El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ source code خوب بود ، جزء فیلماییه که باید دید 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ همیشه قشنگ بازی میکنهفیلم درخشان هم فکر کنم بازی کرده مال دهه70یا 80 که جزو برترین فیلم های ترسناک قرار گرفت. آره....تعریفشو چن روز پیش خیلی شنیدم...دوس دارم ببینمش 3 لینک به دیدگاه
Parisa 22 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ من the painted veil رو دیدم، ریتش تو imdb 7.5 هست. من ک خیلی فیلمو دوس داشتم، روند خوبی داره، بازی خوبی از نائومی واتس و اینکه اونایی ک دنبال یه داستان عاطفی خوب هستن، این فیلم خوش ساخت و دوستداشتنی ای بود اینم لینک فیلم در imdb ک میتونید بیشتر باش آشنا شید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ fast five سبک اکشن ؛ فیلمی نیست که بخواید بشینید راجع بهش فکر بکنید ؛ اگه میخواید 2 ساعت بع چیزی فکر نکنید خوبه 6 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ حس ششم....محشر بودا! :62izy85: آخرش خیلی باحال بود.البته در این حدی هم که شما بالا پایین می پری به نظرم محشر نبود من جدیدا Sorcerers Apprentice رو دیدم. Nicolas Cage خیلی جالب نبود.معمولی بود. آخی یاد NEXT افتادم.اون قشنگه 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ آخرش خیلی باحال بود.البته در این حدی هم که شما بالا پایین می پری به نظرم محشر نبود من جدیدا Sorcerers Apprentice رو دیدم. Nicolas Cage خیلی جالب نبود.معمولی بود. آخی یاد NEXT افتادم.اون قشنگه آخه خیلی واسم جالب بود .....مث فیلمای روح دار دیگه ای سعی نکرده بود زیاد پرو بال بهش بده...بخاطر خوشم اومد چون قابل قبول بود واسم 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ مدت زیادی بود که فیلم ترسناک نگاه نمی کردم دیشب تیغ 4 رو دیدم هیییییی بدک نبود 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ Mary And Max 2009 :smiley (18): لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ بادبادک باز بی نهایت عالی بود .....قبلش حتما" کتابش رو بخونید.... 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ فیلم 127 ساعت رو دیدم البته اخریش نبود ولی این یادم مونده بود اگه میخواین ذره ای از قابلیت های خودتون رو بشناسید حتما این فیلم رو که براساس یک ماجرای واقعی هست تماشا کنید راستی قرارمون این نبود بیایین اسم فیلمو بنویسین یه دوسه خط هم درمورد داستان فیلم ونکاتی که به چشمتون اومده وخلاصه جزئیات فیلم اضافه کنید موفق باشیم 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ memento محصول سال 2000 یه فیلم دیگه از نولان که هرچند به پرستیژ و اینسپشن نمیرسه اما جای خودش رو داره.اگه به ترتیب فیلمای نولام رو نگاه کنید یه سیر تکاملی توش میبینید. نولان کارگگردانی هست که حتی وقتی میاد بتمن رو میسازه بهترین بتمن رو میسازه. شاید هیچ کارگردانی مثل نولان نتونه بیننده رو تو فیلم غرق کنه و افرادی رو که تو خونه میشینن فیلم نگاه میکنن بعد از تمام شدن فیلم،وسوسه میکنه که یه بار دیگه دکمه ی play رو بزنن. فیلم رو ببینید و اگه پرستیژ و اینسپشن رو ندیدین هنوز اول این رو نگاه کنید و حتما هم سعی کنید با کیفیت خوب نگاه کنید.چون حالات صورت بازیگرها تو انتقال حس فیلم خیلی مهم هست 7 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ فیلم ترمینال با بازی زیبای تام هنکس 6 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ آخرین فیلمی که من دیدم نمیدونم امریکن پای7 بود یا8 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ دریای درون sea inside فیلمی به زبان اسپانی ست و سال 2004 جایزه بهترین فیلم اسکارو گرفته و موضوعش جالب بود داستان یه مردی بود که تو دریا میوفتهو گردنش میشکنه و فلج میشه و 29 ساله که داره تلاش میکنه از دادگاه حق مرگشو بگیره ! 4 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ من دارم Sin City رو میبینم. :icon_pf (34): بابا صحنه هاش خشنه .با روح من جور در نمیاد. 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ هوش مصنوعی که تو تاپیک فیلمای با ارزش گفتمش THOR زیادی تخیلی و افسانه ای بود من زیاد خوشم نیومد اما بعضیا خوششون میاد ، ژانر سوپرقهرمانی داره winwin فیلمی در مایه ی طنز هست که من عاشق نقش اولش paul giamatti هستم و اگه بیکار بودید ببینید برای پر کردن وقت خوبه اینسیدیوس ، مثلا ژانر وحشته اولای فیلم خیلی خوبه اما آخراش خیلی مسخره و آماتور میشه 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ خب من خوره فیلم دارم زیاد فیلم میبینم ومتاسفانه تازگیا درهم هم میبینم! از الیس دردنیای عجایب بگیر تا سریال اسپارتاکوس از kill shut بگیر تا یازده ساعت وچندروز پیش هم فیلم امریکایی با بازی جرج کلونی:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ من دارم sin city رو میبینم.:icon_pf (34): بابا صحنه هاش خشنه .با روح من جور در نمیاد. این خشونت رو که تاویل ذات وواقعیت دنیای ادمیست رو فاکتور بگیر سه داستان مفهومی با گرهی درپایان واقعا فیلم خوبی رو به تصویر کشیده نوع نمایش وایده فیلم جدا برای من جالب بود هنوز هم صحنه اعدام نیمچه غول زشت وخوش قلب فیلم با صندلی برقی جلوی چشممه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ خب من خوره فیلم دارم زیاد فیلم میبینم ومتاسفانه تازگیا درهم هم میبینم!از الیس دردنیای عجایب بگیر تا سریال اسپارتاکوس از kill shut بگیر تا یازده ساعت وچندروز پیش هم فیلم امریکایی با بازی جرج کلونی:biggrin: اسپارتاکوس درهمه جانه من؟ یه جوری گفتی انگار ارزش دیدن نداره اسپارتاکوس شاهکاره ، بازیگره نقش اولش هم 1 هفته پیش فوت کرد. خدا بیامرزتش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده