Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 آبان، 2011 پایین خوبه ایشاله به زودی میاید می بینید نه چاکرم سلام برسون ما که اون ورا نمیایم... سلام به بروبچ برسون ______________________________ حالا جدا از شوجی: پرسپولیس توی خط دفاعی نابوده.... ضمن اینکه یه جورایی میشه فهمید که بدنسازی خوبی هم نداشتند... بدن ها از دقیقه 70 به بعد افت میکنه... ولی برعکسش استقلال واقعا" بدنسازی های خیلی خوبی رو انجام داده در چند سال گذشته... فکر کن در هفته سوم لیگ با این قدرت بازی کردن خیلی سخته.. با توجه به فشار تمرینات نزدیک به شروع فصل. مدعی اصلی قهرمانی به نظر من استقلال و بعدشم ذوب آهن و تراکتور 3
هادی ناصح 18856 سازنده ارسال شده در 13 آبان، 2011 نه چاکرمسلام برسون ما که اون ورا نمیایم... سلام به بروبچ برسون ______________________________ حالا جدا از شوجی: پرسپولیس توی خط دفاعی نابوده.... ضمن اینکه یه جورایی میشه فهمید که بدنسازی خوبی هم نداشتند... بدن ها از دقیقه 70 به بعد افت میکنه... ولی برعکسش استقلال واقعا" بدنسازی های خیلی خوبی رو انجام داده در چند سال گذشته... فکر کن در هفته سوم لیگ با این قدرت بازی کردن خیلی سخته.. با توجه به فشار تمرینات نزدیک به شروع فصل. مدعی اصلی قهرمانی به نظر من استقلال و بعدشم ذوب آهن و تراکتور اتفاقا بچه ها می خوان از نزدیک ببیننتون شوجی خودش شوخیه!!!!
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 آبان، 2011 اتفاقا بچه ها می خوان از نزدیک ببیننتون شوجی خودش شوخیه!!!! حالا شوخی نه بگو سعادت دیدن ما رو ندارید 1
هادی ناصح 18856 سازنده ارسال شده در 13 آبان، 2011 میگم شما استقلالیا بیاین ورزشگاه استیلی رو تشویق کنین واسه ما که کاری نکرده حداقل واسه شما تو دربی جبران کنه 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 آبان، 2011 میگم شما استقلالیا بیاین ورزشگاه استیلی رو تشویق کنین واسه ما که کاری نکرده حداقل واسه شما تو دربی جبران کنه خوشم میاد استیلی و مایلی کلنگ و کاشانی تشویق نشده طرف ما هستند 1
هادی ناصح 18856 سازنده ارسال شده در 13 آبان، 2011 من پرسپولیسیم ولی به نظر من فوتبالمون افتضاح شده همش سیاست 2شنبه بارسا و رئال رو ببینید حالشو ببرید 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 آبان، 2011 من پرسپولیسیم ولی به نظر من فوتبالمون افتضاح شده همش سیاست 2شنبه بارسا و رئال رو ببینید حالشو ببرید بابای من هم پرسپولیسیه.. امروز داشتم باهاش میحرفیدم میگفت خیلی خوشم میاد پرسپولیس نتیجه نگیره تا این گروه سیاسی رو بندازند بیرون فوتبالیا بیان سرکار!! واقعا" هم همینطوریه... کاشانی از اون حزب اللهی های کودنه... مایلی کلنگ هم از اون بدتر.... اینا فقط برای اهداف کثیفشون پرسپولیس رو نابود کرده اند و خلاص.... 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 آبان، 2011 بازی رئال و بارسا به احتمال خیلی زیاد خیلی خیلی هیجانی تر از همیشه باشه... بخاطر انگیزه های اول فصله که ثابت کنند من امسال بهترینم!!! من از همین الان خودم رو گرم میکنم تا فردا شب ساعت 12:30 2
hosseinn-p 245 ارسال شده در 14 آبان، 2011 دوستان پرسپولیسی یه عکس براتون میزارم که حالشو ببرین:ws17: 1
iranian proud 63 ارسال شده در 15 آبان، 2011 کبوتر نگران باش که شاهین آمد. من از بین تیم های مطرح شده پرسپولیسی هستم ولی انصافا جای شاهین بوشهر اینجا خالیه 2
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 15 آبان، 2011 خوشم میاد که همیجه پیروزی اوله :a030::a030::a030::a030: 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 آبان، 2011 خوشم میاد که همیجه پیروزی اوله آره.. همیشه اوله ولی این دفعه دومه البته از آخر 1
m.sarmast 1494 ارسال شده در 15 آبان، 2011 آره..همیشه اوله ولی این دفعه دومه البته از آخر عزیزم من هنوز سه فصل پیش یادم نرفته ها است ققلال همین جاها بودااا .ضمنا پرسپولیس هنوز دسته 3 نرفته ها!!! 2
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 15 آبان، 2011 عزیزم من هنوز سه فصل پیش یادم نرفته ها است ققلال همین جاها بودااا .ضمنا پرسپولیس هنوز دسته 3 نرفته ها!!! بیخی بابا!!! بزار خوش باشن که ما از آخر دومیم :a030::a030: 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 آبان، 2011 عزیزم من هنوز سه فصل پیش یادم نرفته ها است ققلال همین جاها بودااا .ضمنا پرسپولیس هنوز دسته 3 نرفته ها!!! چه حالب من هم یادم نرفته همیشه خدا یادمه هر موقع شما کم میارید اون دسته 2 رو میگید!!! یعنی الان شما خیلی خوشحالید که استقلال خواست بره دسته 3 تا چند سال پیش نهم شد؟؟؟ الان رو بچسب که از ناراحتی نمیدونید کی رو مقصر کنید اگه یادت باشه پرسپولیس یه بار به بهانه جام باشگاه های آسیا از لیگ انصراف داد.. آخر جدول بود... 1
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 15 آبان، 2011 ببین داداش هفته سومه.بد بازی کرده تو این سه تا بازی اما زیاد خوشحال نشید درست میشه 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 آبان، 2011 ببین داداش هفته سومه.بد بازی کرده تو این سه تا بازی اما زیاد خوشحال نشید درست میشه ما خوشحال نیستیم که داداش شما خیلی ناراحتید!! 2
ارسالهای توصیه شده