AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ آبان، ۱۳۹۰ زبان ناطقه در وصف شوق ما لال است چه جاي كلك بريده زبان بيهُده گوست 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آبان، ۱۳۹۰ قلم را ان زبان نبود که سر عشق گوید باز ورای حد تقریر است شرح ارزو مندی 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آبان، ۱۳۹۰ از صداي سخن عشق نديدم خوشتر يادگاري كه در اين گنبد دوار بماند 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آبان، ۱۳۹۰ اصل بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است تربیت نا اهل را چون گردکان بر گنبد است 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آبان، ۱۳۹۰ نام نيكو گر بماند زآدمي به كزو ماند سراي زرنگار 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ آذر، ۱۳۹۰ چنین است رسم سرای درشت گهی پشت زین و گهی زین به پشت 1 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ آذر، ۱۳۹۰ Himmler گفته است: چنین است رسم سرای درشت گهی پشت زین و گهی زین به پشت هم دانه امید به خرمن ماند هم باغ و سرای بی تو و من ماند سیم و زر خویش از درمی تا بجوی با دوست بخور گر نه بدشمن ماند خیام دانه ... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ آذر، ۱۳۹۰ دل را چو انار ترش و شيرين / خون بسته و دانه دانه ديدم زهر عالم همه عسل شد / تا شهد تو در ميانه ديدم 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ آذر، ۱۳۹۰ خورشید حمل ,رویت دریای عسل, خویت هر زره زخورشیدت صاحب عملی گشته مولوی 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ آذر، ۱۳۹۰ عشق دريايي كرانه ناپديد كي توان كردن شنا اي هوشمند 2 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آذر، ۱۳۹۰ AFARIN گفته است: عشق دريايي كرانه ناپديدكي توان كردن شنا اي هوشمند نصیب از عمر دنیا نقد وقتست مباش ای هوشمند از بی نصیبان سعدی 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آذر، ۱۳۹۰ من كه امروزم بهشت نقد حاصل ميشود وعده فرداي زاهد را چرا باور كنم؟ (حافظ) 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آذر، ۱۳۹۰ چو فردا بر اید بلند افتاب من و گرز و میدان و افراسیاب فردوسی 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آذر، ۱۳۹۰ اي آفتاب خوبان مي جوشد اندرونم يك ساعتم بگنجان در سايه عنايت 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ آذر، ۱۳۹۰ سخره ی او افتاب سغبه ی او مشتری بنده او اسمان چاکر او روزگار خاقانی 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ آذر، ۱۳۹۰ روزگار چون گرگ پیری پر بلاست طعمه اش واماندگان از گله هاست 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ آذر، ۱۳۹۰ گر ز سگ طبعی کند با تو بره گرگ اشتی ان هم ازروباه بازی دان که ان شیر نر است 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ آذر، ۱۳۹۰ چون چرخ به كام يك خردمند نگشت خواهي تو فلك هفت شمر خواهي هشت چون بايد مرد و آرزوها همه هشت چه مور خورد به گور و چه گرگ به دشت 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ آذر، ۱۳۹۰ زسم ستوران در ان پهندشت زمین گشت شش اسمان گشت هشت 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۹۰ هر کچا هستم باشم اسمان مال من است 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده