Atre Baroon 19624 ارسال شده در 5 آذر، 2011 همیشه قشنگ بازی میکنهفیلم درخشان هم فکر کنم بازی کرده مال دهه70یا 80 که جزو برترین فیلم های ترسناک قرار گرفت. آره....تعریفشو چن روز پیش خیلی شنیدم...دوس دارم ببینمش 3
Parisa 22 68 ارسال شده در 6 آذر، 2011 من the painted veil رو دیدم، ریتش تو imdb 7.5 هست. من ک خیلی فیلمو دوس داشتم، روند خوبی داره، بازی خوبی از نائومی واتس و اینکه اونایی ک دنبال یه داستان عاطفی خوب هستن، این فیلم خوش ساخت و دوستداشتنی ای بود اینم لینک فیلم در imdb ک میتونید بیشتر باش آشنا شید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
El Roman 31720 ارسال شده در 7 آذر، 2011 fast five سبک اکشن ؛ فیلمی نیست که بخواید بشینید راجع بهش فکر بکنید ؛ اگه میخواید 2 ساعت بع چیزی فکر نکنید خوبه 6
TrueBlue 1583 ارسال شده در 7 آذر، 2011 حس ششم....محشر بودا! :62izy85: آخرش خیلی باحال بود.البته در این حدی هم که شما بالا پایین می پری به نظرم محشر نبود من جدیدا Sorcerers Apprentice رو دیدم. Nicolas Cage خیلی جالب نبود.معمولی بود. آخی یاد NEXT افتادم.اون قشنگه 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 7 آذر، 2011 آخرش خیلی باحال بود.البته در این حدی هم که شما بالا پایین می پری به نظرم محشر نبود من جدیدا Sorcerers Apprentice رو دیدم. Nicolas Cage خیلی جالب نبود.معمولی بود. آخی یاد NEXT افتادم.اون قشنگه آخه خیلی واسم جالب بود .....مث فیلمای روح دار دیگه ای سعی نکرده بود زیاد پرو بال بهش بده...بخاطر خوشم اومد چون قابل قبول بود واسم 3
alimec 23102 ارسال شده در 9 آذر، 2011 مدت زیادی بود که فیلم ترسناک نگاه نمی کردم دیشب تیغ 4 رو دیدم هیییییی بدک نبود 3
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 10 آذر، 2011 بادبادک باز بی نهایت عالی بود .....قبلش حتما" کتابش رو بخونید.... 3
spow 44198 مالک ارسال شده در 10 آذر، 2011 فیلم 127 ساعت رو دیدم البته اخریش نبود ولی این یادم مونده بود اگه میخواین ذره ای از قابلیت های خودتون رو بشناسید حتما این فیلم رو که براساس یک ماجرای واقعی هست تماشا کنید راستی قرارمون این نبود بیایین اسم فیلمو بنویسین یه دوسه خط هم درمورد داستان فیلم ونکاتی که به چشمتون اومده وخلاصه جزئیات فیلم اضافه کنید موفق باشیم 4
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 11 آذر، 2011 memento محصول سال 2000 یه فیلم دیگه از نولان که هرچند به پرستیژ و اینسپشن نمیرسه اما جای خودش رو داره.اگه به ترتیب فیلمای نولام رو نگاه کنید یه سیر تکاملی توش میبینید. نولان کارگگردانی هست که حتی وقتی میاد بتمن رو میسازه بهترین بتمن رو میسازه. شاید هیچ کارگردانی مثل نولان نتونه بیننده رو تو فیلم غرق کنه و افرادی رو که تو خونه میشینن فیلم نگاه میکنن بعد از تمام شدن فیلم،وسوسه میکنه که یه بار دیگه دکمه ی play رو بزنن. فیلم رو ببینید و اگه پرستیژ و اینسپشن رو ندیدین هنوز اول این رو نگاه کنید و حتما هم سعی کنید با کیفیت خوب نگاه کنید.چون حالات صورت بازیگرها تو انتقال حس فیلم خیلی مهم هست 7
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 14 آذر، 2011 دریای درون sea inside فیلمی به زبان اسپانی ست و سال 2004 جایزه بهترین فیلم اسکارو گرفته و موضوعش جالب بود داستان یه مردی بود که تو دریا میوفتهو گردنش میشکنه و فلج میشه و 29 ساله که داره تلاش میکنه از دادگاه حق مرگشو بگیره ! 4
TrueBlue 1583 ارسال شده در 15 آذر، 2011 من دارم Sin City رو میبینم. :icon_pf (34): بابا صحنه هاش خشنه .با روح من جور در نمیاد. 2
El Roman 31720 ارسال شده در 19 آذر، 2011 هوش مصنوعی که تو تاپیک فیلمای با ارزش گفتمش THOR زیادی تخیلی و افسانه ای بود من زیاد خوشم نیومد اما بعضیا خوششون میاد ، ژانر سوپرقهرمانی داره winwin فیلمی در مایه ی طنز هست که من عاشق نقش اولش paul giamatti هستم و اگه بیکار بودید ببینید برای پر کردن وقت خوبه اینسیدیوس ، مثلا ژانر وحشته اولای فیلم خیلی خوبه اما آخراش خیلی مسخره و آماتور میشه 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2011 خب من خوره فیلم دارم زیاد فیلم میبینم ومتاسفانه تازگیا درهم هم میبینم! از الیس دردنیای عجایب بگیر تا سریال اسپارتاکوس از kill shut بگیر تا یازده ساعت وچندروز پیش هم فیلم امریکایی با بازی جرج کلونی:biggrin: 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2011 من دارم sin city رو میبینم.:icon_pf (34): بابا صحنه هاش خشنه .با روح من جور در نمیاد. این خشونت رو که تاویل ذات وواقعیت دنیای ادمیست رو فاکتور بگیر سه داستان مفهومی با گرهی درپایان واقعا فیلم خوبی رو به تصویر کشیده نوع نمایش وایده فیلم جدا برای من جالب بود هنوز هم صحنه اعدام نیمچه غول زشت وخوش قلب فیلم با صندلی برقی جلوی چشممه 2
El Roman 31720 ارسال شده در 19 آذر، 2011 خب من خوره فیلم دارم زیاد فیلم میبینم ومتاسفانه تازگیا درهم هم میبینم!از الیس دردنیای عجایب بگیر تا سریال اسپارتاکوس از kill shut بگیر تا یازده ساعت وچندروز پیش هم فیلم امریکایی با بازی جرج کلونی:biggrin: اسپارتاکوس درهمه جانه من؟ یه جوری گفتی انگار ارزش دیدن نداره اسپارتاکوس شاهکاره ، بازیگره نقش اولش هم 1 هفته پیش فوت کرد. خدا بیامرزتش 1
ارسال های توصیه شده