ehsan moazen 114 ارسال شده در 6 بهمن، 2009 سلام از دوستان درخواست میکنم سوالات قدرتی خودتون رو اینجا مطرح کنید دوستان عزیز فقط سوالات قدرتی بپرسن 15
abdolahtajik 12 ارسال شده در 24 خرداد، 2010 باسلام ازدوستان در خواست می کنم اگر کسی اطلاعاتی در مورد میکرو فیدر داره لطفا برای من بفرسته . ممنون 2
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 24 خرداد، 2010 برای جبران کمبود آهن تو نان غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک توسط این دستگاه انجام میشه .دستگاه میکروفیدر تنظیم کننده میزان آهن و اسیدفولیک است وعناصر مورد نیاز را در هر تن آرد نشون میده.یه فایلی در مورد این دستگاه اینجا براتون اپلود میکنم 2
eskan 38 ارسال شده در 26 مرداد، 2010 سلام خدمت تمام دوستان من اپراتور پست برق 230 کیلو ولت ساری هستم و خیلی خوشحال میشم تا اگه بتونم تجارب خودم رو به شما عزیزان انتقال بدم. پس هر کسی از دوستان که در زمینه ی حفاظت و رله ها و تجهیزات پست های فشار قوی سوالی داشته باشه میتونه توی همین فروم سوال خودش رو مطرح کنه تا در اسرع وقت پاسخگوی شما دوستان عزیز باشم. با سپاس و احترام 3
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 3 شهریور، 2010 باسلام میخواستم در مورد ups , وعملکرد ان بدونم . با تشکر 1
spow 44198 ارسال شده در 3 شهریور، 2010 باسلام میخواستم در مورد ups , وعملکرد ان بدونم .با تشکر UPS مخفف عبارت Uninterruptible power supply ، به معناي منبع تغذيه غير قابل قطع است. در حقيقت UPS يك باتري است، اما باتري كه فقط در زمان هاي خاص، يعني در زماني كه مشكلي براي تغذيه وسايل الكتريكي ايجاد مي شود و ولتاژ ورودي آنها از حدود معيني بالاتر يا پايين تر مي رود، انرژي الكتريكي مورد نياز آن وسايل را تأمين كرده، بدين وسيله، آنها را از شر مشكلات ناشي از افت و افزايش ولتاژ، خلاص مي كند. زماني كه تغييري ناگهاني در منبع تغذيه ايجاد مي شود، UPS خود به خود روشن مي شود. برق ورودي آن وسيله را قطع كرده، خودش شروع به تغذيه آن از طريق انرژي ذخيره شده در خود مي كند. اين تغيير ناگهاني علاوه بر تغيير ولتاژ، شامل تغييرات فركانس و نيز به هم خوردن هارموني ولتاژ هم مي شود. در واقع UPS يك محافظ براي جلوگيري از از دست دادن داده ها و نيز خسارات ناشي از اين تغييرات است، البته واضح است كه UPS فقط مي تواندبه عنوان يك منبع موقت عمل كند. UPS قابل برنامه ريزي هم هست. به اين ترتيب كه مي تواند تجهيزات متصل به آن را خاموش كرده، آنها را در برابر تغييرات ناگهاني برق محافظت كند. هم اكنون فناوري ساخت UPS روز به روز در حال پيشرفت است و شركتهاي زيادي سعي در طراحي و توليد UPSهاي جديد، با خصوصيات برتر مي كنند. 4
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 تا چه اندازه ساختمان داخلیش شبیه خازن عمل میکنه ایا جریان acرا هم عبور میده ؟ این وسیله مربوط به قدرت یا الکترونیک؟ بیشترین بازده ایش جند ساعته و جقدره ؟ 3
spow 44198 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=108471#post108471 فک کنم تا حدودی کارتون رو این راه بندازه بازم از دوستان الکترونیکی وقدرتی بپرسید مطمئنا اطلاعات اونا کاملتره موفق باشید 4
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 5 شهریور، 2010 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=108471#post108471فک کنم تا حدودی کارتون رو این راه بندازه بازم از دوستان الکترونیکی وقدرتی بپرسید مطمئنا اطلاعات اونا کاملتره موفق باشید ممنون خیلی کامل بود 3
spow 44198 ارسال شده در 6 شهریور، 2010 دوستان کسی درمورد سند وریسیو دیتا به کمک امواج مایکرویو اطلاع کامل داره؟ اگه میتونه کمکم کنه یه سری سوال درمورد سخت افزارهای لازم بعد از ریسیو اولیه دارم بهم خبر بده ممنون 2
mehdi86 13 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 سلام ميخواستم ببينم اگر اتصال كوتاه در نزديكي ژنراتورهاي سنكرون اتفاق بيفتد چه اتفاقي مي افتد قبل از اينكه رله ها عمل كنند 3
samyar 3407 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 سلام ميخواستم ببينم اگر اتصال كوتاه در نزديكي ژنراتورهاي سنكرون اتفاق بيفتد چه اتفاقي مي افتد قبل از اينكه رله ها عمل كنند دوست عزیز همین که اتصال کوتاهی چه در نزدیک ژنراتور وچه در خود ژنراتور رخ دهد رله ها عمل میکنندوزمانی نیست که عملکرد رله های ژنراتور هم بسته به محل اتصال کوتاه عمل میکنند... اگر اطلاعات بیشتری بخوایید میتونم در اختیارتون بزارم... 2
haghighi120 21 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 سلام برای یک کارخانه با مصرف 3 مگا وات چند ژنراتور؟ با چه ظرفیتهایی؟ چگونگی اتصال انها؟ 2
am in 25041 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 سلامبرای یک کارخانه با مصرف 3 مگا وات چند ژنراتور؟ با چه ظرفیتهایی؟ چگونگی اتصال انها؟ خب این بستگی به خود صاحب کارخونه داره میخواد چقدر هزینه کنه دوس داره تولید کننده زیاد با توان کم داشته باشه یا برعکس 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 سلامبرای یک کارخانه با مصرف 3 مگا وات چند ژنراتور؟ با چه ظرفیتهایی؟ چگونگی اتصال انها؟ نوع کارخونه (تولیدش چیه) مصرف هر وسیله چقدر هزینه برای این کار کنار گزاشته شده همه اینها مهمه این ها رو بگو ببنیم چی کار برات میتونییم بکنییم :icon_pf (44): 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 خب این بستگی به خود صاحب کارخونه دارهمیخواد چقدر هزینه کنه دوس داره تولید کننده زیاد با توان کم داشته باشه یا برعکس اینا رو من می خواستم بگم :w00: نتم زغالیییه دلیل نمیشه که................ :w00: حق کپی رایت یادت نره بریزی حسابم :w00: 1
haghighi120 21 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 دورود فراوان بر شما -مصرف کل کارخانه -همه مصرف کنندها موتور های acوdc هستند -هزینها هم اقتصادی و بصرفه باشد - 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 سلام دنبال یک پروژه طراحی پست فشار قوی میگردم .با تشکر برای این کار میتونییید از نرم افزار های پخش بار استفاده کنییید 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 دورود فراوان بر شما -مصرف کل کارخانه -همه مصرف کنندها موتور های acوdc هستند -هزینها هم اقتصادی و بصرفه باشد - یعنی از مصرف تاسیسات و لوازم جانبی صرف نظر میکنییید فقط مصرف کننده های ما موتور ها هستن امین برنامه تو دست و بالت چی داری :w00: 1
ارسال های توصیه شده