Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ راستش تا حالا برام پيش نيومده خب پیش بیار کاری نداره اصلا بیا خودم ببینمت:icon_redface: 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ من!!!!!!!!!!!!!گفتم بعضیا اینجوری فکر میکنن نه خودم. البته حالا درسته من خودم تو مایه های برد پیت و دیکاپریو و اینام ولی صورت اصلا برام مهم نیست :w58::persiana__hahaha::persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ [flash=quality='high' width='16' height='16'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ :w58::persiana__hahaha::persiana__hahaha: هم دوباره من یه حرفی زدم تو پیدات شد بیای گیر بدی؟؟ به من می خندی؟؟:167: :ws3: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ خوب بستگی داره ... اما مشخصا رسمی تره البته اوالاشا... چون من اوایل سنگین برخورد میکنم بعد حسابی قاطی میشمممم:vahidrk: بعد اومدیم نت .. دوباره همین اشو همین کاسه 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ چه تاپیک جالبی...مرسی:icon_gol: من ندیدم تا حالا هیچ کدوم از بچه های نتو از نزدیک!!!!اما دوست دارم همه رو ببینم!!!! 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ نه اصلا هم شیطنت نمیکنننمونش وقتی من و مسی امین و مینا رو دیدیم امین اصلا زبون نداشت انگار اینقدر سر به زیر بود که من فکر کردم داداش کوچولوش اومده تازه اینگدر نی نی بووووود ویا من و مهرشاد با اینکه اینهمه تو نت دیوونه بازی در آوردیم وقتی که با هم بودیم من اینگدر کیجالت میکشیدم بحرفم خودت که دیدی چقدر رسمی بودم من سر به زیر بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من نینی بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما سه تا زن داشتین باهم حرف میزدین نظر منم میخواستین جواب میدادم دههههههه 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ خب پیش بیار کاری نداره اصلا بیا خودم ببینمت:icon_redface: من تزدیکترم وحید جان..تو زحمت نکش من هستم 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ پشت نت همه زبون در می آرن,مهم اینه که وقتی تو اجتماع می رن خودشونو نشو بدن و با دیگران ارتباط برقرر کنن. من یکی از دوستام همین مشکلو داشت,تو داتشگاه با هیچ دختری حتی سلام و علیکم نداشت ,تو facebook همه رو اد می کنه! اما من برعکس تو نت صمیمی نمی شم 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ ولی من انقده عطر بارون رو کنار خودم حس کردم البت وقتی بارون میباره ها:icon_redface::icon_redface: بله بله؟؟؟؟؟؟؟؟ نفهمیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برو شقایقو حس کن ایششششششششششش 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ من سر به زیر بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من نینی بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما سه تا زن داشتین باهم حرف میزدین نظر منم میخواستین جواب میدادم دههههههه :ws17: آره اینگدر تو کیجالتی بودییییییییییییییییییی تازه نی نی هم بودی ولی خیلی سر به زیر بودی لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ بله بله؟؟؟؟؟؟؟؟نفهمیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برو شقایقو حس کن ایششششششششششش :ws54::ws54::ws54: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ ولی من انقده عطر بارون رو کنار خودم حس کردم البت وقتی بارون میباره ها:icon_redface::icon_redface: :girl_blush2: :ws54::ws54::ws54: :ws28: لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ خب پیش بیار کاری نداره اصلا بیا خودم ببینمت:icon_redface: من تزدیکترم وحید جان..تو زحمت نکش من هستم باشه دعوا نکنین کجا بیام؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ نه اصلا هم شیطنت نمیکنننمونش وقتی من و مسی امین و مینا رو دیدیم امین اصلا زبون نداشت انگار اینقدر سر به زیر بود که من فکر کردم داداش کوچولوش اومده تازه اینگدر نی نی بووووود ویا من و مهرشاد با اینکه اینهمه تو نت دیوونه بازی در آوردیم وقتی که با هم بودیم من اینگدر کیجالت میکشیدم بحرفم خودت که دیدی چقدر رسمی بودم راست میگه دیگه لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ باشه دعوا نکنینکجا بیام؟ کجایی بگو با ماشین میام دنبالت بریم کافی شاپ خوبه خواستی بیای هم ادرسم اینه تهران کوچه اول 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ برای من باعث شد که بیشتر بشناسمشون. با بعضی هاشون خیلی راحت تر از قبل شدم و با بعضیا هم نه! 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ کجایی بگو با ماشین میام دنبالت بریم کافی شاپ خوبه خواستی بیای هم ادرسم اینه تهران کوچه اول چه خوب ما هم کوچه دومیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده