spow 44198 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 شما تو سال 1400 در چه وضعیتی خواهید بود. حدس خودتون چیه؟ حدس من؟ خب شناخت خودم از خودم میگه دوسالی هست که دارم فقط زندگی میکنم بی توجه به هرانچه که قبلا اتفاق افتاده سال 98 پایان پروسه ای هست که اغازش کردم ومطمئنم اگرزنده بمونم فقط به اون زندگی که دوست دارم میپردازم نه اینکه الان نباشه ولی الان درچالش با مسایلی هستم که میخوام تا اون زمان تمومشون کنم زندگی درلحظه جاریست ولی موقعیت ها فرق میکنه ونمیشه با یه دید پایه برای همه یه نسخه پیچید شاید اون ارامشی که مدنظرمنه الان دردسترس خیلیا باشه یا بعضیا ارزوشو داشته باشند ولی این چیزی هست که باورهای ما میسازه به باورهام ایمان دارم وبهشون میرسم ممنون 9
غایب 4790 مالک ارسال شده در 3 اسفند، 2010 حدس من؟خب شناخت خودم از خودم میگه دوسالی هست که دارم فقط زندگی میکنم بی توجه به هرانچه که قبلا اتفاق افتاده سال 98 پایان پروسه ای هست که اغازش کردم ومطمئنم اگرزنده بمونم فقط به اون زندگی که دوست دارم میپردازم نه اینکه الان نباشه ولی الان درچالش با مسایلی هستم که میخوام تا اون زمان تمومشون کنم زندگی درلحظه جاریست ولی موقعیت ها فرق میکنه ونمیشه با یه دید پایه برای همه یه نسخه پیچید شاید اون ارامشی که مدنظرمنه الان دردسترس خیلیا باشه یا بعضیا ارزوشو داشته باشند ولی این چیزی هست که باورهای ما میسازه به باورهام ایمان دارم وبهشون میرسم ممنون شما همیشه میدونی باید چگونه زندگی بکنی. بهتون تبریک میگم. 2
baybak 4434 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 مطمئنم مامان شدم..... تبریک می گم در اولین پستت مامان شدی .....ببین پست 100 بود چی می شد.............؟مامان بزرگ.... 6
sarooneh 2052 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 تبریک می گم در اولین پستت مامان شدی .....ببین پست 100 بود چی می شد.............؟مامان بزرگ.... هاااااااااا؟ چی میگههههههه؟؟؟؟؟ 1
غایب 4790 مالک ارسال شده در 3 اسفند، 2010 هاااااااااا؟چی میگههههههه؟؟؟؟؟ میگه تبریک می گم در اولین پستت مامان شدی .....ببین پست 100 بود چی می شد.............؟مامان بزرگ.... 5
masoume 5751 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 میگه تبریک می گم در اولین پستت مامان شدی .....ببین پست 100 بود چی می شد.............؟مامان بزرگ.... خوب همینو نفهمیده یعنی چی !! 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 تبریک می گم در اولین پستت مامان شدی .....ببین پست 100 بود چی می شد.............؟مامان بزرگ.... من نمیگم چیکاره شدم ..........چون میگن که موفقیت هاتون رو پیش از ظهورشون اعلام نکنین! اما امیدوارم که اون موقع یه آدمی باشم که عاشقانه و شاد و سبکبال زندگی کرده!:girl_angel: 5
VINA 31339 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 عمه میشم:a030:مسلماخارج ازایران زندگی میکنم دکترامم گرفتم شاغلم:icon_redface: 6
سمندون 19437 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 عمه میشم:a030:مسلماخارج ازایران زندگی میکنم دکترامم گرفتم شاغلم:icon_redface: نوشابه چیزی نمی خوای؟؟؟؟؟ 3
zzahra 4750 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 هر چیزی ممکنه پیش اومده باشه،هر چیزی! حتی مرگ! مهم نیست به چیزایی که میخواستم رسیدم یا نه،مهم اینه که به درک درستی از داشته هام رسیده باشم!! 3
VINA 31339 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 نوشابه چیزی نمی خوای؟؟؟؟؟ چیهگف چی میخاین دیگههدفم اینه دکترامو بگیرم برم که میرسم بهشعمه هم داداشم تا اون موقع ازدواج میکنه دیگهتو هم بگو جی کار من داری پیشته:banel_smiley_4: 1
mamadj 1361 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 اون موقع 34 سالمه....یا خدا پیر شدیم رفت.:icon_pf (34):.... چی میدونم چی میشم..نمیدونم شاید بلال بفروشم کنار خیابون ..بعد یکی از شماهاه بیاد از من بلال بگیره:shame: یا شایدم معتادم شدم....شاید رفتم تو کار مذهب اخوند جماعت شدیم....نمیدونم ..بخدا نمیدونم خدا بزرگه...امیدمون بخداست 6
maryam_alien 9904 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 هیچ کس نمیتونه بگه فردا چی میشه..زندگی قابل پیش بینی نیست... دنیا همیشه مطابق تصورات ما جلو نمیره.. 3
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 شما تو سال 1400 در چه وضعیتی خواهید بود. حدس خودتون چیه؟ :babygirl::babygirl::babygirl: 3
ارسال های توصیه شده