*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ ولی ما تا اخرششششششششش هستیم......حریف مطُلبییییییییییم:ws2: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ دلنوازان این مستر نیست بیاد کمکم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ aaaaaaaaaaa چقد بازنده اینجاست :4chsmu1: لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ خب قبل از اينكه مسابقه اصلي شروع شه ما تمريناتمونو شروع ميكنيم! :banel_smiley_90: بزرگترين شهر ترنيدادو توباگو كجاس ؟! پلاريس بيا جوابو بگو ميخوام از اينا زهر چش بگيريم! لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ خب قبل از اينكه مسابقه اصلي شروع شه ما تمريناتمونو شروع ميكنيم! :banel_smiley_90: بزرگترين شهر ترنيدادو توباگو كجاس ؟! پلاريس بيا جوابو بگو ميخوام از اينا زهر چش بگيريم! :167: 1 - 2 - 3 صدا میـاد؟ :JC_thinking: . . . :mrsbeasley: سن فرناندو؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ تیم اول: دلنوازان اعضا: ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: ؟؟؟ اعضا: ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : AS اعضا: (SYLAR وatre baron ) : تیم چهارم: FarMil اعضا: ( میلاد و farane67 ) : تیم پنجم: A&A اعضا: ( aida.comix و armin.eleman ) : تیم ششم: error اعضا: ( Urban Woman و bme.masood ) تیم هفتم: PAT& MAT اعضا: ( mahnaz.d وfrom_hell ) : تیم هشتم: Science Partners اعضا: ( *Polaris* و shadmehrbaz ) : تیم نهم: K&M اعضا: ( mini و kimia ) تیم دهم: ؟؟؟ اعضا: ( تینا و pesare irani ) تیم یازدهم: ؟؟؟ ( hilda و 3shahrsaz ) کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman mehranrezaeian pinion مهندس خوش فکر sih092 ricardo MOJTABA 77 mr.abooli خب مستر ابولی، یه نفره نمیشه شرکت کرد. ایشالا تیمت که تشکیل شد بیا معرفی کن تا آخر ماه فرصت هستش. برین کنار که من و هیلدا اومدیم دیگه. :icon_pf (17): از الان کل کل رو واسه تیم دوم به بعد بکنین لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ :167:1 - 2 - 3 صدا میـاد؟ :JC_thinking: . . . :mrsbeasley: سن فرناندو؟ ايولللللللللللللل ! :jawdrop: يه ِScience Partners ايران يه تيم پر از دليران!!! تيم ما از الان سهميه ي شركت در مسابقات جام جهاني اطلاعات عمومي رو كسب كرده ! لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ خوش اومدی اجیه خودمممم.....:4uboxsmiley: پسر ایرونی هوا اجیمو داشته باشااااااااااااااااااااا باشه........ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ ايولللللللللللللل ! :jawdrop: يه ِScience Partners ايران يه تيم پر از دليران!!! تيم ما از الان سهميه ي شركت در مسابقات جام جهاني اطلاعات عمومي رو كسب كرده ! :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ ممن می خوام شرکت کنم توی مسابقه ولی تیم ندارم من اینجا کسی رو نمیشناسم و با کسی هم صمیمی نیستم ولی می خوام تیم داشته باشم.چی کار باید بکنم؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ تیم اول: دلنوازان اعضا: ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: ؟؟؟ اعضا: ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : AS اعضا: (SYLAR وatre baron ) : تیم چهارم: FarMil اعضا: ( میلاد و farane67 ) : تیم پنجم: A&A اعضا: ( aida.comix و armin.eleman ) : تیم ششم: error اعضا: ( Urban Woman و bme.masood ) تیم هفتم: PAT& MAT اعضا: ( mahnaz.d وfrom_hell ) : تیم هشتم: Science Partners اعضا: ( *Polaris* و shadmehrbaz ) : تیم نهم: K&M اعضا: ( mini و kimia ) تیم دهم: ؟؟؟ اعضا: ( تینا و pesare irani ) تیم یازدهم: ؟؟؟ ( hilda و 3shahrsaz ) کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman mehranrezaeian pinion مهندس خوش فکر sih092 ricardo MOJTABA 77 mr.abooli هادی ناصح خیلی راحت به یکی از دوستانی که فعلاً تیمشون رو معرفی نکردن، تو پروفایلشون پیشنهاد بدین. بالاخره هر آشنایی از یه جایی شروع میشه لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ وقتي همچين چيز به اين سادگي به عقلشون نميرسه چه جوري انتظار داري تو مسابقه حرفي واسه گفتن داشته باشن ؟!!! پیشته باباوووو من اگه بیام که همه باید میدونو خالی کنن میخواستم بهتون روحیه بدم نترسین از من:4chsmu1:! لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ سهیل بدو بیا باهم یه گروه تشکیل بدیم شقی هم مییاد فک کنم لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ پیشته باباوووو من اگه بیام که همه باید میدونو خالی کنن میخواستم بهتون روحیه بدم نترسین از من:4chsmu1:! ایول زهرااااااااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده