zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ paul خیلی خیلی جالب و خنده دار بود پیشنهاد میکنم اگه ندیدین بینینش 5 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ 21jump Street خیـــــــــــــــــلی خوب بود جونا هیل خیلی مسخـــــره س 4 لینک به دیدگاه
Army.of.onE 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ the watch نسبتا با نمک بود اما اصلا تو جمع خونوادگی نمیشه دیدش به خاطر کلمات بسیار زشتی توش بکار رفته.پیشنهاد میکنم خانوما طرفش نرن!!!! 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ pursuit of happiness فیلم قشنگی بود 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ یه حبه قند.... بالاخره دیدمش:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v سکوت خانه باغی قدیمی و سرسبز با ورود مهمانانی در هم می شکند. چهار دختر این خانه به همراه همسر و فرزندانشان برای عروسی خواهر کوچکترشان "پسندیده" به یاری مادر شتافته اند. این اقامت برای خواهران و باجناق ها شاید دردسر باشد ولی برای بچه ها تحقق یک آرزوی بزرگ است. تا اینکه… 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ Step up 3D 4 منم دوس دارم این رقصاشونو یاد بگیرم خب :4564: 3 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ یه حبه قند... بازی نگار جواهریان فوق العاده اس 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ A Thousand Words خیلی باحال بود 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ بعد از حدود 9-8 سال دوباره مارمولک (بدون سانســـور) رو دیدم! برام تازگی داشت ...کلی حال کردم باهاش خداییش خیلییی فیلم توپیه ... 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ من الان بتمن رو دارم ولی دلم نمیاد ببینمش 720p رو دارم دلم میخواد 1080 ببینم دارم میمیرم 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ من الان بتمن رو دارم ولی دلم نمیاد ببینمش 720p رو دارم دلم میخواد 1080 ببینم دارم میمیرم آخهههههههههههههههههههه ................. Gangs of New York 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ بتمن رو دیدم! من میگم عالی بود! بر خلاف چیزایی که خیلیا که فیلم رو دیدن میگن! خیلی قشنگ بود, درسته جای جوکر خالی بود ولی شخصیت منفیه این هم به نظر من جذاب بود. من خیلی خوشم اومد 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده