moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ کنار دکمه ی تشکر یه چیزی بذارید که بشه روش کلیک کردو یه عبارت کوتاه رو نوشت توش و امتیاز داد... به جای اینکه هی همه پست بدن: مرسی...ممنون...پست خوبی بود...دستتون درد نکنه.... آدم 5 صفحه رو می ره می بینه تشکره همش!!! خانوم بیا همین الان نشُسته ما رو بخور والا،این روزا که دارن گوشت همو می کنن مردم،ملت دو تا قربون صدقه ی هم می رن باز شاکی هستن یک عده..... والا پ.ن:یکی بیاد این پست منو پاک کنه تا شَر نشده 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن: ماشالا به این پیشنهادای سازنده که باعث پیشرفت انجمن میشه!! کنار دکمه ی تشکر یه چیزی بذارید که بشه روش کلیک کردو یه عبارت کوتاه رو نوشت توش و امتیاز داد... به جای اینکه هی همه پست بدن: مرسی...ممنون...پست خوبی بود...دستتون درد نکنه.... آدم 5 صفحه رو می ره می بینه تشکره همش!!! خب تو اون یه امتیاز یه امتیاز داده نمیشه که. یهو یکی که قدرت امتیاز دهیش بالاس. با یه بار زدن 40 امتیاز میده تشکر یعنی همون ممنون و اینا دیگه. اونایی هم که تو پستا هم تشکر میکنن و میگن سپاس و اینا، عمراً اون دکمه کوچیک کنار تشکر هم ببینن 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ تشکر که می کنن ازمون امتیاز میگیریم دیگه امتیاز دادن جدا چیه باز 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ تشکر که می کنن ازمون امتیاز میگیریم دیگه امتیاز دادن جدا چیه باز حالا اون امتیاز نباشه... یا خداقل جوری باشه که تشکر رو می زنن یه چا برای کامنت باز شه و نظر بدن و بتونیم تو کنترل پنل ببینیم. 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن:ماشالا به این پیشنهادای سازنده که باعث پیشرفت انجمن میشه!! خب تو اون یه امتیاز یه امتیاز داده نمیشه که. یهو یکی که قدرت امتیاز دهیش بالاس. با یه بار زدن 40 امتیاز میده تشکر یعنی همون ممنون و اینا دیگه. اونایی هم که تو پستا هم تشکر میکنن و میگن سپاس و اینا، عمراً اون دکمه کوچیک کنار تشکر هم ببینن خب 40 امتیاز بده یهو . مگه چی میشه؟ مال دنبا که این حرفا رو نداره !!! همه جا استفاده میکنن. والا چیز خوبیه. خیلی لازمه (تازه همین الانش این قد همه با احتیاط و محطاطانه تشکر میزنن که اگه امکان امتیاز هم اضافه شه هیچ کس نمیاد یهو یه عالمه بده به طرف) -------------------------- این همه هم پیشنهاد خوب دادیم دیگه که اون تبلیغو کشیدین اونور :viannen_38: ولی رنگشو خیلی خوب کردین. ترکیب این سبز و زردش خیلی به هم میاد !! همش توجه آدمو به خودش جلب میکنه! به نظرم از مسئول سایتش به خاطر این رنگ امیزی جالب بیشتر تو قراردادی که دارین بگیرین:w127: 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ دستتون درد نکنه بابت تبلیغات ممنونم الان خیلی بهتر شد :hapydancsmil::w73: 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ مرررررسی ، اینجا خیلی بهتر شد واسه تبلیغ :hapydancsmil: احساس خفگی بهم دست میداد رسما تو حلقم بود 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ مرررررسی ، اینجا خیلی بهتر شد واسه تبلیغ :hapydancsmil:احساس خفگی بهم دست میداد رسما تو حلقم بود اگه الان یه چیزی بگم منو نمیزنید:icon_pf (34): یه تبلیغ دیگه ام میاد کنار همون خواهشا مساعدت کنید تو روخدا منو نکشین دست من نیست تبلیغاته دیگه یعنی کاربر داریم قند ونبات هوای مارو داره به فکر سایته شما که اینقدر خوبید اگه اون تبلیغه بیاد استقبال میکنید ازش کلا در راستای علمی اون یکی واسه ادامه تحصیلتونه از فردا پس فردا بنرش میاد مواضب من باشید یه کمپ مخوفی قصد داره منو از لیست روزگار حذف کنن 8 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ اگه الان یه چیزی بگم منو نمیزنید:icon_pf (34):یه تبلیغ دیگه ام میاد کنار همون خواهشا مساعدت کنید تو روخدا منو نکشین دست من نیست تبلیغاته دیگه یعنی کاربر داریم قند ونبات هوای مارو داره به فکر سایته شما که اینقدر خوبید اگه اون تبلیغه بیاد استقبال میکنید ازش کلا در راستای علمی اون یکی واسه ادامه تحصیلتونه از فردا پس فردا بنرش میاد مواضب من باشید یه کمپ مخوفی قصد داره منو از لیست روزگار حذف کنن وااااااای ، توروخدا یه دونه ویرگول ناقابل بذار وسط حرفات حداقل :icon_pf (34): ای خدا چون به نفع انجمنه عقب نشینی می کنم حداقل ترکیب رنگشونو رعایت کنید پس :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ [h=3]مطالب جديد و مهم انجمن[/h]اینو نمیخوای اصلاح کنی؟ اخه این چه رنگ بندی ادم حس هم داشته باشه میپره کلا یخورده ذوق داشته باش خب 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ اینا خوب شده راه اندازی بخش مجلات آنلاین ثبت نام آزمون استاتیک ومقاومت مصالح شماره 2 درخواست و دانلود مقالات علمی رایگان|بهترین تاپیک های آموزشی اعضای انجمن|مسابقه طراحی لوگو و صفحه خام مجله شهرسازی|فراخوان مسابقه : نامه ای به یک دوست بین این آبي های پایینش یکم فاصله بدید فقط ... از دور انگار سر همه 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ دوستان عزیز لطفا اسپم نکنید تا سایر پیشنهاد ها بین پست ها گم نشن. ممنون. 6 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ به نظرم انجمن یه بیانیه رسمی برای زلزله آذربایجان بده و اون رو توی سایت منتشر کنه و صفحه اول بذاره. همچنین این نوار مشکلی هم لینک بشه به اون. 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ سلام چرا تالار مناسبت ها رفته اون پایین چرا تالار موبایل اومده بالا سر گفتگو ازاد چرا گفتگو ازاد شده تالار دوم تو بخش عمومی 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ سلام چرا تالار مناسبت ها رفته اون پایین چرا تالار موبایل اومده بالا سر گفتگو ازاد چرا گفتگو ازاد شده تالار دوم تو بخش عمومی درمورد تالار مناسبت ها به دلیل اینکه این تالار زمانی که کاربران تازه وارد در انجمن حضور پیدا میکنن ، چون تازه با این فضا آشنا میشدن بهتر هستش که این قسمت بالا نباشه..... نمای خوبی هم نداره ، کسانی که در این تالار حضور پیدا میکنند اغلب با فضای انجمن آشنا هستند.......... در آخر اینا پیشنهاد بود؟ :JC_thinking: خوب اینجا پاسخگویی به سوالات کاربران انجمن باید مطرح میکردی پسر جان............ 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ درمورد تالار مناسبت ها به دلیل اینکه این تالار زمانی که کاربران تازه وارد در انجمن حضور پیدا میکنن ، چون تازه با این فضا آشنا میشدن بهتر هستش که این قسمت بالا نباشه..... نمای خوبی هم نداره ، کسانی که در این تالار حضور پیدا میکنند اغلب با فضای انجمن آشنا هستند.......... در آخر اینا پیشنهاد بود؟ :JC_thinking: خوب اینجا پاسخگویی به سوالات کاربران انجمن باید مطرح میکردی پسر جان............ اومدم بنویسم این پایینه رو دیدم فکر کردم اون تاپیکه الان دیدم کجا سوالم رو نوشتم سوالات، مشکلات، انتقادات و پیشنهادات درباره انجمن 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سلام من یک درخواستی داشتم ... میشه لطف کنید انجمن شیمی رو جدا کنید که لااقل پست هایی که من میگذارم دیده بشه خونده بشه ... من اینهمه پست میگذارم داخل بخش های دیگه کافیه یک نفر پست بگذاره کل زحمت من دیده نمیشه ... من میخوام پست هام خونده بشه نه که بره گوشه انجمن خاک بخوره و بمونه بی استفاده ممنونم میشم از همگی مدیران عزیز 12 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ انتقاد دارم دوستان خودمونو گول نزنیم وقتی میخوایم ی موضوع شروع کنیم خیلی خوشحالیم فکر میکنیم همه میاند و نظراشونو میدند همین که شروع کردی و دیدی دوستان نمیاند یکم سرد میشی تاین چند وقتی که تو انجمن میگشتم ی چیزی رو خوب فهمیدم دوستان مطلبارو از خودتون بزارید کپی پیست نکنید یا لااقل میکنیم نریم هرچی دمه دستمونه بزارید تو انجمن بنده خودم مطالبی رو که فکر کنم کپی یسته و در حجم زیادیه هیچ وقت نمیخونم میدونید چرا چون میگم خود طرفم بخدا اینو نفهمیدهو فقط گذاشته اینجا خاک بخوره ی انتقاد دیگه ای دوستانی ای مدیرانی که فقط دوست دارید امتیاز بدیدو تشکر کنید از دوستان خدایش مطلب ارسالی رو تا تهش میخونید !!!! یا فقط دوس دارید طرف جلب بشه با دوتا تشکر اول دوستانی که میخوایم ی مطلبی رو بزاریم تو انجمن تا بقیه استفاده کنند اول خوب خودمون بخونیم بعد خلاصه اونو بزارید تو سایت نه اینکه همه اونو بزاریم که خسته کننده میشه خوندنش و بازدهی به هیچ وجه نداره و دوستانی که فقط تشکر میکنید توروخدا مطلبو بخونید ببیند فهمیدید تشکر کنید نخونده فقط تشکر میکنید تو رشته خودم میدونم کی پیست زیاده دوستان مدیرم خوب طرفداری میکنند چون فکر میکنند بازدهیو راندمان داره ولی نبخدا -بجای اینکه بیایم هی کپی پیست کنیم خلاصه چیزی که فهمیدیمو در حد چند خط بنویسم طف علاقه مند شد لیتک مبدا اون مطلبو بزاره خیلی خنده داره ی موضوعی رو میخوای فقط تا چند صفحه اول فقط تاریخ خوب عزیزم میتونستی اینارو نزاری نمیدونم بخدا چه جوریه میدونم مطلبی که میزارند نه همه ولی بیشتر یا فط میزارند بابا جون خلاصه شمو میتونی بزاری و بقیه شو لینک بده به مبدا و شما عزیزانم تشکر بکنید فقط زمانی که از اون مطلب چیزی عایدتون شده نه اینکه فقط کافی ی مطلب بیاد تو انجمن سه سوت 10 تا تشکر میزنید پای مطلب شاید مطلبه خوندنش چند دقیقه وقت بگیره ولی اینگار نه اینگار برای خودت میگم دوست عزیزم برا خودت ارزش قائل شو ببین مطلب که ذاشته شده درسته اشتباه تداره از ما گفتم بود میدونم دوباره روز از نو روزی از نوع -کپی پیست میکنید دوست عزیزی که میدونم الان انتقاد میکنی از این حرفام فقط خودمونو گول نزنیم یا حق 10 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ سلام من یک درخواستی داشتم ... میشه لطف کنید انجمن شیمی رو جدا کنید که لااقل پست هایی که من میگذارم دیده بشه خونده بشه ... من اینهمه پست میگذارم داخل بخش های دیگه کافیه یک نفر پست بگذاره کل زحمت من دیده نمیشه ... من میخوام پست هام خونده بشه نه که بره گوشه انجمن خاک بخوره و بمونه بی استفاده ممنونم میشم از همگی مدیران عزیز يا زود اين بخش انجمن شيمي رو جدا ميكنين يا من ميدونم با شماها هاااااااا مفهوووم؟!:vahidrk: سلام به مديران محترم جدا از شوخي لطفا انجمن شيمي رو جدا كنين تا فعاليت بچه ها ديده شه و رونق پيدا كنه بچه ها هم بيانو بيشتر فعاليت كنن ممنونم از همه مديرا و كاربران انجمن 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ هادی جان داغ دل من تازه شد سلام به همه دوستان خو جدا بشه دیگه این انجمن شیمی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده