که در بیماری هجر تو گریانم چو شمع 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ عقل اگر داند كه دل در بند زلفش چون خوشست عاقلان ديوانه گردند از پى زنجير ما 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ اینکه من در جستجوی او زخود غافل شدم کس ندیدست و نبیند مثلش از هر سو ببین 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ نكته ء دلكش بگويم خال آن مهر رو ببين عقل و جان را بسته زنجير آن گيسو ببين 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ نام من رفته ست روزي بر لب جانان به سهو اهل دل را بوي جان مي آيد از نامم هنوز 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ زلفش كشيد باد صبا چرخ سفله بين كانجا مجال باد وزانم نمى دهد 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ در مذهب طريقت خامي نشان كفرست آري طريق دولت چالاكي ست و چستي 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ يا رب سببى ساز كه يارم به سلامت باز آيد و برهاند ما ز بند ملامت 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ تا سر زلف تو در دست نسيم افتاده ست دل سودازده از غصه دو نيم افتاده ست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ تخم وفا و مهر درين كهنه كشتزار آنگه عيان شود كه بود موسم درو 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ واعظان كاين جلوه در محراب و منبر ميكنند چون به خلوت مي روند آن كار ديگر ميكنند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ دور دار از خاك و خون دامن چو بر ما بگذرى كاندرين ره كشته بسيارند قربان شما 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ اگر غم لشكر انگيزد كه خون عاشقان ريزد من و ساقي به هم سازيم و بنيادش براندازيم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ من همان به كه ازو نيك نگه دارم دل كه بدو نيك نديدست و ندارد نگهش 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ شكوه تاج سلطاني كه بيم جان در او درج است كلاهي دلكش است اما به ترك سر نمي ارزد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ در خرابات طريقت ما به هم منزل شويم كاين چنين رفتست در عهد ازل تقدير ما 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده