Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ تاپیک های مربوط به هنر موسیقی هم تو اون تالار هست و شاید اسمش بد نوشته شده باشه و اگر نوشته بشه موسیقی بهتره. 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ 2- پیشنهاد خوبیه. به نظرم لازمه. چون بعضی عکس ها باعث سنگین شدن صفحات میشه :icon_pf (34): :w139: اصلا پیشنهاد خوبی نی خو حجمشو محدود تر کنید مثلا حداکثر حجم عکس 50 کیلو بایت باشه:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ یه سوال! اینجا تالار انتقادات و پیشنهاداته ولی چرا فقط تاپیک پیشنهاد داره؟! 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ یه سوال!اینجا تالار انتقادات و پیشنهاداته ولی چرا فقط تاپیک پیشنهاد داره؟! الف) تو کل 25 صفحه رو خوندی؟؟؟ 1-اگه خوندی که خیلی بیکاری 2-اگه نخوندی حرف نزن ب)انتقادها تو دفتر مدیر کل گفته میشه....تازه اونجام پیشنهاد میدن:confused: 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ یه سوال!اینجا تالار انتقادات و پیشنهاداته ولی چرا فقط تاپیک پیشنهاد داره؟! راست میگیا... اینم حرفیه...ولی این تاپیک هم هست اگه خواستی فعلا علی الحساب مدیرا رو نقد کن تا به برا انجمن هم یه تاپیک نقد بذاریم. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ خوب هم لینکی که میلاد گفت یعنی دفتر مدیریت من و هر مدیر دیگه ای جای انتقاده و هم لینکی که فرناز گفت واسه انتقاد از مدیرا. انتقاد و پیشنهاد هر دو لازمه و بعضی وقتا مرزشون خیلی نزدیک به هم میشه. ولی در مورد وضعیت کلی انجمن همون دفتر مدیریت سایت بهترین جا هستش 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ رئیس با اجازه ما همچین دفتری هم باز کردیم که بچه ها به مشکل برنخورن: سوالات، مشکلات، انتقادات و پیشنهادات درباره انجمن 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ راست میگیا... اینم حرفیه...ولی این تاپیک هم هست اگه خواستی فعلا علی الحساب مدیرا رو نقد کن تا به برا انجمن هم یه تاپیک نقد بذاریم. رئیس با اجازه ما همچین دفتری هم باز کردیم که بچه ها به مشکل برنخورن: سوالات، مشکلات، انتقادات و پیشنهادات درباره انجمن مرسی ولی این لینکها هیچ کدوم کار نمیکنه ها! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ لینک رو حذف کرده. چون محل هایی که واسه پیشنهاد و بیان انتقاد و مشکله زیاد میشد و مباحث پراکنده. الان واسه بیان پیشنهادا همین تاپیک هست. واسه بیان مشکلات فنی، تاپیک مشکلات فنی سایت واسه انتقاد از وضعیت انجمن و هرگونه سوال و مشکل دیگه تاپیک دفتر مدیر کل سایت یا حتی دفتر مدير روابط عمومي واسه انتقاد از وضعیت ادمین یا هر مدیری هم تاپیک انتقاد کاربرا نسبت به مدیرا حالا اینا جدای از دفاتر مدیریتی هست که توی هر تالاره و آماده شنیدن نظرات و انتقادات و پیشنهادات کاربرای تالار هستش. 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سلام بنده یک پیشنهاد دارم... بعضا پیش میاد که مطلبی هست و میخوایم اینجا بزاریم و یک تعداد مدل و عکس و نمودار و از این چیزها هم داره... مشکل اینجا هست که این عکس ها رو در هرجایی که آپلود کنی معمولا بعد از مدتی پاک میشند... حالا اگر اون رسایی اون مطلب تا حد زیادی به اون عکس ها مربوط باشه خوب این میتونه مشکل ساز بشه دیگه. تو برخی سایت ها... مثل سایت میلیتاری ما دیتابیس تصویری داشتیم... مدیران یه فضایی رو به عکس ها اختصاص داده بودند و هیچ عکسی هیچ وقت پاک نمیشد. این خیلی خوب بود. درخواست بنده اینه که اگر امکانش هست اینکار در اینجا هم انجام بشه. 5 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سلامبنده یک پیشنهاد دارم... بعضا پیش میاد که مطلبی هست و میخوایم اینجا بزاریم و یک تعداد مدل و عکس و نمودار و از این چیزها هم داره... مشکل اینجا هست که این عکس ها رو در هرجایی که آپلود کنی معمولا بعد از مدتی پاک میشند... حالا اگر اون رسایی اون مطلب تا حد زیادی به اون عکس ها مربوط باشه خوب این میتونه مشکل ساز بشه دیگه. تو برخی سایت ها... مثل سایت میلیتاری ما دیتابیس تصویری داشتیم... مدیران یه فضایی رو به عکس ها اختصاص داده بودند و هیچ عکسی هیچ وقت پاک نمیشد. این خیلی خوب بود. درخواست بنده اینه که اگر امکانش هست اینکار در اینجا هم انجام بشه. خو به جای این کار از سایت Agha-upload.ir یا چنین آپلود سرور هایی استفاده کن که هیچ وقت پاک نشن . . .! 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ منم قبلا گفتم استفاده از سایت های اپلود ضررش اینه که به هر علتی که اون سایت ها خراب بشن یا باز نشن ,عکس در این سایت هم باز نمیشه و بعد از مدتی میبینیم همه تاپیک های عکس کاملا بی استفاده شدند .. البته فکر میکنم اینجا کمی مشکل کمبود فضا رو دارد واین محدودشون کرده لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ منم قبلا گفتم استفاده از سایت های اپلود ضررش اینه که به هر علتی که اون سایت ها خراب بشن یا باز نشن ,عکس در این سایت هم باز نمیشه و بعد از مدتی میبینیم همه تاپیک های عکس کاملا بی استفاده شدند .. البته فکر میکنم اینجا کمی مشکل کمبود فضا رو دارد واین محدودشون کرده منم همین رو میگم... ولی منم مثل شما فکر میکنم شاید اینجا مشکل کمبود فضا داشته باشه... البته امیدوارم مدیر محترم بیاد یه جوابی بده... ببینیم نظرش چیه. خو به جای این کار از سایت Agha-upload.ir یا چنین آپلود سرور هایی استفاده کن که هیچ وقت پاک نشن . . .! من از این سایت خبر نداشتم... برم ببینم... 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ منم همین رو میگم... ولی منم مثل شما فکر میکنم شاید اینجا مشکل کمبود فضا داشته باشه... البته امیدوارم مدیر محترم بیاد یه جوابی بده... ببینیم نظرش چیه. من از این سایت خبر نداشتم... برم ببینم... واقعا رفتی چک کنی . . .!!!!!!!؟ :jawdrop::jawdrop::jawdrop: خو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چیز خوبیه . . .! یک ساله پیش آپلود کردم هنوز پاک نشده . . .! 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ واقعا رفتی چک کنی . . .!!!!!!!؟ :jawdrop::jawdrop::jawdrop: خو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چیز خوبیه . . .! یک ساله پیش آپلود کردم هنوز پاک نشده . . .! eeeeeee اینم که فیل تر شده .. .!!!!!!! آٔقا همون پیشنهاد وافن بهترین چیزه . . .!! 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ واقعا رفتی چک کنی . . .!!!!!!!؟ :jawdrop::jawdrop::jawdrop: خو http://www.tehranpic.net چیز خوبیه . . .! یک ساله پیش آپلود کردم هنوز پاک نشده . . .! خوب از اینا زیاده .. ولی قبلا ها مثلا 4/5 سال پیش خیلی هم خوب و معتبر بود ولی برای خیلی ها باز نمیشه و خیلی عکس ها رو هم مث اینکه خودشون دور میریزند یا باز دید نداره دلت میکنند لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ واقعا رفتی چک کنی . . .!!!!!!!؟ :jawdrop::jawdrop::jawdrop: خو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چیز خوبیه . . .! یک ساله پیش آپلود کردم هنوز پاک نشده . . .! آره خوب... من چه میدونم خالی بندی بوده ؟ ای خالی بند... :w74: اینم که *****ه مرد حسابی :icon_razz: لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ eeeeeee اینم که فیل تر شده .. .!!!!!!! آٔقا همون پیشنهاد وافن بهترین چیزه . . .!! آره خوب... من چه میدونم خالی بندی بوده ؟ ای خالی بند... :w74: اینم که *****ه مرد حسابی :icon_razz: فیــــــــــــــــــلتر نیست خواستن ارتقا ش بدن اینجور شده حالا ببین وقتی ارتقا نداشت چی بوده با عرض پوزش به دليل ارتقاء سرور، براي ساعاتي امكان آپلود عكس وجود ندارد. لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ eeeeeee اینم که فیل تر شده .. .!!!!!!! آٔقا همون پیشنهاد وافن بهترین چیزه . . .!! دیدی گفتم برادر ؟ من آخه یه چیزی میدونم که میگم... ما پیر اینکاریم... همون بهتر که بیان یه فضا اختصاص بدن به عکس ها... حجم و اندازه رو محدود کنند... مگه چقدر آخه عکس فضا میگیره ؟ 500 مگابایت بدن بره یه دنیا عکس بسه. 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ فیــــــــــــــــــلتر نیست خواستن ارتقا ش بدن اینجور شده حالا ببین وقتی ارتقا نداشت چی بوده اااااااااااااااااااا پس چرا بره من فییل ترررر شده ؟ بازم سر کارم گذاشتید ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده