pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ سلام چرا اون کسي که 200 تا پست داده و اوني که 2000 تا پست داده اسم جفتشون کاربر فعال هستش؟؟ خوب واسه اونا که بيشتر فعاليت کردن يه اسم ديگه بذاريد تا اشتياقشون بيشتر بشه نميشه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ دوباره سوالمو تکرار ميکنم : سلام چرا اون کسي که 200 تا پست داده و اوني که 2000 تا پست داده اسم جفتشون کاربر فعال هستش؟؟ خوب واسه اونا که بيشتر فعاليت کردن يه اسم ديگه بذاريد تا اشتياقشون بيشتر بشه نميشه؟؟ نمیدونم...شاید اونجوری اشتیاق کاربرا زیادی زیاد بشه و برن هر تاپیک رو که دیدن توش اسپم کنن تا تعداد پستاشون بره بالای 2000 تا! همینجوریشم اسپم ها از پارو بالا میرن...چه برسه به وقتی که کاربرا تشویق به ارسال پست بیشترم بشن!:icon_pf (34): باهاس صاحابش بیاد تا ببینیم اون چی میگه...:JC_thinking: لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم...شاید اونجوری اشتیاق کاربرا زیادی زیاد بشه و برن هر تاپیک رو که دیدن توش اسپم کنن تا تعداد پستاشون بره بالای 2000 تا!همینجوریشم اسپم ها از پارو بالا میرن...چه برسه به وقتی که کاربرا تشویق به ارسال پست بیشترم بشن!:icon_pf (34): باهاس صاحابش بیاد تا ببینیم اون چی میگه...:JC_thinking: مطمئني؟؟ خوب اسپم رو هم بايد جلوشو گرفت رسما لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ سلامچرا اون کسي که 200 تا پست داده و اوني که 2000 تا پست داده اسم جفتشون کاربر فعال هستش؟؟ خوب واسه اونا که بيشتر فعاليت کردن يه اسم ديگه بذاريد تا اشتياقشون بيشتر بشه نميشه؟؟ اسامی اینچنین تقسیم بندی شده: عضو جدید 0 تا 20 پست عضو جدید 20 تا 50 پست کاربر انجمن 50 تا 100 پست کاربر انجمن 100 تا 250 پست کاربر انجمن 250 تا 500 پست کاربر فعال 500 تا 1000 پست کاربر فعال 1000 تا 2000 پست کاربر ممتاز 2000 تا 5000 پست کاربر ممتاز 5000 پست به بالا در جاهایی تعداد ستاره ها بیشتر شده. با این حال خیلی از تالار ها هست که پست ها شمارش نمیشه مثل تالار سرگرمی. دوستانی که در تخصص خاصی اکتیو باشند عنوان های ویژه و برتر و یا به پیشنهاد مدیر اون تالار عنوانی خاص به اون شخص اهدا میشه. مطالعۀ این تاپیک هم پیشنهاد میشه: عناوین کاربری 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ مطمئني؟؟ خوب اسپم رو هم بايد جلوشو گرفت رسما صد در صد با این موضوع موافق هستم. اسپم اون هم در تاپیک های مهم تخلف محسوب میشه. از زدن پستهای اسپم در تاپیک های مدیریتی جدا خودداری کنید. 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ با سلامچیزهایی در مورد ثبت انجمن شنیدم داستان از چه قراره و ما الان چه وضعیتی داریم؟ درود دوست عزیز این مساله بخاطر برخی مشکلات به تعویق افتاده که به زودی انجام خواهد گرفت. 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ چرا وقتی میزنیم پستی حذف بشه حذف نمیشه؟ بابا من می خوام وقتی زدم حذف یعنی واقعاً حذف بشه....برمیگرده واسم مینویسه این پست توسط amin202 حذف گردیده است!:icon_pf (34): تو پیام های پروفایلمم همین مشکلو دارم....وقتی میزنم حذف شه،نمیشه....میره رو حالت قابل برگشت! لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ چرا وقتی میزنیم پستی حذف بشه حذف نمیشه؟بابا من می خوام وقتی زدم حذف یعنی واقعاً حذف بشه....برمیگرده واسم مینویسه این پست توسط amin202 حذف گردیده است!:icon_pf (34): تو پیام های پروفایلمم همین مشکلو دارم....وقتی میزنم حذف شه،نمیشه....میره رو حالت قابل برگشت! جمع نبند واسه تو فقط اینجوریه شاید چون دست کاریت کردند که مدیر شی اینجور شده لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ جمع نبند واسه تو فقط اینجوریه شاید چون دست کاریت کردند که مدیر شی اینجور شده من از طرف جمع ویژگان اون پستو زدم....نه همه ی کاربرا! چرا یه چیزو درست میکنید چنتا چیز دیگه رو خرابش میکنید آخه؟!:w00: دهه.....اصلاً من نمیخوام دیگه ویژه باشم.....:icon_pf (12): لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ محمدامین اختیار حذف کامل رو مدیرای تالار دارن فقط. این پستی که میبینی حذف شده توسط .... فقط مدیرا و همکارا و کاربرای ویژه می بینن. همون طور که میلاد گفت اون نمیتونه ببینه. 6 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ محمدامین اختیار حذف کامل رو مدیرای تالار دارن فقط.این پستی که میبینی حذف شده توسط .... فقط مدیرا و همکارا و کاربرای ویژه می بینن. همون طور که میلاد گفت اون نمیتونه ببینه. نه بابا...پستای خودمو میگم....من قبل از وقتی که ویژه بشم،میتونستم پستامو پاک کنم بدون اینکه ردی ازش بمونه....ولی الان..... لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ نه بابا...پستای خودمو میگم....من قبل از وقتی که ویژه بشم،میتونستم پستامو پاک کنم بدون اینکه ردی ازش بمونه....ولی الان..... بدلیل اینکه اون زمان کاربر عادی بودی بعد اینکه پستی رو پاک میکردی دیگه نمیتونستی ببینشون ولی الان که ویژه شدی میتونی ببینیشون 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ بدلیل اینکه اون زمان کاربر عادی بودی بعد اینکه پستی رو پاک میکردی دیگه نمیتونستی ببینشونولی الان که ویژه شدی میتونی ببینیشون آها....ازون لحاظ....میگم حالا نمیشه یکاریش کرد اونا برا خودمم دیده نشن؟! آدم عذاب وجدان میگیره هر بار که میاد انجمن....:45645: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همگی..من چند تا پیشنهاد داشتم واسه تالار معماری 1-..زدن یه تاپیک که تووش مزایا و تفاوتهای رشته های معماری-شهرسازی و عمران رو بیان کنه 2- برگزاری مسابقه اسکیس 3- مطلب درباره تاریخچه معماری 4- مطلب درباره زیبا سازی در طراحی معماری داخلی 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همگی..من چند تا پیشنهاد داشتم واسه تالار معماری1-..زدن یه تاپیک که تووش مزایا و تفاوتهای رشته های معماری-شهرسازی و عمران رو بیان کنه 2- برگزاری مسابقه اسکیس 3- مطلب درباره تاریخچه معماری 4- مطلب درباره زیبا سازی در طراحی معماری داخلی سلام. این پیشنهادا واسه تالار معماری رو تو تالار دفتر مدیریت معماری میگفتی بهتر بود که مدیر معماری تالار و همکاراش بتونن پیشنهاداتت رو ببینن و بقیه معمارای عزیز هم در موردش بحث کنن 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سلام. این پیشنهادا واسه تالار معماری رو تو تالار دفتر مدیریت معماری میگفتی بهتر بود که مدیر معماری تالار و همکاراش بتونن پیشنهاداتت رو ببینن و بقیه معمارای عزیز هم در موردش بحث کنن ای واااای...من شرمندم..حواسم نبود..ببخشید لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ سلام.... من یه پیشنهاد داده بودم قبلا.....برای پر بازدید کردن تالار هایی که کمتر کسی به اونها سر میزنه....ولی چون اینجا مطرح نکرده بودم ...فک کنم کسی خیلی دنبالشو نگرفت.... به نظر من یه دفتر تبلیغات تو انجمن داشته باشیم بد نیست.....از کاربرای تازه وارد که دوس دارن امتیاز هاشون زودتر بره بالا هم میتونیم برای تبلیغات استفاده کنیم....به ازای هر تبلیغی که میکنن یه چن امتیاز مدیر تبلیغات بهشون بده...... مثلا سهیل الان یه تاپیک زده که واقعا تاپیک معرکه ایه.....اما کمتر کسی به کتابخونه انجمن سر میزنه.....به خاطر همین سهیل مجبور شده برا تاپیکش خودش تبلیغ کنه.....که به نظر من کار خسته کننده ایه..... خیلی ها تاپیک های خوبی تو تالار های مختلف میزنن ......اما تبلیغ نمیکنن و کسی از انها باخبر نمیشه.... همین دیگه....فک کنم واضح گفتم..... از توجهتون پیشاپیش ممنون.... 6 لینک به دیدگاه
goldstone 113 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ میگم اون قدیما یک بخشی پایین نبود بنام تاپیک های بیشترین بازدید کننده؟........نمیدونم شاید هم جایی دیگه بوده.........تا باشه ...خوبه ... 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اگه اسمایل های مورد علاقه به جای 20 تا بشن 30 تا خیلی خوب میشه ها :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
jomong 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به نظر من باید انجمنو گسترش بدین یعنی یه جورایی بتونیم مشکلات دانشگاهی رو مد نظر قرار بدیم؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده