patrick 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ ممد راس میگه دیگه....وی بی رو عوض کن...الان همه ی انجمن ها عوض کردن یکی ما موندیم یکی اهبر قمه! :w00:مگه برای انتخاب شکلک ها و ایکون تالار ها نظر سنجی را انداختید که برا انتخاب ورژن وی بی نظر سنجی گذاشتی؟ :w74: مرسی پاتریک... خواهش میکنم اصلا اگه میخواید بگید باهم اعتصاب کنیم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ ممد راس میگه دیگه....وی بی رو عوض کن...الان همه ی انجمن ها عوض کردن یکی ما موندیم یکی اهبر قمه! :w00:مگه برای انتخاب شکلک ها و ایکون تالار ها نظر سنجی را انداختید که برا انتخاب ورژن وی بی نظر سنجی گذاشتی؟ :w74: مرسی پاتریک... تغییر شکلک و آیکن با تغییر ورژن خیلی فرقشه خیلی از انجمنام هستن عوض نکردن مثل پی سی ورلد و مجیدآنلاین یه پیشنهاد...انجمنو بکوبید...بدید ما معمارا یکی دیگه بسازیم....با تشکر ویژه :texc5lhcbtrocnmvtp8 چیزی که دست معمارا باشه باید کلاً قیدشو زد 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ به خاطر قالب میگی عوض کنیم؟ در مورد تغییر ورژن به 4 رای گیری شد از دوستان و موافقت نشد فعلاً و بیشتر دوستان مخالف بودن. این چیزایی هم که میگین فکر کنم بیشتر واسه انجمن های با محتوای عمومی یا با همون محتوای موبایل و ورزش و اینا باشه. واسه محتوای علمی خوب نیست. واسه قالب هم از قالب دیفالت با تغییر رنگش استفاده کردیم. تو رنگ هم باز باید محتوای فروم توجه بشه و همینطور اینکه این رنگ باعث خستگی زود چشم یا خستگی روح نشه. رنگ و روش عالیه دمت گرم یه پیشنهاد...انجمنو بکوبید...بدید ما معمارا یکی دیگه بسازیم....با تشکر ویژه :texc5lhcbtrocnmvtp8 همینو کم داشتیم :w768: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ رنگ و روش عالیه دمت گرم همینو کم داشتیم :w768: رنگ و ایناش کار فرنازه. بقیش هم کار سحر و حمید 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ قبلنا یه تالار مباحث فلسفی مذهبی بود یا من فکر می کردم هست؟:ydm47612zsesgift969 الان چی نیست یا من فکر می کنم نیست؟:ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ قبلنا یه تالار مباحث فلسفی مذهبی بود یا من فکر می کردم هست؟:ydm47612zsesgift969الان چی نیست یا من فکر می کنم نیست؟:ydm47612zsesgift969 بود. اما الان نیست دیگه 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ میشه مثلا توی پست ها، وقتی اسم یه نفر رو مینویسیم، طرف متوجه بشه که اسمش نوشته شده؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ نه نمیشه. خب برین پروفش بهش لینک بدین که اسمش نوشته شده 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ رنگ و ایناش کار فرنازه.بقیش هم کار سحر و حمید فقط رنگ و ایناش خوبه باقیش یکم یکنواخته :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ توجه کردین، ورودیه اینجا نوشتین: سوالات، مشکلات، انتقادات و پیشنهادات درباره انجمن Questions, problems, and suggestions about forum بعد که میایم؛ اصلا جایی نیست که سوالامونو بپرسیم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ توجه کردین، ورودیه اینجا نوشتین: بعد که میایم؛ اصلا جایی نیست که سوالامونو بپرسیم خب سوالا معمولاً تو دفتر مدیریت پرسیده میشه یا تاپیک زده میشه. یه تاپیک هم واسه سوالات میزنیم. لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ خب سوالا معمولاً تو دفتر مدیریت پرسیده میشه یا تاپیک زده میشه. یه تاپیک هم واسه سوالات میزنیم. باشه؛ هر وقت زدین ؛ من سوالمو اونجا میپرسم لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ اگه می شد پیام عمومی هایی که پاک می کنیم کلا پاک بشه شبیه پیام خصوصی و جنازشون باقی نمونه که این پیام توسط ما پاک شده خوب بود 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ اگه می شد پیام عمومی هایی که پاک می کنیم کلا پاک بشه شبیه پیام خصوصی و جنازشون باقی نمونه که این پیام توسط ما پاک شده خوب بود فکر کنم اگه همچین امکانی داشته باشی امکان مدیریت پروف دیگران رو هم داری. 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ فکر کنم اگه همچین امکانی داشته باشی امکان مدیریت پروف دیگران رو هم داری. ربطی نداره.پیام عمومی های پروفایل خودمون رو که پاک می کنیم نمونه پاک شده و کلا پاک بشه. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ ربطی نداره.پیام عمومی های پروفایل خودمون رو که پاک می کنیم نمونه پاک شده و کلا پاک بشه. همونیه که سارا هم گفت. واسه همین حتی مدیرا هم این دسترسی رو ندارن و نمی تونن پیغامای صفحه پروفایلشونو کامل پاک کنن. چون اگه این دسترسی رو داشته باشن، همزمان باهاش دسترسی حذف پیغامای پروفایل بقیه کاربرا هم بهشون داده میشه :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ همونیه که سارا هم گفت. واسه همین حتی مدیرا هم این دسترسی رو ندارن و نمی تونن پیغامای صفحه پروفایلشونو کامل پاک کنن.چون اگه این دسترسی رو داشته باشن، همزمان باهاش دسترسی حذف پیغامای پروفایل بقیه کاربرا هم بهشون داده میشه :icon_pf (34): بهانه نیار بگو بلد نیستم 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ پیشنهاد می کنم این تبلیغ بی مزه ماهان رو از اون بالا بردارید من ماهانو می بینم یاد انجمن میوفتم انجمنو می بینم یاد ماهان برخی چیزها فقط ظاهرشان شبیه هم هست:w888: 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ پیشنهاد می کنم این تبلیغ بی مزه ماهان رو از اون بالا برداریدمن ماهانو می بینم یاد انجمن میوفتم انجمنو می بینم یاد ماهان برخی چیزها فقط ظاهرشان شبیه هم هست:w888: باورت میشه من هنوزم که هنوزه بعد 1 ماه بازم نمیتونم از تو انجمن برم سایتش؟! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ پیشنهاد می کنم این تبلیغ بی مزه ماهان رو از اون بالا برداریدمن ماهانو می بینم یاد انجمن میوفتم انجمنو می بینم یاد ماهان برخی چیزها فقط ظاهرشان شبیه هم هست:w888: من چیکار کنم تبلیغ زشتی دادن باورت میشه من هنوزم که هنوزه بعد 1 ماه بازم نمیتونم از تو انجمن برم سایتش؟! خب از تبلیغش که تو صفحه اصلی هست برو سایتش، از انجمن نرو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده