هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ پایین خوبه ایشاله به زودی میاید می بینید 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ پایین خوبه ایشاله به زودی میاید می بینید نه چاکرم سلام برسون ما که اون ورا نمیایم... سلام به بروبچ برسون ______________________________ حالا جدا از شوجی: پرسپولیس توی خط دفاعی نابوده.... ضمن اینکه یه جورایی میشه فهمید که بدنسازی خوبی هم نداشتند... بدن ها از دقیقه 70 به بعد افت میکنه... ولی برعکسش استقلال واقعا" بدنسازی های خیلی خوبی رو انجام داده در چند سال گذشته... فکر کن در هفته سوم لیگ با این قدرت بازی کردن خیلی سخته.. با توجه به فشار تمرینات نزدیک به شروع فصل. مدعی اصلی قهرمانی به نظر من استقلال و بعدشم ذوب آهن و تراکتور 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ نه چاکرمسلام برسون ما که اون ورا نمیایم... سلام به بروبچ برسون ______________________________ حالا جدا از شوجی: پرسپولیس توی خط دفاعی نابوده.... ضمن اینکه یه جورایی میشه فهمید که بدنسازی خوبی هم نداشتند... بدن ها از دقیقه 70 به بعد افت میکنه... ولی برعکسش استقلال واقعا" بدنسازی های خیلی خوبی رو انجام داده در چند سال گذشته... فکر کن در هفته سوم لیگ با این قدرت بازی کردن خیلی سخته.. با توجه به فشار تمرینات نزدیک به شروع فصل. مدعی اصلی قهرمانی به نظر من استقلال و بعدشم ذوب آهن و تراکتور اتفاقا بچه ها می خوان از نزدیک ببیننتون شوجی خودش شوخیه!!!! لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا بچه ها می خوان از نزدیک ببیننتون شوجی خودش شوخیه!!!! حالا شوخی نه بگو سعادت دیدن ما رو ندارید 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ میگم شما استقلالیا بیاین ورزشگاه استیلی رو تشویق کنین واسه ما که کاری نکرده حداقل واسه شما تو دربی جبران کنه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ میگم شما استقلالیا بیاین ورزشگاه استیلی رو تشویق کنین واسه ما که کاری نکرده حداقل واسه شما تو دربی جبران کنه خوشم میاد استیلی و مایلی کلنگ و کاشانی تشویق نشده طرف ما هستند 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ من پرسپولیسیم ولی به نظر من فوتبالمون افتضاح شده همش سیاست 2شنبه بارسا و رئال رو ببینید حالشو ببرید 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ من پرسپولیسیم ولی به نظر من فوتبالمون افتضاح شده همش سیاست 2شنبه بارسا و رئال رو ببینید حالشو ببرید بابای من هم پرسپولیسیه.. امروز داشتم باهاش میحرفیدم میگفت خیلی خوشم میاد پرسپولیس نتیجه نگیره تا این گروه سیاسی رو بندازند بیرون فوتبالیا بیان سرکار!! واقعا" هم همینطوریه... کاشانی از اون حزب اللهی های کودنه... مایلی کلنگ هم از اون بدتر.... اینا فقط برای اهداف کثیفشون پرسپولیس رو نابود کرده اند و خلاص.... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بازی رئال و بارسا به احتمال خیلی زیاد خیلی خیلی هیجانی تر از همیشه باشه... بخاطر انگیزه های اول فصله که ثابت کنند من امسال بهترینم!!! من از همین الان خودم رو گرم میکنم تا فردا شب ساعت 12:30 2 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان پرسپولیسی یه عکس براتون میزارم که حالشو ببرین:ws17: 1 لینک به دیدگاه
iranian proud 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ کبوتر نگران باش که شاهین آمد. من از بین تیم های مطرح شده پرسپولیسی هستم ولی انصافا جای شاهین بوشهر اینجا خالیه 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ خوشم میاد که همیجه پیروزی اوله :a030::a030::a030::a030: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ خوشم میاد که همیجه پیروزی اوله آره.. همیشه اوله ولی این دفعه دومه البته از آخر 1 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ آره..همیشه اوله ولی این دفعه دومه البته از آخر عزیزم من هنوز سه فصل پیش یادم نرفته ها است ققلال همین جاها بودااا .ضمنا پرسپولیس هنوز دسته 3 نرفته ها!!! 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ عزیزم من هنوز سه فصل پیش یادم نرفته ها است ققلال همین جاها بودااا .ضمنا پرسپولیس هنوز دسته 3 نرفته ها!!! بیخی بابا!!! بزار خوش باشن که ما از آخر دومیم :a030::a030: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ عزیزم من هنوز سه فصل پیش یادم نرفته ها است ققلال همین جاها بودااا .ضمنا پرسپولیس هنوز دسته 3 نرفته ها!!! چه حالب من هم یادم نرفته همیشه خدا یادمه هر موقع شما کم میارید اون دسته 2 رو میگید!!! یعنی الان شما خیلی خوشحالید که استقلال خواست بره دسته 3 تا چند سال پیش نهم شد؟؟؟ الان رو بچسب که از ناراحتی نمیدونید کی رو مقصر کنید اگه یادت باشه پرسپولیس یه بار به بهانه جام باشگاه های آسیا از لیگ انصراف داد.. آخر جدول بود... 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ببین داداش هفته سومه.بد بازی کرده تو این سه تا بازی اما زیاد خوشحال نشید درست میشه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ببین داداش هفته سومه.بد بازی کرده تو این سه تا بازی اما زیاد خوشحال نشید درست میشه ما خوشحال نیستیم که داداش شما خیلی ناراحتید!! 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ تیم شما بنز تیم ما ژیان خوووبه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده