Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 قشنگ یودا...اما مفهومش سخت بود...بعدم باید از آخر فیلم می رفتی اول که ببینی چی می شه...فیلمی نبود که آدم جذبش بشه inceptionچرا این فیلم اینقدر معروف شده ،من نفهمیدم. يه بار ديگه نگاه ميفهمي.اگه بازم متوجه نشدي.دوباره هم نگاش كن. به خاطر بازیگر و نوسینده و کارگردان بزرگش :ws6:و داستان متفاوت و پیچیده و جالبش اين فيلم يه فيلم بي نظير هست.مزخرف ترين اسكار مال امسال بود.واي واي نولان.ديوانه كننده بود.هاليوود با اين فيلم دوباره احيا شد.بهترين توضيح واسه اين فيلم ديدن دوباره ي فيلم هست. 5
Astraea 25351 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 مسافر...از شبکه 4 دیدم... در مورد روح و عقوبت گناه ها بود... خوشم اومد از فیلمش 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 من هر روز بخاطر نینیمون دارم کارتون میبینم بامزی و صاعقه و تام و جری و...... دیگه وقت نمیشه فیلم دید دردسر شیرین 6
میلاد 24047 ارسال شده در 11 مرداد، 2011 Immortal Beloved خیلی قشنگ بود درباره بتهوون بود The genius behind the music. The madness behind the man. The untold love story of Ludwig von Beethoven . 3
sepide16 364 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 آخرین فیلم نفوذی بود... آقای جعفری و خانوم مقانلو از جمله بازیگرای اصلیش بودن... 3
ارسال های توصیه شده