sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ شرممان باد ز پشمينه ء آلوده ء خويش گر بدين فصل و هنر نام كرامات بريم 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ مست بگذشت و نظر بر من درویش انداخت گفت ای چشم و چراغ همه شیرین سخنان 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ نسيم در سر گل بشكند كلاله ء سنبل چو از ميان چمن بوى آن كلاله برآيد 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دگر ز منزل جانان سفر مکن درویش که سیر معنوی کنج خوانقاهت بس 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ سوى رندان قلندر به ره آورد سفر دلق بسطامى و سجاده ء طامات بريم 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ مژده ای دل که دگر باد صبا باز امد هد هد خوش خبر از طرف سبا باز امد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دلى كه با سر زلفين او قرارى داد گمان مبر كه بدان دل قرار بازآيد 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دارم از زلف سیاهش گله چندان که مپرس که چنان زد شده ام بی سر و سامان که نپرس 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ سر فرا گوش من آورد به آواز حزين گفت اى عاشق ديرينه من خوابت هست ؟ 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ تا کی می صبوح و شکر خواب بامداد هشیار گرد هان که گذشت اختیار عمر 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ راز درون پرده ز رندان مست پرس کاین حال نیست زاهد عالی مقام را 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ اي بيخبر بكوش كه صاحب خبر شوي تا راهرو نباشي كي راهبر شوي 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ یاد باد آن که خرابات نشین بودم و مست وآنچه در مسجدم امروز کم است آن جا بود 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ دوش ديدم كه ملائك در ميخانه زدند گل آدم بسرشتند و به پيمانه زدند 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ دلربایی همه ان نیست که عاشق بکشند خواجه انست که باشد غم خدمتکارش 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ شاهدان گر دلبري زين سان كنند زاهدان را رخنه در ايمان كنند 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ دریغ و درد که در جستجوی گنج حضور بسی شدم به گدایی بر کرام و نشد 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ در خرابات مغان نور خدا ميبينم اين عجب بين كه چه نوري ز كجا ميبينم 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ محرم راز دل شیدای خود کس نمیبینم ز خاص و عام را 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ اگر چه عرض هنر پیش یار بی ادبیست زبان خموش و لیکن دهان پر از حرمست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده