هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ دوستان گل نواندیش لطفا بگید که طرفدار کدام تیم باشگاهی در لیگ برتر هستین؟دلیل انتخاب خودتون رو هم بگین؟ موفق و شاد باشید 15 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ من خودم طرفدار پرسپولیس هستم و از بچگی عاشق رنگ قرمز بودم....... 7 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ همشون در پیت و مزخرف و ضایع و مایه خجالت بی ابرویی هستن.....:girl_in_dreams: فقط خارجیااااااااااااااا ....... ایرانیو رو باید بذاری دمه کوزه ابشو بخوری...... 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ خوب اون که بله ولی چه کنیم که همشون تیم های کشور خودمونن درسته بازیشون در حد حرفه ای نیست ولی خوب دیگه...... شما نظرت توی کدوم تیمه؟ 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ من از ابی خوشم میاد ولی نظرم کلا همونه که گفتم.....:girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ اینطور که امار میگه پرسپولیس البته من استقلالیم 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ ممنونم دوستان از نظراتی که دادین بقیه دوستان هم اگر نظراتشون رو بدن ممنون میشم می خوام بدونم طرفدارای کدوم تیم بیشتر هست. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ این نظرسنجی پرطرفدارترین تیم تکراری شده و تو هر نظرسنجی رسمی و غیررسمی پرسپولیس بیشترین طرفدارا رو داشته. دیگه نظرسنجی بزرگتر از نظرسنجی برنامه 90 که نمیشه که 65درصد پرسپولیسی هستن. 10 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ این نظرسنجی پرطرفدارترین تیم تکراری شده و تو هر نظرسنجی رسمی و غیررسمی پرسپولیس بیشترین طرفدارا رو داشته.دیگه نظرسنجی بزرگتر از نظرسنجی برنامه 90 که نمیشه که 65درصد پرسپولیسی هستن. فقط تراکتور.....:w16: 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ فعلا که پرسپولیس بیشترین رای رو داره فعلا که تراختور هفتم جدوله 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ فعلا که پرسپولیس بیشترین رای رو دارهفعلا که تراختور هفتم جدوله عیب نداره فعلا گفتیم شما ها اول باشین دلمون به حالتون سوخت انشالله حداقل یه سهمیه آسیا رو حتما این لیگ می گیریم 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ ایشاله ما که از خدامونه شما سهمیه بگیرین مخصوصا امسال که سهمیمون میشه 4 تا ایشاله که ذوب آهن قهرمان جام باشگاها میشه آخه مشکل اینه که ما اگر بریم اول جدول دیگه کسی نمی تونه بیاد اول جدول واسه همین میگم زیادی دلتونو خوش نکنید به اون بالا ها همون جا رو هم که دارین(هفتمی) سفت بچسبید 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ پرسپولیــــــــــــــس ... :w330: 6 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ هیچ تیمی.... بیخودم خودتون و الاف نکنین... ایران تو فوتبال هیچوقت به جایی نخواهد رسید.... 6 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ پرسپولیــــــــــــــس ... :w330: پرسپوبیس امروز پرررررررررررررررررررررررررر پرررررررررررررررررررررر شد 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ پرسپوبیس امروز پرررررررررررررررررررررررررر پرررررررررررررررررررررر شد :w00: پرپر نشد ... داشت به تیم مقابل امید میداد ... پرسپولیــــــــــــــس ... :w330: 5 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ :w00: پرپر نشد ... داشت به تیم مقابل امید میداد ... پرسپولیــــــــــــــس ... :w330: شنبه هم تراکتور پر پرتوووون رو له می کنه تبریز .....:w330: 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ خوشم میاد تیمای اصفهانی همش اول دوم هستن.... سپاهان و ذوب آهن...:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ خوشم میاد تیمای اصفهانی همش اول دوم هستن....سپاهان و ذوب آهن...:icon_gol: شماااا ها رو ه میاریم پایین ..فقط امسال بود ....یعنی قانون مافیای فئتبال ایرانهووویه تیم شهرستانی حداکثر 2 سال باید تو اوج بشه مثل فجر سپاسی شیراز یه زمانی تو اوج بود بعده دوسالوووالان دسته یک هستش....سپاهان و ذوب آهن هم همینطور...... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده