Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ ک صبح که ترتیب شکلک ها رو تغییر دادم، شکلک بوس هم اضافه شد کدوم قسمته اینجا بزارش لطفا :hapydancsmil: وقتی من درخواست کردم که گفتی بد اموزی داره :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ کدوم قسمته اینجا بزارش لطفا :hapydancsmil: وقتی من درخواست کردم که گفتی بد اموزی داره :vahidrk: اون آخره. ایناها بابا شوخی کرده بودم. بعدش گفته بودم میذارم. وقت نمیکردم 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ اون آخره. ایناها بابا شوخی کرده بودم. بعدش گفته بودم میذارم. وقت نمیکردم والا منم شرط کرده بودم اگه گذاشتی اول واسه خودت بفرستم بفرما 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ این دوتا شکلک هر دوشون یه مفهوم دارن. شکلک ماچ را به جای یکی از این دو بذارین. 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ = این یعنی مشکوک میزنی = این یعنی ها؟ چی میگه؟ نمیدونم 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ = این یعنی مشکوک میزنی = این یعنی ها؟ چی میگه؟ نمیدونم ای یعنی چی پس؟ بقیه رو نمیدونم ولی شکلک ماچ نیازه اساسیه جوانان است. :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ این خیلی معنیش گستردس از اینایی که الان هستن به نظر من از این 2تا یکی رو میشه حذف کرد که نظر من به دومی نزدیکتره 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ نمیشه تو 25تا شکلک نظر کل کاربرا رو جلب کرد نظرات و پیشنهادات مختلفه. پس بهتره زیاد دربارش بحث نشه دیگه. 5 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ این پیشنهاد رو تو بخش فیلم و موسیقی و به شادمهر ارائه بدین تئاتر نه فیلمه نه موسیقی.تئاتر تئاتره.باید تو قسمت فرهنگ و هنر باشه یه بخش جدا 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ همه مدیرا رو یه دور عوض کنید ... ... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ چرا انتخابیش نمیکنین؟؟ اون هکش تو این ورژن جدید درست نشده هنوز. تئاتر نه فیلمه نه موسیقی.تئاتر تئاتره.باید تو قسمت فرهنگ و هنر باشه یه بخش جدا اینجوری بخوایم حساب کنیم که نقاشی و خطاطی و .... هم هرکدوم یه تالار جدا هستن. سینما و تئاتر معمولاً جدا از هم نیستن 5 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ اینجوری بخوایم حساب کنیم که نقاشی و خطاطی و .... هم هرکدوم یه تالار جدا هستن. سینما و تئاتر معمولاً جدا از هم نیستن تئاتر واسه خودش شخصیت داره. میشه تاپیک اخراجیها و تئاتر هایی که معجونی کارگردانی می کنه رو پیش هم گذاشت؟ شما با این کارتون به تئاتر توهین کردید ولی چیکار کنم که کاری از من ساخته نیست کلا 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ اون مثالتم مثل این بود که من بگم کارای منو و پیکاسو رو کنار هم بذارن اینا خوب و بدای تئاتر و سینما هستن. یه کار خیلی خوب و قوی هستش و در مقابل یه کار خیلی داغون 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ اون هکش تو این ورژن جدید درست نشده هنوز. ن دنسش کن خو!! 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ اون مثالتم مثل این بود که من بگم کارای منو و پیکاسو رو کنار هم بذارن اینا خوب و بدای تئاتر و سینما هستن. یه کار خیلی خوب و قوی هستش و در مقابل یه کار خیلی داغون کارای شما و پیکاسو رو بذارن کنار هم بهتره تا پستای مربوط به اون دوتا. خب منم همینو می گم دیگه.می گهمشخصیت تئاتر نزول می نماید اگر اینطوری باشد کو گوش شنوا 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ راست میگه این بهتر بود این :boos: لوس هست دوسش ندارم 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ یه جوونی کردم دیگه موندم توش اکثر شکلک ها خیلی وقت پیش آپ شدن و موقع آپ کردن، کد رو دقت نکردم و الانم دیگه نمیشه تغییر داد چون کل شکلکا تو پستای قبلی میپره. حفظ کردن این کدا هم که کاری نداره اره مخصوصا با حافظه من که مثل ماهیه! خب نمیشه یه گروه شکلک رو مخفی کنی؟ یعنی تو سایت باشه با همین کدی که دارن ولی خب برای کاربرا نشون داده نشه بعد اینهارو دوباره با کد شماره اپ کنی (نزن خب پیشنهاده فقط) این دوتا شکلک هر دوشون یه مفهوم دارن. شکلک ماچ را به جای یکی از این دو بذارین. استغفرالله! حاج اقا شما واسه کی هی تند و تند ماچ میفرستی که اینقدر لازمه برات دم دست باشه؟! 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ استغفرالله! حاج اقا شما واسه کی هی تند و تند ماچ میفرستی که اینقدر لازمه برات دم دست باشه؟! برای طلبه های جوان. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده