VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ سلام بچه ها اینجا چه خبره به منم بگید گلنار گفت چرا ازدواجا سخت شده بچه ها توقعشونو بيارن بايين ما هم گفتيم ما عروسي نميگييريم اما مهريه رو كم نميگيريم دل نواز گفت مرد بايد كاري باشه منم گفتم كو كار بعدم شقي و ابولي اومدن گفتن ما هم اسون گرفيتيم ما هم گوش كرديم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ واااااااااااا منو تو کجا با هم پریدیم ابولی :icon_redface: نه منظورم منو خانومم و تو و وحید لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ گلنار گفت چرا ازدواجا سخت شده بچه ها توقعشونو بيارن بايين ما هم گفتيم ما عروسي نميگييريم اما مهريه رو كم نميگيريم دل نواز گفت مرد بايد كاري باشه منم گفتم كو كار بعدم شقي و ابولي اومدن گفتن ما هم اسون گرفيتيم ما هم گوش كرديم آفرین 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ من که قبل از شقی پریدم نهههههههههههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ مینا من که اینقدر آسون گرفتم خیلی زود پریدم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ نه منظورم منو خانومم و تو و وحید آها یه لحظه شدم مهسا زود تر از من گوشش دراز شد بابا 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ مینا من که اینقدر آسون گرفتم خیلی زود پریدم حالا چرا گریه میکنی افتخار کن ااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ مینا من که اینقدر آسون گرفتم خیلی زود پریدم تو مهريت چند تا بود نگو 14 تا اسون اسونم خوب نيس اونوقت طرف فك ميكنه ازدواج خيلي راحته ميرم يه 2 تا ديگه ميگيرم لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ مینا من که اینقدر آسون گرفتم خیلی زود پریدم بیا بغلم مسی بهت قول میدم یه روز با هم شوورامون و میفرستیم بهشت گریه نکن آبجی لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ نهههههههههههههههههههههههه چرا تعجب کردی میخوام عروس بگیرم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ بیا بغلم مسی بهت قول میدم یه روز با هم شوورامون و میفرستیم بهشت گریه نکن آبجی مگه نبینمت صبر کن به وحید میگم راستی دو ساعته داریم مخ میزنیم حالا خرابش کن 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ مگه نبینمت صبر کن به وحید میگم راستی دو ساعته داریم مخ میزنیم حالا خرابش کن واااااااا بهشت که خوبه پر از حوریه بابا خوش به حالشون میشه:ws17: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ چرا تعجب کردی میخوام عروس بگیرم خوب من ندارم منم دنبال عروسم اما مهریه اش مثله مادر زنش باشه 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ شقی بیا زودتر این کارو بکنیم مرگ موش خوب سراغ داری لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ شقی بیا زودتر این کارو بکنیم به به خونمون آباد شد شدن دوتا:w00::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ مرگ موش خوب سراغ داری وحححححححححححییییییییییییییییییییییییییییییییییید:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده