shirin.agro 6340 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 عاشق شدن چیز ساده ایست ... مهم عاشق ماندن است، بی انتها ... بی زوال ... تا ابد ... بی منت ... 11
shirin.agro 6340 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 آرام میروم آنچنان آرام که ندانی کی رفته ام اما وقتی جای خالیه مرا ببینی آنچنان سخت رفته ام که تمام عمر زمان رفتنم را فراموش نکنی.....! 10
shirin.agro 6340 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 همین که بیایی و از کنارم رَد شوی کافیست، مــــــرا به آرامش میرساند اصطـــکاکِ ســــــــــــایه هایمان...!! 11
shirin.agro 6340 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 به سراغ من اگر میایی تند و آهسته چه فرقی دارد؟؟؟ توبه هرجور که دلت خواست بیا.... مثل سهراب دگر جنس تنهایی من چینی نیست که ترک بردارد! دگر از سنگ شده چینی نازک تنهایی من... 9
shirin.agro 6340 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 امروز با هم بودن را تجربه می کنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را، پس امروز را بیا زیبا زندگی کنیم، به حرمت خاطرات فردا! 9
shirin.agro 6340 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 واژه ها ... قـــــد نمی دهند ... ارتفاع دلـــــتنگی ام را ... من فقط ... سایه ی نبودن تو را ... بر سر شعـــــر ... مستدام می کنم ... 10
shirin.agro 6340 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 نوارنده نیستم . . . اما . . . چه عاشقانه می زند دلم وقتی کوک می کنی مرا با مضرابِ نفس هایت !!! 10
*mini* 37778 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 وضو میگیرم با حُرم نفس هایت تا به هنگام عبادتِ عشق معطر باشم و میخوانم کتاب مهربانی را تا بیاموزم ابراز مهر و محبت را و یاد دهم چگونه عاشق بودن و عاشق ماندن را.... 9
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 گاهی وقتا انقدر به يكی خوبی مي كنی كه ديگه فكر مي كنه اين مهربونيا وظيفته... اونوقته كه يه چيزی ته دلت مي شكنه... انقدر جواب مهربونياتو با نامهربونی ميده... و انقدر احساس و فكر و قلبتو به بازی می گيره.. ... كه كم كم حس تو هم عوض ميشه... دوباره غرورت واست مهم ميشه.... ديگه حاضر نيستي به خاطرش غرورتو بشکنی.. ديگه با نگاه كردن به چشاش دلت هری نمی ريزه.. 8
bpcom 10070 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 من هنوز از پی چشمان قشنگت مستم گفتم بنویسم که بدونی به یادت هست 3
کهربا 18089 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 کاش می دانستی که نگاهت که صدایت که کلامت به من خسته و آشفته خیال زندگی می بخشد به کجا می نگری ! 6
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 دنیا را ببین ......بچه بودیم از آسمان باران می امد، بزرگ شده ام ازچشمهایمان می آید. بچه بودیم درد ودل را با هزار ناله میگفتیم، همه میفهمیدند بزرگ شده ایم ،درد و دل را به صدزبان میگوییم ، اما هیچ کسی نمیفهمد ..... 4
shirin.agro 6340 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کسی باش که عمری با تو بودن، یک لحظه، و لحظه ای بی تو بودن، یک عمر باشد . 4
shirin.agro 6340 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 نیمه ی شب .. به آسمان می نگری!.. چه زیباست؟ نگاه ماه به ماه! 3
کهربا 18089 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 من همان اندازه دلواپس شادمانی تو ام که تو دلواپس شادمانی من ... اگر تو خاطری آسوده نداشته باشی من هم آسوده خاطر نخواهم بود . "جبران خلیل جبران در دفتر یادداشت های ماری هاسکل ۲۷ مه ۱۹۲۳ " 3
*Polaris* 19606 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 مرا به ذهنت بسپار نه به دلت من از گم شدن در جاهای شلوغ می ترسم ...! 4
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 چرا این گونه است؟ نمی دانم چرا این گونه است وقتی نگاه عاشق کسی به توست میبینی اما دلت بسته به مهر دیگری است بی اعتنا می گذری و عاشقانه به کسی مینگری که دلش پیش تو نیست... 3
*mishi* 11920 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 حرفش را ساده گفت: من لایق تو نیستم!!! اما نمیدانم خواست لیاقتم را به من یادآوری کند یا خیانت خودش را توجیه....! 2
*mishi* 11920 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 چه جالب ناز را ميکشيم آه را مي کشيم انتظار را مي کشیم فرياد را مي کشیم درد را مي کشیم ولي بعد از اين همه سال آنقدر نقاش خوبي نشده ايم که بتوانيم دست بکشيم 3
bpcom 10070 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 ما زهر صاحب دلی یک رسته فن آموختیم عشق از لیلی و صبر از کوه کن آموختیم گریه از مرغ سحر ، خود سوزی از پروانه ها صد سرا ویران شد تا ساختن آموختیم 4
ارسال های توصیه شده