غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ شما تو سال 1400 در چه وضعیتی خواهید بود. حدس خودتون چیه؟ 16 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ شما تو سال 1400 در چه وضعیتی خواهید بود. حدس خودتون چیه؟ حدس من؟ خب شناخت خودم از خودم میگه دوسالی هست که دارم فقط زندگی میکنم بی توجه به هرانچه که قبلا اتفاق افتاده سال 98 پایان پروسه ای هست که اغازش کردم ومطمئنم اگرزنده بمونم فقط به اون زندگی که دوست دارم میپردازم نه اینکه الان نباشه ولی الان درچالش با مسایلی هستم که میخوام تا اون زمان تمومشون کنم زندگی درلحظه جاریست ولی موقعیت ها فرق میکنه ونمیشه با یه دید پایه برای همه یه نسخه پیچید شاید اون ارامشی که مدنظرمنه الان دردسترس خیلیا باشه یا بعضیا ارزوشو داشته باشند ولی این چیزی هست که باورهای ما میسازه به باورهام ایمان دارم وبهشون میرسم ممنون 9 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ حدس من؟خب شناخت خودم از خودم میگه دوسالی هست که دارم فقط زندگی میکنم بی توجه به هرانچه که قبلا اتفاق افتاده سال 98 پایان پروسه ای هست که اغازش کردم ومطمئنم اگرزنده بمونم فقط به اون زندگی که دوست دارم میپردازم نه اینکه الان نباشه ولی الان درچالش با مسایلی هستم که میخوام تا اون زمان تمومشون کنم زندگی درلحظه جاریست ولی موقعیت ها فرق میکنه ونمیشه با یه دید پایه برای همه یه نسخه پیچید شاید اون ارامشی که مدنظرمنه الان دردسترس خیلیا باشه یا بعضیا ارزوشو داشته باشند ولی این چیزی هست که باورهای ما میسازه به باورهام ایمان دارم وبهشون میرسم ممنون شما همیشه میدونی باید چگونه زندگی بکنی. بهتون تبریک میگم. 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ خوشبخترین و موفقترین مرد دنیا.... 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ منم فک میکنم یه ادمه موفق بشممم 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ مطمئنم مامان شدم..... تبریک می گم در اولین پستت مامان شدی .....ببین پست 100 بود چی می شد.............؟مامان بزرگ.... 6 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ تبریک می گم در اولین پستت مامان شدی .....ببین پست 100 بود چی می شد.............؟مامان بزرگ.... هاااااااااا؟ چی میگههههههه؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ هاااااااااا؟چی میگههههههه؟؟؟؟؟ میگه تبریک می گم در اولین پستت مامان شدی .....ببین پست 100 بود چی می شد.............؟مامان بزرگ.... 5 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ میگه تبریک می گم در اولین پستت مامان شدی .....ببین پست 100 بود چی می شد.............؟مامان بزرگ.... خوب همینو نفهمیده یعنی چی !! 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ تبریک می گم در اولین پستت مامان شدی .....ببین پست 100 بود چی می شد.............؟مامان بزرگ.... من نمیگم چیکاره شدم ..........چون میگن که موفقیت هاتون رو پیش از ظهورشون اعلام نکنین! اما امیدوارم که اون موقع یه آدمی باشم که عاشقانه و شاد و سبکبال زندگی کرده!:girl_angel: 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ عمه میشم:a030:مسلماخارج ازایران زندگی میکنم دکترامم گرفتم شاغلم:icon_redface: 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ عمه میشم:a030:مسلماخارج ازایران زندگی میکنم دکترامم گرفتم شاغلم:icon_redface: نوشابه چیزی نمی خوای؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ هر چیزی ممکنه پیش اومده باشه،هر چیزی! حتی مرگ! مهم نیست به چیزایی که میخواستم رسیدم یا نه،مهم اینه که به درک درستی از داشته هام رسیده باشم!! 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ نوشابه چیزی نمی خوای؟؟؟؟؟ چیهگف چی میخاین دیگههدفم اینه دکترامو بگیرم برم که میرسم بهشعمه هم داداشم تا اون موقع ازدواج میکنه دیگهتو هم بگو جی کار من داری پیشته:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ اون موقع 34 سالمه....یا خدا پیر شدیم رفت.:icon_pf (34):.... چی میدونم چی میشم..نمیدونم شاید بلال بفروشم کنار خیابون ..بعد یکی از شماهاه بیاد از من بلال بگیره:shame: یا شایدم معتادم شدم....شاید رفتم تو کار مذهب اخوند جماعت شدیم....نمیدونم ..بخدا نمیدونم خدا بزرگه...امیدمون بخداست 6 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ واقعا یعنی زنده ایم اون موقعه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ هیچ کس نمیتونه بگه فردا چی میشه..زندگی قابل پیش بینی نیست... دنیا همیشه مطابق تصورات ما جلو نمیره.. 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ شما تو سال 1400 در چه وضعیتی خواهید بود. حدس خودتون چیه؟ :babygirl::babygirl::babygirl: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده