ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ امشب به بر من است آن مایه ی ناز یارب تو کلید صبح در چاه انداز 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ امشب به بر من است آن مایه ی نازیارب تو کلید صبح در چاه انداز آن شب قدری که گویند اهل خلوت امشب است یا رب این تأثیر دولت در کدامین کوکب است 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی آن شب قدر که این تازه براتم دادند 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ مبارك بادت اين سال و همه سال همايون بادت اين روز و همه روز 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ مبارك بادت اين سال و همه سال همايون بادت اين روز و همه روز نه هفت هزار ساله شادی جهان این محنت هفت روزه غم میارزد 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ سالها دل طلب جام جم از ما میکرد انچه میخواست زبیگانه تمنا میکرد 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ هر کس به تمنای کسی غرق نیاز است هر کس به سوی قبله ی خود رو به نماز است 2 لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ در هر سحری با تو گویم همی راز بردرگه تو همی کنم عرض نیاز 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ در سنبلش آویختم از روی نیاز گفتم من سودازده را کار بساز لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ شد ز غمت خانه ی سودا دلم در طلبت رفت به هر جا دلم لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ شد ز غمت خانه ی سودا دلمدر طلبت رفت به هر جا دلم امشب ز غمت میان خون خواهم خفت وز بستر عافیت برون خواهم خفت 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عافیت خواهی نظر در منظر خوبان مکن ور کنی بدرود کن خواب و قرار خویش را 3 لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ماییم ز خوبان به نگاهی خرسند وز خرمن دیگران به کاهی خرسند از جانبان دوستان بیادی خوشدل وز راهروان به گرد راهی خوشدل 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا گفتی از گیتی وفا جویم، مجوی کز تو و او ما همین جستیم نیست خاقانی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گفتی از گیتی وفا جویم، مجوی کز تو و او ما همین جستیم نیست خاقانی وفا نکردی و کردم ؛ جفا ندیدی و دیدم شکستی و نشکستم؛ بریدی و نبریدم لینک به دیدگاه
Nima32 196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کنیم و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کشیم و خوش باشیم که در طریقت ما کافریست رنجیدن 1 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای گل تازه که بویی ز وفا نیست ترا خبر از سرزنش خار جفا نیست ترا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وفایی نیست در گل ها منال ای بلبل مسکین کز ین گل ها پس از ما هم فراوان روید از گل ها لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ره گریز نبسته است هیچ کس بر من اسیر بند گران وفای خویشتنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده