MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ مهندس خوش فکر بیا با هم یه گروه تشکیل بدیم...... لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ دلنوازان این مستر نیست بیاد کمکم اوهوم اوهوم اومدیم گردوخاک بپا کنیم=========> گردو خاک به پا می کنی ام!!!:167: دلنواز بابا کجایی بابا؟:w155: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ تیم اول: دلنوازان اعضا: ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: ؟؟؟ اعضا: ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : AS اعضا: (SYLAR وatre baron ) : تیم چهارم: FarMil اعضا: ( میلاد و farane67 ) : تیم پنجم: A&A اعضا: ( aida.comix و armin.eleman ) : تیم ششم: error اعضا: ( Urban Woman و bme.masood ) : تیم هفتم: PAT& MAT اعضا: ( mahnaz.d وfrom_hell ) : تیم هشتم: Science Partners اعضا: ( *Polaris* و shadmehrbaz ) : تیم نهم: K&M اعضا: ( mini و kimia ) تیم دهم: ؟؟؟ اعضا: ( تینا و pesare irani ) تیم یازدهم: ؟؟؟ ( hilda و 3shahrsaz ) کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman mehranrezaeian pinion مهندس خوش فکر sih092 ricardo MOJTABA 77 mr.abooli هادی ناصح لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ تیم اول: دلنوازان اعضا: ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: ؟؟؟ اعضا: ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : AS اعضا: (SYLAR وatre baron ) : تیم چهارم: FarMil اعضا: ( میلاد و farane67 ) : تیم پنجم: A&A اعضا: ( aida.comix و armin.eleman ) : تیم ششم: error اعضا: ( Urban Woman و bme.masood ) : تیم هفتم: PAT& MAT اعضا: ( mahnaz.d وfrom_hell ) : تیم هشتم: Science Partners اعضا: ( *Polaris* و shadmehrbaz ) : تیم نهم: K&M اعضا: ( mini و kimia ) تیم دهم: p&t اعضا: ( تینا و pesare irani ) : تیم یازدهم: ؟؟؟ ( hilda و 3shahrsaz ) کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman mehranrezaeian pinion مهندس خوش فکر sih092 ricardo MOJTABA 77 mr.abooli هادی ناصح ماشالا چه لوگوهایی طراحی میشه. لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ اوهوم اوهوماومدیم گردوخاک بپا کنیم=========> گردو خاک به پا می کنی ام!!!:167: دلنواز بابا کجایی بابا؟:w155: من اومدممممممممم:flowerysmile: خوب قراره کجارو بریزم بهم....:smiley (18): لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ من اومدممممممممم:flowerysmile:خوب قراره کجارو بریزم بهم....:smiley (18): قراره نواندیشانو با خاک یکی کنیم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ قراره نواندیشانو با خاک یکی کنیم این رو که خدا با خاک یکی کرده :w00: دوما بیشین بینیییییم باااااااااااااااا حال نداریم :w00: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ قراره نواندیشانو با خاک یکی کنیم حالا به خاطر من کوتاه بیا گناه دارن... بیا مسابقشونو با خاک یکی کنیم:flowerysmile: اینجوری تضعیف روحیه میشن لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ این رو که خدا با خاک یکی کرده :w00: دوما بیشین بینیییییم باااااااااااااااا حال نداریم :w00: تو که حال نراری.. پس مسابقه شرکت نکن باووو:smiley (18): صحنه رو خالی کن:vahidrk: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ :persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ تو که حال نراری.. پس مسابقه شرکت نکن باووو:smiley (18):صحنه رو خالی کن:vahidrk: منرو به زور اوردن نمی اومدی اما حالا که اومدم نمیرم لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ منرو به زور اوردن نمی اومدی اما حالا که اومدم نمیرم اخی نازی به زور اوردنت.. حالا میتونی با زور هم خارج شی:dancegirl2: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ اخی نازی به زور اوردنت.. حالا میتونی با زور هم خارج شی:dancegirl2: همیشه رفتن من دست خداست :167: به جای این ها برو یکم بدو اماده مسابقه بشی لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: شهلام مدیر قام قامی لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ این رو که خدا با خاک یکی کرده :w00:دوما بیشین بینیییییم باااااااااااااااا حال نداریم :w00: اینم که اینجاس:guntootsmiley2: حالا به خاطر من کوتاه بیا گناه دارن... بیا مسابقشونو با خاک یکی کنیم:flowerysmile:اینجوری تضعیف روحیه میشن اینجوری نمیشه باید ادبشون کنیم تو که حال نراری.. پس مسابقه شرکت نکن باووو:smiley (18):صح نه رو خالی کن:vahidrk: آفرین بزن اینو له کن (حالا درس شد) لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ دفعه آخره رو همکار من دستتو بلند میکنا من اینجا همکارتم یا ایرونی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده