Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قشنگ یودا...اما مفهومش سخت بود...بعدم باید از آخر فیلم می رفتی اول که ببینی چی می شه...فیلمی نبود که آدم جذبش بشه inceptionچرا این فیلم اینقدر معروف شده ،من نفهمیدم. يه بار ديگه نگاه ميفهمي.اگه بازم متوجه نشدي.دوباره هم نگاش كن. به خاطر بازیگر و نوسینده و کارگردان بزرگش :ws6:و داستان متفاوت و پیچیده و جالبش اين فيلم يه فيلم بي نظير هست.مزخرف ترين اسكار مال امسال بود.واي واي نولان.ديوانه كننده بود.هاليوود با اين فيلم دوباره احيا شد.بهترين توضيح واسه اين فيلم ديدن دوباره ي فيلم هست. 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ toy story 1و 2 و3 شه دیدم امروز دوباره 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مسافر...از شبکه 4 دیدم... در مورد روح و عقوبت گناه ها بود... خوشم اومد از فیلمش 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من هر روز بخاطر نینیمون دارم کارتون میبینم بامزی و صاعقه و تام و جری و...... دیگه وقت نمیشه فیلم دید دردسر شیرین 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ Immortal Beloved خیلی قشنگ بود درباره بتهوون بود The genius behind the music. The madness behind the man. The untold love story of Ludwig von Beethoven . 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جدایی نادر از سیمین که حالم به هم خورد از فیلمش! 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جدایی نادر از سیمین که حالم به هم خورد از فیلمش! چرآ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جدایی نادر از سیمین.یک شاهکار به تمام معنا.بی نظیر 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ دیشب مرد عنکبوتی (n) امشب هری پاتر 5 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ قسمت 24 سريال آمريكايي 24 رو نگاه كردم 4 لینک به دیدگاه
sepide16 364 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ آخرین فیلم نفوذی بود... آقای جعفری و خانوم مقانلو از جمله بازیگرای اصلیش بودن... 3 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ نفوذی بد نبود ! ارزش دیدن رو داشت 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده