sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ محبت را آشفته بازاری ست در این دنیا.... که از دست فروشش تا مغازه دار....همه پی منافع خودند.... البته این میان هستند کسانی که سود منصفانه می گیرند... 7 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ بگذار احساس کنم برای خاطر من آمده ای بگذار سایه ات را روی در اتاقم کنار رخت آویز بی سامانم احساس کنم بگذار آرزو کنم در را به صدا در آورده ای ... 6 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ لــــــــحظه های ســــکوتم؛ پـــــر هیاهــــــــــو ترین دقــــایق زندگیم هستند مــــــملو از آنــــــچـــه مــــی خواهم بـــــــــــــــگویم ونــــــــــــمی گـــــویم. . . 8 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ سر به هوا نیستم اما همیشه چشم به آسمان دارم حال عجیبی ست دیدن همان آسمان که شاید تو دقایقی پیش به آن نگاه کرده ای . . . 7 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ بی تو دلم می گیرد و با خودم می گویم کاش آن یک بار که دیدمت گفته بودم که بی تو گاه دلم می گیرد که بی تو گاه زندگی سخت می شود که بی تو گاه هوای بودنت دیوانه ام می کند اما نمی گفتم که این «گاه» ها گهگاه تمامِ روز و شب من می شوند آن وقت بغض راه گلویم را می گیرد درست مثل همین روزها ... 4 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ و من از تمام آسمان يك باران را می خواهم و از تمام زمین یک خیابان را و از تمام تو یک دست که قفل شود در دست من ....! 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ هنوز هم وقتی باران می آید تنم را به قطرات باران می سپارم می گویند باران رساناست شاید دستهای من را هم به دستهای تو برساند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ دنیا را گشتم و گشتم و گشتم..... پیدا نکردم عاقبت آن چه که در ظاهر آن را می جستم... در دل بود.... وقتی فهمیدم که گرفت.... و دست بر سینه بردم... 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ دل آرام را بی تاب می کنی، دل بی تاب را آرام! آخرش نگفتی تو دردی یا درمان؟!! 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ تـــــــو صـــــادقانـــه دروغ بـــگــو مـــن عــــاشقانـــه کـــاری خواهم کــرد "مـــــاه" همیشه پشت ابر بماند!! 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ نقــّـــــــــاشِ خــــوبی نــــبودم… اما ایـــــــــــــن روزها… به لطـــــــــــفِ تــــــــــو… انـــتظــــــار را دیـــــــــــدنی میکـــــِـــــــشـَـم….!!!! 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ مهر از آنِ دل است...ولی آیینه اش چشمان است... ولی آیا آنکه سوی چشم ندارد..بی مهر است؟... گاهی برهان خلف هم گیر می کند در دل و مهر.... 5 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ اینجا زمین است.ساعت به وقت انسانیت خواب است. دل عجب موجود سخت جانی است.هزار بار تنگ میشود. میشکند.میسوزد.می میرد.و باز هم می تپد. می تپد برای آنکه هزار بار تنگش کرد.شکستش.سوزاندش.و تا پای مرگ کشاندش... !!!! 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ آنقدر از خوبیهایش پیش این و آن تعریف کرده بودم که وقتی میپرسن کجاست ؟؟؟ شرم دارم که بگویم تنهایم گذاشت ...... 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ همه دوست دارند که به بهشت بروند ولی هیچ کس دوست ندارد که بمیرد ..... 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ بهار است و هوا پرشده از "دوستت دارم" هايی كه به دست بادها سپرده ام، كاش پنجره ات بازباشد... 1 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ مهتاب به دیدارم می آیدحتی اگر خسته باشد... 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ از با تو بودن . دل برایم عادتی ساخت / که هرگز بی تو بودن را باور ندارم 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ خنده های تـــو آرزوهـــای مـن انـد بخــند تا برآورده شوند . . . 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ تــــــــــو... بهتـــــــــرین ... اتفـــــــــــاق زنـــــــــــد گــــــــی مـــــــــن ... هستـــــــــی ... حتـــــــــــــــی .. اگــــــــــــــــر نیفتــــــــــــــــــی...!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده