*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ بريــــــــــــد كنار بــيــــــــنم باااااااااو ! :167: اينم اسم و لوگوي تيم برنده ي اين دوره از مسابقات!!! shadmehrbaz & polaris Science Partners لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ تیم اول: دلنوازان اعضا: ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: ؟؟؟ اعضا: ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : AS اعضا: (SYLAR وatre baron ) : تیم چهارم: FarMil اعضا: ( میلاد و farane67 ) : تیم پنجم: A&A اعضا: ( aida.comix و armin.eleman ) : تیم ششم: error اعضا: ( Urban Woman و bme.masood ) تیم هفتم: PAT& MAT اعضا: ( mahnaz.d وfrom_hell ) : تیم هشتم: Science Partners اعضا: ( *Polaris* و shadmehrbaz ) : تیم نهم: K&M اعضا: ( mini و kimia ) تیم دهم: ؟؟؟ کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman mehranrezaeian تینا pinion مهندس خوش فکر sih092 ricardo MOJTABA 77 hilda لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ ديگه حرف ادمين فصل الخطاب بود !!! زودتر زمين مسابقه رو ترك كنيد ! آفتاب بدم خدمتون ؟؟؟ :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ مصاحبه اختصاصی رویای یکی از اعضای تیم دلنوازان : "ما برنده میشویم" لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ اینم لوگوی ماااااااااااا :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ منم از اینا میخوام اکشال نداره زهرا جون...با هم گریه می کنیم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ اکشال نداره زهرا جون...با هم گریه می کنیم خب با هم تیم شین دیگههه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ الهام و زهرا میخواین با هم تیم دهم بشین؟ لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ خب با هم تیم شین دیگههه وقتي همچين چيز به اين سادگي به عقلشون نميرسه چه جوري انتظار داري تو مسابقه حرفي واسه گفتن داشته باشن ؟!!! لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ الهام و زهرا میخواین با هم تیم دهم بشین؟ وایسا برم با زهرا جونم بحرفم... وقتي همچين چيز به اين سادگي به عقلشون نميرسه چه جوري انتظار داري تو مسابقه حرفي واسه گفتن داشته باشن ؟!!! :banel_smiley_4: ایشششششششش لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ وقتي همچين چيز به اين سادگي به عقلشون نميرسه چه جوري انتظار داري تو مسابقه حرفي واسه گفتن داشته باشن ؟!!! :ws28: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ طبق آخرین اخبار رسیده تیم A&A از مسابقات کناره گیری کرد.و اعضای تیم دلنوازان از ترس شکست متواری شدند. پس من الان اینجا چی کار میکنم اونوخ؟:w127: مصاحبه اختصاصی رویای یکی از اعضای تیم دلنوازان : "ما برنده میشویم" :persiana__hahaha: اخی نازیا.. حالا عیب نداره ... شقده حرص میخورین:w00: من ناراحت نمی شم .. بالاخره باید یه جوری ناراحتیه شکستتون رو بروز بدین دیگه دلم کباب شد باستون:Laie_28: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ من و پسر ایرونی هم با همیم خوش اومدی اجیه خودمممم.....:4uboxsmiley: پسر ایرونی هوا اجیمو داشته باشااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ تیم اول: دلنوازان اعضا: ( Mr_Mohammadreza و delnavaz )تیم دوم: ؟؟؟ اعضا: ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : AS اعضا: (SYLAR وatre baron ) تیم چهارم: FarMil اعضا: ( میلاد و farane67 ) تیم پنجم: A&Aاعضا: ( aida.comix و armin.eleman ) : تیم ششم: ؟؟؟ اعضا: ( Urban Woman و bme.masood ) تیم هفتم: PAT& MAT اعضا: ( mahnaz.d وfrom_hell ) : تیم هشتم: ؟؟؟ کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman (میخوای با من باشی؟) mehranrezaeian kimia تینا pinion مهندس خوش فکر sih092 ricardo هستم ولی تنهام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده