hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ قابل توجه استقلالی های سوراخ: اگر پرسپولیس عشق من یک صدم خر شانسی شما رو داشت الان قهرمان جهان هم شده بودیم 4 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ قابل توجه استقلالی های سوراخ:اگر پرسپولیس عشق من یک صدم خر شانسی شما رو داشت الان قهرمان جهان هم شده بودیم آخی نازییییییییی میگما اینقده وضعتون خرابه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:4chsmu1:/دلم سوخت آره خب همه چی به شانس برمیگرده احیانا به چیزای دیگه:girl_yes2: 8 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ شما خودت بازی داماش رو نگاه کن!!! گلتون مثلا خیلی رو تاکتیک بووود؟ تا حالا دیدی 2 بار پشت هم توپ بخوره به تیر؟؟ 4 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ شما خودت بازی داماش رو نگاه کن!!!گلتون مثلا خیلی رو تاکتیک بووود؟ تا حالا دیدی 2 بار پشت هم توپ بخوره به تیر؟؟ آهان 1سوال فنی برام یهووووووو پیش اومد: خوردن 2بار توپ به تیر دروازه شانسی تره یا زدن گل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ این قرمزا که ارزش کل کل ندارن وقتی تماشاگراشون از الان پدر مدیر عامل و مربی رو در آوردن دیگه لازم نیست ما بهشون بگیم که تیمشون خیلی گنده 4 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ شما خودت بازی داماش رو نگاه کن!!!گلتون مثلا خیلی رو تاکتیک بووود؟ تا حالا دیدی 2 بار پشت هم توپ بخوره به تیر؟؟ دیگه شما حرف از تاکتیک نزنید که دل همه رو از خنده به درد میارین تاکتیک!!!!!! آخه اگه علی کریمی رو هم نداشتین که همون یه مساوی هم گیرتون نمیومد تازه استقلال 2 روز قبل از لیگ تیمش کامل شده ولی با همین تیم ناقص که 3 4 تا از بازیکنای اصلیش نیستن و چند تا هم مصدوم داره ببین چه باحال میبره 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ شما خودت بازی داماش رو نگاه کن!!!گلتون مثلا خیلی رو تاکتیک بووود؟ تا حالا دیدی 2 بار پشت هم توپ بخوره به تیر؟؟ حمید جان... اگه واقعا" فوتبالی باشی این حرف رو نباید میزدی!!! خودت باید بدونی که شرایط بدنسازی یعنی چی؟؟؟ 5-6 هفته اول همه تیم ها فقط و فقط نتیجه میخوان.. تا تیم از اون فشار خستگی بدنسازی خارج بشه... تیم استقلال هم در چند سال اخیر یکی از بهترین تیم ها در بدنسازی بوده و هست... این تیم همیشه تا آخر لیگ خیلی بدن های مناسبی داره... این رو همه کارشناسا میگن... پس خستگی و این چیزا خیلی تاثیر داره... از هفته 7 به بعد بازی استقلال رو تماشا کن و حال کن... 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ ضمن اینکه استقلال داره بدون چند بازیکن مصدوم و اصلی ارنج میکنه..... مطمئنا" استقلال مدعی اصلی لیگ امساله 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ این فصل آره اما واقعا پارسال 6 امتیازی که از پرسپولیس گرفت الکی بووود.خدایی شانس داره.البته نوش جونش.فقط امیدوارم یه ذره از این شانسا هم تیم ما داشته باشه. در رابطه با کار تماشاگرا هم من کاملا مخالفم که از هفته اول اعتراض میکنند.حداقل 5 6 هفته باید وقت بدیم بهشون 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ این فصل آره اما واقعا پارسال 6 امتیازی که از پرسپولیس گرفت الکی بووود.خدایی شانس داره.البته نوش جونش.فقط امیدوارم یه ذره از این شانسا هم تیم ما داشته باشه.در رابطه با کار تماشاگرا هم من کاملا مخالفم که از هفته اول اعتراض میکنند.حداقل 5 6 هفته باید وقت بدیم بهشون داربی که شرایط خاص خودش رو داره... تا حالا شده با کامپیوتر فوتبال بازی کنی و مثلا" بازی فینال باشه و بازی 1-0 به نفع تو باشه... مثلا تیم تو بارسا باشه و اون یکی منچستر... چیکار میکنی؟؟؟ حمله میکنی؟؟ دفاع میکنی؟؟؟ زیر توپ میزنی؟؟ پاسکاری میکنی؟؟؟ مطمئنا" هرکاری میکنی که بازی 1-0 برده رو از دست ندی... ممکنه همه اون کارهای بالا رو با هم انجام بدی... ولی مطمئنا" به تنهایی حمله نمیکنی.... این هم همینه بازی داربی بسیار خطریه... 3 امتیاز داره که 100 تا میارزه همه میگن اخلاق مهمتره... نمیدونم نتیجه ملاک نیست.... مردانگی.. این حرفا کشکه هنوز اون 6-0 برد پرسپولیس رو میگن.. کی گفته نتیجه مهم نیست؟؟ 10 سال دیگه هم میگن استقلال توی 1 فصل 2 بار پرسپولیس رو برد.. نمیگن که استقلال بازی رو بست و نذاشت پرسپولیس بازی کنه... 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ قبول دارم داربی شرایط خاص خودش رو داره.منظورم شان داشتن استقلال بووود دوست من. 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ قبول دارم داربی شرایط خاص خودش رو داره.منظورم شان داشتن استقلال بووود دوست من. شانس که حرف اول رو میزنه توی فوتبال اگه سر آرش به اون توپ ها میخورد!!! اگه آرش پاهاش دعوا نمیکردند!! اگه آرش تک به تک ها رو از دست نده!! اگه داور روی فرهاد پنالتی رو میگرفت!!! و خیلی های دیگه 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ بله اما خوب زیادی خوش بینی شما! اگه 2 تا تیر داماش گل میشد اگه پاس اشتباه نمیداد بازیکن داماش اگه رحمتی اینقدر قشنگ عمل نمیکرد و ..... 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ بله اما خوب زیادی خوش بینی شما!اگه 2 تا تیر داماش گل میشد اگه پاس اشتباه نمیداد بازیکن داماش اگه رحمتی اینقدر قشنگ عمل نمیکرد و ..... من هم گفتم که : شانس مهمترینه... در دنیای ولقعی شانس اصلیترین قضیه است... اونا شانس آوردند.. استقلال هم شانس آورد پرسپولیس هم شانس آورد که بیشتر نخورد 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ آقا اینقدر الکی بحث نکنید. حال میکنم بچه های مکانیک اینجا هم متحدن. همه با هم استقلال :ws48::ws48::ws48: 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ خدا بیامرزتش.... خدا بیامرزتش. بازیکن خوبی بود... 4 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ آقا اینقدر الکی بحث نکنید.حال میکنم بچه های مکانیک اینجا هم متحدن. همه با هم استقلال :ws48::ws48::ws48: :ws48:مکانیک یعنی اتحاد:ws48::ws31:استقلال:ws31: 4 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ آقا اینقدر الکی بحث نکنید.حال میکنم بچه های مکانیک اینجا هم متحدن. همه با هم استقلال :ws48::ws48::ws48: ماشاالله هم پرچم مکانیک بالاست هم پرچم استقلال:ws48: 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ پرسپولیسی ها کجاااااااااااان؟ دلم تنگ شده واسشون به فکر امتیازای اول فصل باشید که آخر فصل رقابت سختی با مس سرچشمه دارید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده