Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ هی میخوام غر نزنم نمیذارید! این باید جاش اینجا باشه اخه؟!!؟ دقیقا همینو میخواستم بگماین چیه این وسط؟؟؟ خب اگه جا کم دارید از زیر آواتار ما استفاده کنید. یا قسمت زیر امتیازا....یا بالای امضا من دارم ازون موقع غر می زنم ممد خدا بگم چیکارت کنه اخه اینجا جاشه جای دیگه نداره این سایت؟؟؟ اونجا جای تبلیغه؟؟؟:vahidrk: آقا نمیخوام غر بزنم ، ولی خداییش این تبلیغه تو حلق آدمه :icon_pf (34):نمیشه انتقالش بدین به سمت راست ؟! خو الان راست خالیه بعد همه چیزو چپوندین سمت چپ همه تون بیایید با من صحبت کنید به ممد چیکار دارین مسئولش منم بهترین جاشم همونجاست از تبلیغ بعدی به جای آواتارتونم تبلیغات میگرم اینقدرم غر نزنید به جای اینکه خوشحال باشین سایتتون روز به روز خواهانش بیشتر داره میشه و رو اون بنر ها کلید کنید خرید کنید هی میایین غرم میزنید بابا شما دیگه آخرشین این همه مشکلات مالی داره سایت هیشکی نمیگه ممد بیا این دوزارو برو یه چیپس بخر واسه خودت حالا که با این همه زحمت پول سرورارو داریم جور میکنیم الکی غر غر میکنید یه بار میخوایین اسمتونو وارد کنید نهایتا دیگه خب چی میشه اونم اون زیر باشه برین سایت های دیگرم نیگا کنید جای این تبلیغ همونجاست هدر اصلی انجمن پس خودتونو لوس نکنید:vahidrk: 10 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ میگمااااااااا چرا آخ اینجوری میکنید تبلیغ رو از گوشه پایینی برداشتید بردید بالا دقیقا زیر کنترل پنل اینا ای خدا سوسکشو ن کن :cryingf: خو رو مخهههههههههههههههههههه :ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::cryingf: 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ میگمااااااااا چرا آخ اینجوری میکنید تبلیغ رو از گوشه پایینی برداشتید بردید بالا دقیقا زیر کنترل پنل اینا ای خدا سوسکشو ن کن :cryingf: خو رو مخهههههههههههههههههههه :ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::cryingf: خیلیم قشنگه انیمشن و نیگا کن روش کلید کن نقاشی زیاد داره به این خوشجلی... 5 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ در یک اقدام ارزشمند،با گذاشتن مستطیلی اکتیو در گوشه ی چپ بالای سایت،شیرینی حذف مثلث فروشگاه در پایین همان سمت را به کام کاربران و جمعی از معترضان تلخ کردید!!! این به مثابه خوردن سیلی دوم پس از سیلی اول بود! به قول اون ظریف:بزن آقا!!!بزن آقا!!!بزن داری خوب می زنی!!! ما هم سنگی انداختیم!!!تا مشترک بشیم تو این تاپیک جای خوبیه خدا قوتتون بده !!!!!!البته فک کنم این کار کاملا با معیارهای تبلیغاتی انجام شد.بالاخره همه هر از چند گاهی باید اون گوشه رو نگاه کنن،پیغامی اومده باشه امتیازی داده شده باشه موقع ورود و خروج....کار زیرکانه ای هست اگه تعمدی باشه 8 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ در یک اقدام ارزشمند،با گذاشتن مستطیلی اکتیو در گوشه ی چپ بالای سایت،شیرینی حذف مثلث فروشگاه در پایین همان سمت را به کام کاربران و جمعی از معترضان تلخ کردید!!!این به مثابه خوردن سیلی دوم پس از سیلی اول بود! به قول اون ظریف:بزن آقا!!!بزن آقا!!!بزن داری خوب می زنی!!! ما هم سنگی انداختیم!!!تا مشترک بشیم تو این تاپیک جای خوبیه خدا قوتتون بده !!!!!!البته فک کنم این کار کاملا با معیارهای تبلیغاتی انجام شد.بالاخره همه هر از چند گاهی باید اون گوشه رو نگاه کنن،پیغامی اومده باشه امتیازی داده شده باشه موقع ورود و خروج....کار زیرکانه ای هست اگه تعمدی باشه دمت گرم فقط تو بودی تو ین جمعیت معترض درد منو فهمیدی به پاس از نظر خوبت سعی میکنیم تبلیغ رو برای رفاه حال غر زنندگان بیاریم اینور ترفقطم به عشق خودتااااا:icon_gol::icon_gol::icon_gol:دمه همه بچهام گرم اگر شوخی کردیم شرمنده چشم سعی میشه یه خورده جاش عوض شه که رو نرو کسی نباشه حله؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ اتروس الان دو تا ماشین کنترل نا محسوس میفرستم سراغت ا ا ا 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ خیلیم قشنگه انیمشن و نیگا کن روش کلید کن نقاشی زیاد داره به این خوشجلی... چی چیش قشنگه معلوم شد کار تو بوده رو مخه تا میای بری رو کنترل پنل این تبلیغات باز میشه الهی سوسک بشی شما آتروس جان بچسبونمت سر در سایت همون بالا یه دکمه هم میذارم هر کی کلیک کنه تو پرس شی :whistles::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ دمت گرم فقط تو بودی تو ین جمعیت معترض درد منو فهمیدی به پاس از نظر خوبت سعی میکنیم تبلیغ رو برای رفاه حال غر زنندگان بیاریم اینور ترفقطم به عشق خودتااااا:icon_gol::icon_gol::icon_gol:دمه همه بچهام گرم اگر شوخی کردیم شرمنده چشم سعی میشه یه خورده جاش عوض شه که رو نرو کسی نباشه حله؟؟؟ بیاری این ور تر بازم بی ریخته!!!!!! اون 4 تا تبلیغ پایین رو بکن 6 تا.....زیز اون 4 تا اضافه کن. 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ کلا آقا جان یه جا بگذارید تا موسو حرکت میدی این باز نشه :ws27::ws27::ws27::ws27: 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ اتروس الان دو تا ماشین کنترل نا محسوس میفرستم سراغت ا ا ا بشین س....ببین برج میلادو میبینی فرار کن تا نبردمت بچه خوشگل چی چیش قشنگه معلوم شد کار تو بوده رو مخه تا میای بری رو کنترل پنل این تبلیغات باز میشه الهی سوسک بشی شما آتروس جان بچسبونمت سر در سایت همون بالا یه دکمه هم میذارم هر کی کلیک کنه تو پرس شی :whistles::vahidrk: عجب مال این هفته ای؟؟؟یعنی مال این صوبتا نیستی خداییش اگه اون بالا نباشه رو بنرا خودت داوطلبانه کلید میکنی؟؟؟ راستشو بگو :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ بیاری این ور تر بازم بی ریخته!!!!!!اون 4 تا تبلیغ پایین رو بکن 6 تا.....زیز اون 4 تا اضافه کن. کلا آقا جان یه جا بگذارید تا موسو حرکت میدی این باز نشه :ws27::ws27::ws27::ws27: ما که از خدا مونه بشه 100 تا دیگه از لحاظ فنی امکانش نیست بیشتر از 4 تا ولی اونجا هست شیطونه میگه امضاتو ویرایش کنم یه بنر بچسبونم زیرش:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ خو راسش رو بگم خو نه اما من نمیدونم برا من غیر فعالش کنید بابا یه جایی بذار ک کمتر تر اذیت کنه 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ خو راسش رو بگم خو نه اما من نمیدونم برا من غیر فعالش کنید بابا یه جایی بذار ک کمتر تر اذیت کنه عجب خود خواهی هستی تو برو بابا در خونتون:vahidrk:بزنم از روزگار حذفت کنم :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ ببین همون سوسکت میکنم با تبلیغاتت میچسبونمت سر در سایت تا درس عبرتی بشی برای سایرین اصلا هم تو که عمل ننیکنی چرا درخواست بذارم ایششششششششششششششششششششششش :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ چقدر غر میزنید! منم میدونم که این تبلیغات هم زشتن,هم مزاحم!! ولی اندکی صبر پیشه کنید! 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ دیکتاتور حیا کن اون بالا رو رها کنه اخه اینم شد تبلیغ بابا برو تبلیغ مرسدس بنز یا بی ام و رو بگیر بزار اون بالا دفترچه تلفن هم شد تبلیغ حداقل بدونیم برا یه چیز با کلاس عذاب میکشیم 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ نمیشه حالا جای این تبلیغ رو عوض کنید مثلا سمت راست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 رو اعصابه 3 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ چقدر بعضیا همش تو کار سوسکن!!!! 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ دمت گرم فقط تو بودی تو ین جمعیت معترض درد منو فهمیدی به پاس از نظر خوبت سعی میکنیم تبلیغ رو برای رفاه حال غر زنندگان بیاریم اینور ترفقطم به عشق خودتااااا:icon_gol::icon_gol::icon_gol:دمه همه بچهام گرم اگر شوخی کردیم شرمنده چشم سعی میشه یه خورده جاش عوض شه که رو نرو کسی نباشه حله؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ کنار دکمه ی تشکر یه چیزی بذارید که بشه روش کلیک کردو یه عبارت کوتاه رو نوشت توش و امتیاز داد... به جای اینکه هی همه پست بدن: مرسی...ممنون...پست خوبی بود...دستتون درد نکنه.... آدم 5 صفحه رو می ره می بینه تشکره همش!!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده