AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ نگاه كن كه غم درون ديده ام چگونه قطره قطره آب مي شود چگونه سايه سياه سركشم اسير دست آفتاب مي شود 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ ای بی وفا رسم وفا از غم نیاموزی چرا غم با همه بیگانگی هر شب به من سر میزند 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ چنین است رسم سرای درشت گهی پشت به زین و گهی زین به پشت 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ چنین است رسم سرای درشتگهی پشت به زین و گهی زین به پشت وقتی نگاهی رسم بود از چشم سنگین دل بتان آن رسم هم منسوخ شد در عهد استغنای تو وحشی 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ مرا چشمی ست خون افشان ز دست آن کمان ابرو جهان پر فتنه خواهد شد از آن چشم و از آن ابرو 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ در نمازم خم ابروي تو با ياد آمد حالتي رفت كه محراب به فرياد آمد 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ چه محرابی است از دل با صفاتر چه قندیلی است از جان روشناتر لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ مگر چشمان ساقی بشکند امشب خمارم را مگر شوید شراب لطف او از دل غبارم را لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود واندل که با خود داشتم با دلستانم میرود 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ دل و دينم دل و دينم ببرده ست بر و دوشش بر و دوشش بر و دوش لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ دل و دین و عقل و هوشم همه را به آب دادی زکدام باده ساقی به من خراب دادی 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ تا فضل و عقل بيني بي معرفت نشيني يك نكته ات بگويم خود را مبين كه رستي 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ زان یار دلنوازم شکریست با شکایت گر نکته دان عشقی بشنو تو این حکایت 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ يار دلدار من ار قلب بدينسان شكند ببرد زود به جانداري خود پادشهش 1 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ يار دلدار من ار قلب بدينسان شكند ببرد زود به جانداري خود پادشهش در ره کعبهی وصل تو ز پا ننشینیم گرچه در پا شکند خار مغیلان ما را عبید 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ تا نرود قوت بازوی تو نشکند ایام، ترازوی تو آسمان... 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه ی فال بنام من دیوانه زدند خاک 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ به خاک پای عزیزت نشکستم ز من بریدی و با هیچکس نپوستم 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ آفتاب مهربانی، سایه ی تو بر سر من ای که در پای تو پیچید ساقه ی نیلوفر من 1 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ آفتاب مهربانی، سایه ی تو بر سر منای که در پای تو پیچید ساقه ی نیلوفر من چو نیلوفر از این سودای باطل نمیدانم چه خواهی کرد حاصل وحشی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده