رفتن به مطلب

پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن

ارسال های توصیه شده

Doctor_Shovan مهمان
اااااااااااااااااااا :w58:

پس چرا بره من فییل ترررر شده ؟ :ws52:

بازم سر کارم گذاشتید ؟ :ws3:

نه دیگه سر کار نیستی

نتونسته سر تو گول بماله :ws3:

لینک به دیدگاه

خوب پیشنهاد خوبیه.

میشه از طریق پیوست این عکس ها رو اضافه کرد و میشه این امکان و این حجم از فضا رو به این کار اختصاص داد.

ایشالا بعداً این قابلیت اضافه میشه و این امکان رو در اختیار دوستان واسه آپلود عکس ها تو انجمن در نظر میگیریم. :a030:

باید ببینم این مقدار فضایی که داریم میتونه کافی باشه یا اینکه فضای جداگانه ای واسه اینکار خریداری کنیم و در اختیار دوستان قرار بدیم. :a030:

لینک به دیدگاه

سلام .من عضو سایت شما هستم. یک موضوعی در سایت هست به نام نظریه مشارکتی، منبع را میخواهم که به پایان نامه من کمک کنه.بهم جواب بدین.mahdaisfadayee@gmail.com

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام .من عضو سایت شما هستم. یک موضوعی در سایت هست به نام نظریه مشارکتی، منبع را میخواهم که به پایان نامه من کمک کنه.بهم جواب بدین.mahdaisfadayee@gmail.com

سلام

بهتر بود لینک موضوع می ذاشتید

• Like 3
لینک به دیدگاه

دوست عزیز این مطلب که شما درخواست دادید مربوط به تالار شهرسازی میشه .

میتونید درخواست خودتون رو مستقیما در دفتر مدیریت تالار شهرسازی اعلام کنید تا سریعتر پیگیری بشه.

با سپاس :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

میشه لینک تالاری که هر مدیر اون تالارو مدیریت میکنه رو به اسم همون تالار وصل کنید؟

مثلاً وقتی من میرم تو پروفایل فرناز،وقتی روی جمله ی (مدیر تالار گرافیک کلیک می کنم برم تو تالارش)

یا مثلاً همینجا....همینجا روی عنوانش که کلیک می کنم برم تو تالار مربوطش....فکرکنم این کار تو راهنمایی کاربرای تازه وارد کمک خوبی باشه....

درضمن...مدیرایی که فعالیت بیشتری دارن،تالارشون بیشتر تو چش میشه و استقبال ازش بیشترم میشه!:a030:

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

لطفاً قوانین ضد اسپمینگو از تالار گفتگوی آزاد و زنگ تفریح حذف کنید...

چون با اسپم تو تالار گفتگوی آزاد هم باعث بالا موندن تاپیک های مد نظر میشه و هم شور و فعالیت انجمن بالا میره!

میشه بخشی اختصاصی در تالار گفتگوی آزاد ایجاد کرد تا بحث های جدی(مسائل اجتماعی) درون بخش صورت بگیره و این بخشو از گفتگوی آزادو زنگ تفریح منفک دوسنت و قوانین ضد اسپم رو فقط در اونجا اجرا کرد!:w139:

لینک به دیدگاه
لطفاً قوانین ضد اسپمینگو از تالار گفتگوی آزاد و زنگ تفریح حذف کنید...

چون با اسپم تو تالار گفتگوی آزاد هم باعث بالا موندن تاپیک های مد نظر میشه و هم شور و فعالیت انجمن بالا میره!

میشه بخشی اختصاصی در تالار گفتگوی آزاد ایجاد کرد تا بحث های جدی(مسائل اجتماعی) درون بخش صورت بگیره و این بخشو از گفتگوی آزادو زنگ تفریح منفک دوسنت و قوانین ضد اسپم رو فقط در اونجا اجرا کرد!:w139:

امین جان مگه تو تالار آزاد اسپم ممنوعه؟ :w58:

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
امین جان مگه تو تالار آزاد اسپم ممنوعه؟ :w58:

اصولاً باید ممنوع باشه...نیست؟

باید باشه ها!

پس این بچه ها از چی مینالن؟:w00:

درستش اینه که اسپم ها تو تاپیک هایی که مربوط به کنکاشها و مباحث اجتماعین صورت نگیره...بخاطر همین من پیشنهاد دادم که یه بخش مجزا تو همون تالار گفتگوی آزاد ایجاد بشه تا بچه ها بدونن کجا اسپم کنن و کجا نباید اسپم کنن.:45645:

ولی این سوالت منو یاد دوران تو باشگاه انداخت...چه اسپمایی که نمی کرد این دختر!:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
اصولاً باید ممنوع باشه...نیست؟

باید باشه ها!

پس این بچه ها از چی مینالن؟:w00:

درستش اینه که اسپم ها تو تاپیک هایی که مربوط به کنکاشها و مباحث اجتماعین صورت نگیره...بخاطر همین من پیشنهاد دادم که یه بخش مجزا تو همون تالار گفتگوی آزاد ایجاد بشه تا بچه ها بدونن کجا اسپم کنن و کجا نباید اسپم کنن.:45645:

ولی این سوالت منو یاد دوران تو باشگاه انداخت...چه اسپمایی که نمی کرد این دختر!:banel_smiley_4:

نه خب، قانون اسپم معمولا تا جاییه که به محتوای موضوعی تاپیک لطمه نخوره و یا توهین و درگیری لفظی پیش نیاد و یا جو سیاسی نشه. وگرنه چو اسپم مباشد تن من مباد :ws41:

از مینون همین اسپمهاست که افکار بعدی شکل میگیره

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو تالار مناسبت ها یه تاپیک بود به اسم قرار ملاقات عمومی تهران

اون کوش ؟:viannen_38:

میلاد جان تاپیکش تو مناسبتها نبود ... فکر کنم تو بخش اطلاعیه ها بود.

قرار مشهدیا هست ولی اون تاپیک نیست.

میگردم ببینم میتونم پیداش کنم :ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اون قرار ملاقات فعلاً کنسل شده ولی ایشالا به زودی اعلام میشه :a030:

محمدامین در مورد پیشنهاد اولت بعیده که بشه. ولی ایشالا وقتی برگشتم روش کار میکنم.

در مورد پیشنهاد دومت احتمالاً بخش گپ های دوستانه بیاد تو گفتگوی آزاد که این بحثای جدی و خوب از اون بحثای دوستانه جدا بشه. اینطوری فکر کنم بهتره. بعدش اسپم هم که همونطوری که فرناز فت ممنوعه تو اون تالار :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ببخشيد من تازه عضو شدم

و اشنايي كامل ندارم ولي يه پيش نهاد براي تايپيك ها. بهتر نيست اخرين نوشته بياد صفحه اول تا با باز كردن او تايپيك اخرين پيغام بياد بالا:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببخشيد من تازه عضو شدم

و اشنايي كامل ندارم ولي يه پيش نهاد براي تايپيك ها. بهتر نيست اخرين نوشته بياد صفحه اول تا با باز كردن او تايپيك اخرين پيغام بياد بالا:a030:

دورد دوست عزیز

این قابلیت در تنظیمات شخصی شما وجود داره و شما میتونید شخصا این رو برای خودتون تنظیم کنید.

به این صورت:

از ناوبار بالای انجمن وارد کنترل پنل شوید. در کادرهای کناری، سمت راست، یک گزینه هست به نام تنظیمات شخصی.

وارد تنظیمات شخصی که می شوید یک گزینه هست به نام حالت نمايش تاپيك. در کادر کشویی مربوط به اون تنظیم ، تنظیمات خودتون رو بذارید روی خطی- ابتدا جدیدترین.

موفق باشید. :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

لطفا امکان حذف پیغام عمومی رو واسه کاربرا باز کنید (پیغامی که مثلا من واسه یکی میزن نه بقیه تو پروفایل من میزنن)

ممنون

• Like 4
لینک به دیدگاه
لطفا امکان حذف پیغام عمومی رو واسه کاربرا باز کنید (پیغامی که مثلا من واسه یکی میزن نه بقیه تو پروفایل من میزنن)

ممنون

امکانش هست

ویرایش رو میزنی

میری تو صفحه پیشرفته

بعد حذف رو میزنی

بعد تایید میکنی

حذف میشه

3 سال مدیر بودی این چیزا رو نمیدونی؟:ws52:

• Like 5
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

ممنون

امکانش هست

ویرایش رو میزنی

میری تو صفحه پیشرفته

بعد حذف رو میزنی

بعد تایید میکنی

حذف میشه

3 سال مدیر بودی این چیزا رو نمیدونی؟:ws52:

دوروخ میگه....تیک پیاماتو از سمت چپ بزن،بیا پایین صفحه گزینه حذف پیامها رو انتخاب کن،بعد حذف رو بزن....:banel_smiley_4:

حالا جرات داری پیامای منو پا کن!:167:

لینک به دیدگاه

ممنون

دوروخ میگه....تیک پیاماتو از سمت چپ بزن،بیا پایین صفحه گزینه حذف پیامها رو انتخاب کن،بعد حذف رو بزن....

حالا جرات داری پیامای منو پا کن!:167:

شما تو پروفایل بقیه میری تیک میبینی ؟

:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...