Managerr 1616 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ این فاصله 20 ثانیه بین ارسال دوپست خیلی زیاده 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ هواشناسی بذارین برا سایت اینم خوبه درمورد سرعت سایت نظری داشتین بفرمایین 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ اینم خوبه درمورد سرعت سایت نظری داشتین بفرمایین خوب که یادم انداختی. سرعت سایت کمه. ولی این جاش اینجا نیستا 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ خوب که یادم انداختی. سرعت سایت کمه. ولی این جاش اینجا نیستا آهان قسمت مشکلات فنی بود 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ دلیل این پیشنهاد به ظاهر مسخره رو بگمیه موقع هست که مثلا شما یه تاپیک میزنن جنبه خبری نداره.بیشتر جنبه پرسشی داره و یا نظرخواهی بعد با توجه به این امکان جدید دعوت کاربر ها یه لیست 100 نفری 200 نفری رو دعوت میکنی برای بازدید......همه میان و یکی یه تشکر می زنن و میرن........اما تعداد خیلی خیلی کمی نظر میدن اینه که رابطه بین تعداد تشکرها و تعداد نظرها یکمی گنگه شاید از روی احترام یا دوستی بیان یه تشکر بزنن..یا این که چون دعوت شدن نشکر بزنن...نه به خاطر محتوای تاپیک اینطوری آدم فکر میکنه تشکره فقط یک ادای دینه اما اگه استارتر بتونه امکان تشکر رو از پست خودش برداره خیالش راحت تره..........حالا یا واقعا موضوع تاپیکی چرته که خب کسی کاری نداره...........یا در جای خودش اهمیت داره که هر کسی که این اهمیت متقابلا برا اون هم وجود داره نظرش رو میگه راستش احساس میکنم این سیستم تشکرات تو خیلی قسمت ها یکمی لوس شده......ارزش خودش رو نداره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 این بود خلاصه داستان ا سیستم تشکر که خیلی بحث ها شده و تاپیک ها زده شده و خیلی هم جای بحث داره به نظر من مخصوصا این قابلیت دعوت کاربرا، این موضوع رو پر رنگ تر کرده... راستش من خودم به شخصه توی بحث ها زیاد شرکت نمیکنم و بیشتر خواننده هستم و برای همین هرکسی که حرف منو زده باشه تشکر میکنم ازش.. و برام جالبه که خیلیا انگار فقط برای گرفتن تنکس فعالیت میکنن و لازمه وقتی کسی وارد تاپیکشون شد حتما تنکس هم بزنه... ولی خب فکر میکنم بهتره یه تصمیم اساسی در مورد تنکس ها گرفته بشه 10 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ سیستم تشکر که خیلی بحث ها شده و تاپیک ها زده شده و خیلی هم جای بحث داره به نظر منمخصوصا این قابلیت دعوت کاربرا، این موضوع رو پر رنگ تر کرده... راستش من خودم به شخصه توی بحث ها زیاد شرکت نمیکنم و بیشتر خواننده هستم و برای همین هرکسی که حرف منو زده باشه تشکر میکنم ازش.. و برام جالبه که خیلیا انگار فقط برای گرفتن تنکس فعالیت میکنن و لازمه وقتی کسی وارد تاپیکشون شد حتما تنکس هم بزنه... ولی خب فکر میکنم بهتره یه تصمیم اساسی در مورد تنکس ها گرفته بشه دوستت میدارم 3 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ از نظر من بهتر که سیستم تشکرها باشه برای افراد فعال درسته که مهم نیست، ولی همون طور که محمد رضای عزیز گفت، خیلیا برای تشکر کار میکنن، که این یه انگیزه برای اونا محسوب میشه 5 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ درود به نظر من از فکر این تنکس بیاد بیرون بهتره تشکر از دیگران حداقل کاریه که میشه کرد نه پولی بابتش میدیم نه اینکه امتیازی ازمون کسر میشه فقط بدیش اینه تعدادش برا یه روز کمه و زود تموم میشه بالاخره هرکسی یه انگیزه ای داره .... به نظر شما میشه تغییرش داد ... فکر نکنم تازه نظرم اینه که تا میتونید به دوستان تازه وارد تنکس بدید و پیغام خوشامد بدید و بزارید انگیزه پیدا کنن پایدار باشید 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ سلام این چی امتیاز طلایی:27 تو قسمت درباره من ممد ادمین بود 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ برای کاربرای فعال چت روم بزارین 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ برای کاربرای فعال چت روم بزارین من خودمو کشتم قبول نکرد 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ حس پست دادن نیست آقا؛ چت روم بزار دیگه 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ درمورد پیام عمومی ها نقل قول صفحه پیشرفته هست اگه صفحه اول باشه خیلی بهتره.مثلا به جای وارد کردن ویدئو. 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ جدیدا وقتی پیغام خصوصی میاد عکس یه نامه اون بالا ظاهر میشه... حالا نمیشه دیگه تو "جهت اطلاع شما" نیاد؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ جدیدا وقتی پیغام خصوصی میاد عکس یه نامه اون بالا ظاهر میشه...حالا نمیشه دیگه تو "جهت اطلاع شما" نیاد؟؟ اتفاقا جفتشون باشه خوبه ادم میفهمه پ خ داره 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ اتفاقا جفتشون باشه خوبه ادم میفهمه پ خ داره وا خب وقتی اون عکسه بیاد یعنی پ خ داری دیگه... روش کلیک میکنی و میری توش 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ وا خب وقتی اون عکسه بیاد یعنی پ خ داری دیگه... روش کلیک میکنی و میری توش خوب همه چیز نجمن درست شده فقط لنگ این هستش انجمن 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ خوب همه چیز نجمن درست شده فقط لنگ این هستش انجمن خب آره دیگه ما کلا از هر جهت پیشرفت داشتیم و داریم این ریزه کاریها رو برای رضایت کاربران در نظر میگیریم... 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ خوشم میاد پیشنهادامون در حد یه تشکر میمونه فقط میشه یه کاری کرد فایل فلش تو نقل قول کار نکنه؟ خیلی ضایع میشه مخصوصا وفتی از فایل صوتی نقل قول میگیرن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده