کهربا 18091 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 نه خب ایشاله که سرپا هستی... باید برم دنبال یه عصای خوب!! مگه اون موقع چند سالته؟ ههههه سرپا که 100 در 100 هستم تواضع الکی خرد کردم ! اگه روزگار پیرم نکنه اون موقع جوونم 1
mamadj 1361 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 ههههه سرپا که 100 در 100 هستم تواضع الکی خرد کردم ! اگه روزگار پیرم نکنه اون موقع جوونم پیر بشی ایشاله.......:w00: گفتم نکنه راشیتیسم داری که با عصای میخوای راه بری:w74: 2
ooraman 22216 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 احتمالا ازدواج کردم....شاید بچه هم داشته باشم....احتمالا ایرانم نیستم.... ولی این و مطمئنم که به هرچیزی که خواستم رسیدم 3
Waffen 15120 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 برای من خیلی سخته که حتی فردا رو پیش بینی کنم... شما دوستان رو نمیدونم... البته بهتون تبریک میگم که اینقدر به خودتون و برنامه هاتون اطمینان دارید... اگر توی زندگی من همه چیز خوب پیش بره و همه چیز اونطوری که برنامه ریزی کردم انجام بشه تا اون زمان دکترا گرفتم و دارم مدارک غیر آکادمیکم رو میگیرم... ازدواج کردم... از ایران رفتم... احتمالا پدر شدم... هیچوقت هیچی اونطوری که ما فکر میکنیم نمیشه... 7
غایب 4790 سازنده ارسال شده در 4 اسفند، 2010 برای من خیلی سخته که حتی فردا رو پیش بینی کنم... شما دوستان رو نمیدونم... البته بهتون تبریک میگم که اینقدر به خودتون و برنامه هاتون اطمینان دارید... اگر توی زندگی من همه چیز خوب پیش بره و همه چیز اونطوری که برنامه ریزی کردم انجام بشه تا اون زمان دکترا گرفتم و دارم مدارک غیر آکادمیکم رو میگیرم... ازدواج کردم... از ایران رفتم... احتمالا پدر شدم... هیچوقت هیچی اونطوری که ما فکر میکنیم نمیشه... بعد 2012 همه چی میزون میشه. 1
ooraman 22216 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 به به آقای جایگاه اهورا مزدا ؟؟؟؟؟؟:icon_pf (44): الان من خیلی شبیه پسرام؟!!!!!:w00::w00: من فکر میکردم وافن دختره!!! این درد بی هویتی کشته همه رو! بابا یه کم به نوعه اواتارو مدل حرف زدن و اینا دقت کنین توروخدا! 3
Ehsan 112349 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 شما تو سال 1400 در چه وضعیتی خواهید بود. حدس خودتون چیه؟ من الان در سال 2010 زندگی میکنم و به عقب بر نمیگردم به سال 1400 !!!! یعنی 610 سال عقبگرد !!!!!!!! :w00: 4
soheiiil 24254 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 یادمه جایی خوندم امپراطوری بریتانیا برنامه های صد ساله برای دنیا میریخت و به قدری منظم و دقیق بودن که باعث شد خورشید تو انگلستان غروب نکنه ده سال دیگه دکترامو گرفتم از دانشگاه برلین......زندگیم هم هر آنچه خواهم همان شود میباشد:gnugghender: برید جلو همگیتون بوق بزنید 5
ooraman 22216 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 یادمه جایی خوندم امپراطوری بریتانیا برنامه های صد ساله برای دنیا میریختو به قدری منظم و دقیق بودن که باعث شد خورشید تو انگلستان غروب نکنه ده سال دیگه دکترامو گرفتم از دانشگاه برلین......زندگیم هم هر آنچه خواهم همان شود میباشد:gnugghender: برید جلو همگیتون بوق بزنید الان داری سعی میکنی از قانون جذب استفاده کنی دیگه؟!!!!:girlhi::persiana__hahaha: 4
soheiiil 24254 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 الان داری سعی میکنی از قانون جذب استفاده کنی دیگه؟!!!!:girlhi::persiana__hahaha: من به این خزعبلات اعتقادی ندارم:gnugghender: 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 این درد بی هویتی کشته همه رو! بابا یه کم به نوعه اواتارو مدل حرف زدن و اینا دقت کنین توروخدا! گفتم شاید از این دختر خشناس! 2
vahid321 2013 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 شما تو سال 1400 در چه وضعیتی خواهید بود. حدس خودتون چیه؟ شاید باور نکنی ولی میترسم بهش فکر کنم:banel_smiley_52: فقط امیدم به خداست!:banel_smiley_52: ولی شایدم تا سال 1400 تونستیم به چین کنسرو لبو با لوگوی شرکت خودمون صادر کنیم 4
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری