Avenger 19334 سازنده ارسال شده در 5 اسفند، 2010 راستش تا حالا برام پيش نيومده خب پیش بیار کاری نداره اصلا بیا خودم ببینمت:icon_redface: 3
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 من!!!!!!!!!!!!!گفتم بعضیا اینجوری فکر میکنن نه خودم. البته حالا درسته من خودم تو مایه های برد پیت و دیکاپریو و اینام ولی صورت اصلا برام مهم نیست :w58::persiana__hahaha::persiana__hahaha: 2
am in 25041 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 [flash=quality='high' width='16' height='16'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 :w58::persiana__hahaha::persiana__hahaha: هم دوباره من یه حرفی زدم تو پیدات شد بیای گیر بدی؟؟ به من می خندی؟؟:167: :ws3: 1
Matin H-d 18147 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 خوب بستگی داره ... اما مشخصا رسمی تره البته اوالاشا... چون من اوایل سنگین برخورد میکنم بعد حسابی قاطی میشمممم:vahidrk: بعد اومدیم نت .. دوباره همین اشو همین کاسه 1
Astraea 25354 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 چه تاپیک جالبی...مرسی:icon_gol: من ندیدم تا حالا هیچ کدوم از بچه های نتو از نزدیک!!!!اما دوست دارم همه رو ببینم!!!! 2
am in 25041 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 نه اصلا هم شیطنت نمیکنننمونش وقتی من و مسی امین و مینا رو دیدیم امین اصلا زبون نداشت انگار اینقدر سر به زیر بود که من فکر کردم داداش کوچولوش اومده تازه اینگدر نی نی بووووود ویا من و مهرشاد با اینکه اینهمه تو نت دیوونه بازی در آوردیم وقتی که با هم بودیم من اینگدر کیجالت میکشیدم بحرفم خودت که دیدی چقدر رسمی بودم من سر به زیر بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من نینی بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما سه تا زن داشتین باهم حرف میزدین نظر منم میخواستین جواب میدادم دههههههه 2
baybak 4434 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 خب پیش بیار کاری نداره اصلا بیا خودم ببینمت:icon_redface: من تزدیکترم وحید جان..تو زحمت نکش من هستم 3
arian ariaey 1755 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 پشت نت همه زبون در می آرن,مهم اینه که وقتی تو اجتماع می رن خودشونو نشو بدن و با دیگران ارتباط برقرر کنن. من یکی از دوستام همین مشکلو داشت,تو داتشگاه با هیچ دختری حتی سلام و علیکم نداشت ,تو facebook همه رو اد می کنه! اما من برعکس تو نت صمیمی نمی شم 3
am in 25041 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 ولی من انقده عطر بارون رو کنار خودم حس کردم البت وقتی بارون میباره ها:icon_redface::icon_redface: بله بله؟؟؟؟؟؟؟؟ نفهمیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برو شقایقو حس کن ایششششششششششش 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 من سر به زیر بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من نینی بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما سه تا زن داشتین باهم حرف میزدین نظر منم میخواستین جواب میدادم دههههههه :ws17: آره اینگدر تو کیجالتی بودییییییییییییییییییی تازه نی نی هم بودی ولی خیلی سر به زیر بودی
شقایق31 40377 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 بله بله؟؟؟؟؟؟؟؟نفهمیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برو شقایقو حس کن ایششششششششششش :ws54::ws54::ws54: 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 ولی من انقده عطر بارون رو کنار خودم حس کردم البت وقتی بارون میباره ها:icon_redface::icon_redface: :girl_blush2: :ws54::ws54::ws54: :ws28:
sookut 13735 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 خب پیش بیار کاری نداره اصلا بیا خودم ببینمت:icon_redface: من تزدیکترم وحید جان..تو زحمت نکش من هستم باشه دعوا نکنین کجا بیام؟ 1
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 نه اصلا هم شیطنت نمیکنننمونش وقتی من و مسی امین و مینا رو دیدیم امین اصلا زبون نداشت انگار اینقدر سر به زیر بود که من فکر کردم داداش کوچولوش اومده تازه اینگدر نی نی بووووود ویا من و مهرشاد با اینکه اینهمه تو نت دیوونه بازی در آوردیم وقتی که با هم بودیم من اینگدر کیجالت میکشیدم بحرفم خودت که دیدی چقدر رسمی بودم راست میگه دیگه
Avenger 19334 سازنده ارسال شده در 5 اسفند، 2010 باشه دعوا نکنینکجا بیام؟ کجایی بگو با ماشین میام دنبالت بریم کافی شاپ خوبه خواستی بیای هم ادرسم اینه تهران کوچه اول 1
*Polaris* 19606 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 برای من باعث شد که بیشتر بشناسمشون. با بعضی هاشون خیلی راحت تر از قبل شدم و با بعضیا هم نه! 1
sookut 13735 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 کجایی بگو با ماشین میام دنبالت بریم کافی شاپ خوبه خواستی بیای هم ادرسم اینه تهران کوچه اول چه خوب ما هم کوچه دومیم
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری