Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ بزن زنگو لیلی میشناسی ارژنگو؟ :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ اینروزا تو هر فرومی میری میبینی زیر آواتار و مشخصات طرف یه شکلک میذارن که اون شخص حالت روحی خودشو بیان میکنه : خشن-احساسی-خندان و .... میگم میشه یچی مث این درست کنید تا کاربران (حداقل اون فعالاش) بجای اون شکلک ها درصد فعالیتشون تو انجمن یا اصن تالار تخصصی خودشون رو بنویسن؟ اینجوری میفهمیم که فلان شخص تو دنیای واقعی چقدر مشغله داره و مزاحمش نمیشیم...:JC_thinking: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ به نظرم اگه می شه برای تاپیک های اسپمی که توی تالار ها در نظر گرفته شده " تشکر" رو بردارید. بالاخره امتیاز برای اسپم با امتیار برای یه پست تخصصی زمین تا آسمون فرق می کنه 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ به نظرم اگه می شه برای تاپیک های اسپمی که توی تالار ها در نظر گرفته شده " تشکر" رو بردارید.بالاخره امتیاز برای اسپم با امتیار برای یه پست تخصصی زمین تا آسمون فرق می کنه کم لطفی میفرمایید ها . فقط بایدبرای استارتر این اسپمکده ها تشکر باشه ویژه هم باشه چون داره وقت بچه ها رو به بهترین وجه ازش استفاده میکنه لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ مدیر کجا میخوای بشی؟ اِممممم....هنوز بهش فک نکردم!:62izy85: ولی مدیر کل تالارهای تخصصی بد نیستا!:persiana__hahaha: حتماً مدیر ارشد....:icon_pf (34): آره اینم بد نیستا! چون که به زبان شیوای عربی خودتان را به ه تانیث، مزین فرمودین، من برایتان شغلی مناسب برای مداحی خواهران در نظر میگیرم. مداحی کمهواسم، من نمیخوام مداحه بشم!:persiana__hahaha: یه تالار بزنن برات مدیرش شو!خوبه دخترم؟؟؟:4chsmu1: آرهههههههه این بسیار بسیار پیشناهاد عالییه!:62izy85: 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ به نظرم اگه می شه برای تاپیک های اسپمی که توی تالار ها در نظر گرفته شده " تشکر" رو بردارید.بالاخره امتیاز برای اسپم با امتیار برای یه پست تخصصی زمین تا آسمون فرق می کنه من که ده بار گفتم امتیازای تخصصی رو از امتیاز فعالیت معمولی جدا کنن عالی میشه 7 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ اینروزا تو هر فرومی میری میبینی زیر آواتار و مشخصات طرف یه شکلک میذارن که اون شخص حالت روحی خودشو بیان میکنه : خشن-احساسی-خندان و .... میگم میشه یچی مث این درست کنید تا کاربران (حداقل اون فعالاش) بجای اون شکلک ها درصد فعالیتشون تو انجمن یا اصن تالار تخصصی خودشون رو بنویسن؟ اینجوری میفهمیم که فلان شخص تو دنیای واقعی چقدر مشغله داره و مزاحمش نمیشیم...:JC_thinking: اگه تو این نجمن هم بشه گذاشت خیلی خوبه:w14: به نظرم اگه می شه برای تاپیک های اسپمی که توی تالار ها در نظر گرفته شده " تشکر" رو بردارید.بالاخره امتیاز برای اسپم با امتیار برای یه پست تخصصی زمین تا آسمون فرق می کنه مهنازی راست میگه خیلی از تالارا بخشایی واسه اسپم دارن و الکی امتیاز میگیرن... در صورتی که کاربرایی که تو اون بخشا نباشه و پستای علمی بده, تشکراشون کمتره... لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ من که ده بار گفتم امتیازای تخصصی رو از امتیاز فعالیت معمولی جدا کنن عالی میشه که گوش شنوا همساده :w74: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ به نظرم این قضیه امتیاز را مدیران هر تالاری باید معرفی کنند. که مثلا ما در این زیر تالارها امتیاز داریم و در این زیر تالارها امتیازی نداریم. و توجه کاربران را به فعالیت در تالارهای مهم جلب کنند. 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ به نظرم این قضیه امتیاز را مدیران هر تالاری باید معرفی کنند. که مثلا ما در این زیر تالارها امتیاز داریم و در این زیر تالارها امتیازی نداریم. و توجه کاربران را به فعالیت در تالارهای مهم جلب کنند. قربونت برم اینا رو کسی مث تو باید بگه که در دادن این امتیاز ناقابل به کاربرا خسیس نیست 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ قربونت برم اینا رو کسی مث تو باید بگه که در دادن این امتیاز ناقابل به کاربرا خسیس نیست من خودم احساس خوبی از دادن امتیاز زیادی و حتی گرفتن امتیاز زیادی ندارم. ولی خوب وقتی کسی تشکر میکنه، نمیشه تشکر نکرد. به نظر خودم هم یک کم قضیه لوث شده، به نظرم فقط چند تا تالار تخصصی که علمی درش عرضه میشه + بعضی تاپیک های گفتگوی آزاد تشکر داشته باشه کفایت میکنه. این ابزار را هم اگر دست مدیر هر تالار بدیم، تا در تاپیکی که صلاح هست تشکر بذاره فکر کنم بهتر باشه. 8 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ تشکر بعضی وقتا ابزاریه که برا تایید بعضی کامنتها استفاده میشه مثل گفتگوی آزاد. مخصوصا وقتی که صفحه ها زیاد میشه جلب توجه میکنه و یکی مثل من بیشتر اون کامنتارو میخونم... یا بعضی وقتاهم برا تشکر شخصی مثل کسایی که تو مناسبتها به هم تبریک میگن ولی بعضی وقتا هم برا تشکر از زحمت کسی که تاپیک خوب و مفیدی میزنه... کاش میشد یه جوری باشه که تو دو مورد اولم که تشکر لازمه بشه تشکر بدون کرد. شاید اینجوری این قضیه هم حل بشه... 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ اگر بعضی تالارها حالت خصوصی داشته باشه که فقط اعضا بتونن بخونن فک کنم بهتره. مهمان دسترسی نداشته باشه یا برای اعضا هم تا حدی که تعداد پستشون به مثلا n تابرسه . تحلیل شخصیت ها یا گاه نوشته های اعضا یا گروه کوهنوردی نواندیشان . 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ سلام خسته نباشید!سعی کنید اگر برنامه تفریحی میزارید شهرهای دیگه هم بزارید یا تو هر شهر یک نماینده داشته باشید! فعلاً نمیشه. چون نظارت میخواد. ایشالا در آینده البته خود دوستان تو شهرهای دیگه میتینگ های دوستانه ای میذارن. منظورم به صورت تور گردشگری هست که فعلاً نمیشه. اینروزا تو هر فرومی میری میبینی زیر آواتار و مشخصات طرف یه شکلک میذارن که اون شخص حالت روحی خودشو بیان میکنه : خشن-احساسی-خندان و .... میگم میشه یچی مث این درست کنید تا کاربران (حداقل اون فعالاش) بجای اون شکلک ها درصد فعالیتشون تو انجمن یا اصن تالار تخصصی خودشون رو بنویسن؟ اینجوری میفهمیم که فلان شخص تو دنیای واقعی چقدر مشغله داره و مزاحمش نمیشیم...:JC_thinking: پیشنهاد خوبیه اما فکر کنم استفاده های نادرست زیادی هم ازش بشه. منظورم اینه که اون کاربرد و منظور اصلیش رو از دست بده. به نظرم اگه می شه برای تاپیک های اسپمی که توی تالار ها در نظر گرفته شده " تشکر" رو بردارید.بالاخره امتیاز برای اسپم با امتیار برای یه پست تخصصی زمین تا آسمون فرق می کنه واسه تاپیک نمیشه تشکر رو برداشت. واسه یه بخش یا تالار میشه اینکار رو کرد. من که ده بار گفتم امتیازای تخصصی رو از امتیاز فعالیت معمولی جدا کنن عالی میشه باید ورژن انجمن عوض بشه اول، بعدش ایشالا هک مربوط به این قضیه نصب میشه به نظرم این قضیه امتیاز را مدیران هر تالاری باید معرفی کنند.که مثلا ما در این زیر تالارها امتیاز داریم و در این زیر تالارها امتیازی نداریم. و توجه کاربران را به فعالیت در تالارهای مهم جلب کنند. خوبه که مدیران این قضیه رو تو بخش های تالارشون مدنظر داشته باشن و بخش هاییش که توشون نیاز به تشکر و اینا نیست رو معرفی کنن که تشکراش برداشته بشه یا فقط واسه پستای اول تاپیکای اون بخش باشه. من خودم احساس خوبی از دادن امتیاز زیادی و حتی گرفتن امتیاز زیادی ندارم.ولی خوب وقتی کسی تشکر میکنه، نمیشه تشکر نکرد. به نظر خودم هم یک کم قضیه لوث شده، به نظرم فقط چند تا تالار تخصصی که علمی درش عرضه میشه + بعضی تاپیک های گفتگوی آزاد تشکر داشته باشه کفایت میکنه. این ابزار را هم اگر دست مدیر هر تالار بدیم، تا در تاپیکی که صلاح هست تشکر بذاره فکر کنم بهتر باشه. یه چنین ابزاری نیست تشکر رو نمیشه واسه یه تاپیک گذاشت یا برداشت. تشکرها واسه بخش ها یا تالارها تنظیم میشن. تشکر بعضی وقتا ابزاریه که برا تایید بعضی کامنتها استفاده میشه مثل گفتگوی آزاد. مخصوصا وقتی که صفحه ها زیاد میشه جلب توجه میکنه و یکی مثل من بیشتر اون کامنتارو میخونم...یا بعضی وقتاهم برا تشکر شخصی مثل کسایی که تو مناسبتها به هم تبریک میگن ولی بعضی وقتا هم برا تشکر از زحمت کسی که تاپیک خوب و مفیدی میزنه... کاش میشد یه جوری باشه که تو دو مورد اولم که تشکر لازمه بشه تشکر بدون کرد. شاید اینجوری این قضیه هم حل بشه... این مشکل با همون هک حل میشه. الانم تو این ورژن امکان نصبش نیست. چون موقع ارتقا میتونه ایجاد مشکل کنه. اگر بعضی تالارها حالت خصوصی داشته باشه که فقط اعضا بتونن بخونن فک کنم بهتره. مهمان دسترسی نداشته باشه یا برای اعضا هم تا حدی که تعداد پستشون به مثلا n تابرسه . تحلیل شخصیت ها یا گاه نوشته های اعضا یا گروه کوهنوردی نواندیشان . اینکه بعد از رسیدن به n پست و اینا باشه که نمیشه. میشه واسه اعضا محدود کرد و از دید مهمانها پنهان کرد. در مورد این بخش ها هم نظر مدیر تالار مهمه که اون بخش تالار به چه شکلی باشه. 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ نمیشه تعداد تشکر تو تالار گفتگوی ازاد رو محدود کرد؟؟ اسپم میکنیم و تشکر میزنیم زیر پست هم... 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ نمیشه تعداد تشکر تو تالار گفتگوی ازاد رو محدود کرد؟؟ اسپم میکنیم و تشکر میزنیم زیر پست هم... اسپم تو تاپیکای گپ و گفتگوهای صمیمانه تالارای تخصصی بیشتره :icon_pf (34): محدودیت تشکر واسه کل انجمن گذاشته میشه. فقط حذف تشکر هست که تالار به تالار هستش. 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ نمیشه تعداد تشکر تو تالار گفتگوی ازاد رو محدود کرد؟؟ اسپم میکنیم و تشکر میزنیم زیر پست هم... حامد راست می گه... حامد بیا شبا بریم پروف ممد...اینقده خوبه...فقط صبحا میاد یه داد می زنه می ره...اونم بی بخاره :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ حامد راست می گه...حامد بیا شبا بریم پروف ممد...اینقده خوبه...فقط صبحا میاد یه داد می زنه می ره...اونم بی بخاره :texc5lhcbtrocnmvtp8 جدی؟ من هر وقت رفتم پروفش بسته بود... هر موقع من میخوام برم بخوابم محمد خوش اخلاقه... :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ حامد راست می گه...حامد بیا شبا بریم پروف ممد...اینقده خوبه...فقط صبحا میاد یه داد می زنه می ره...اونم بی بخاره :texc5lhcbtrocnmvtp8 :JC_thinking: ممل بی بخار لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده